БанеЛ Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 Росанда или Роксанда, име са српског двора. Моја баба је била Росанда и пример је жене на месту. Ксенија, коментар сувишан. Вера, Нада, Софија. Зашто се нико не зове Љубав? Катарина, Александра... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 Ево још једног мог предлога, а то је Љубинка. Dijasporka and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 30 minutes ago, БанеЛ рече Росанда или Роксанда, име са српског двора. Моја баба је била Росанда и пример је жене на месту. Ксенија, коментар сувишан. Вера, Нада, Софија. Зашто се нико не зове Љубав? Катарина, Александра... Mislim da bi Ljubica i sl. bilo u sluzbi Ljubavi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 1 hour ago, Ненад. рече Ево још једног мог предлога, а то је Љубинка. Одмах ми у глави проговори неки глас:"Љубинка, сине." Ја сам запикао три имена - Даница, Свјетлана и Сњежана. Имам патенат на њих! АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 Da, Danica je moj favorit, Nadezda ne moze tako mi se zove mama,aonda ce odma da bude dobro sledeca cerka po drugoj babi, a ne mi se svidja ta ideja Nada isto otpada zbog nadezde, sofija se nekom ne svidja, a vera se ne svidja mom delu sujeverne familije jer smo imali jako bliskog clana porodice sa tim imenom i tragicnog zivota. Meni je vera isto prelepo kao i Vanja al cvrc to je "njanjavo". teodore, dorotee, anastasije u svim oblicima, lane, lare, i tih egzoticnih kratkih imena nikako pun nam je vrtic istih Jakov je predlozio Snezanu, jer mubse tako zove servirka, cistacica u vrticu koju mnogo voli Vidite, Ksenija je dobar predlog bas, Katarinu imamo medj najboljim prijateljima. Dosta imena imamo po rodbini pa sad kako to moze po jednoj ne po drugoj, ne pitajte БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2016 1 hour ago, БанеЛ рече Росанда или Роксанда, име са српског двора. Моја баба је била Росанда и пример је жене на месту. Ili Jovanka ... poput Jovanke Orleanke ... Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 @Arsenija Јованка ми је била прабаба. Жена - стуб куће. @Јелена011 Ксенија ми је сваким даном све лепше име. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Септембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2016 8 hours ago, Arsenija рече Ili Jovanka ... Лепо је и Иванка Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука