Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 5 часа, fsa рече

@Golub

Prećutao si činjenicu da većinu inficiranih čine mlađe nevakcinisane osobe. 

Нисам јер ја сам читао Политику а не апњуз.

Цитат

https://apnews.com/article/michael-brown-europe-australia-coronavirus-pandemic-coronavirus-vaccine-78a0c659eccb7680ba6773bbdb8f01e8

U Velikoj Britaniji trenutno ima preko 35 miliona ljudi koji nisu potpuno vakcinisani.

Jedino predviđanje koje se ovde ostvaruje je da za suzbijanje epidemije nije dovoljno imati 45% potpuno vakcinisanih.

Како је кренуло никад нећемо бити потпуно вакцинисани!  Познаник који је примио обе дозе Фајзера и прошло поприлично времена, ено га,  добио ковид21,  јавио се доктору и његов доктор му вели да ће му требати трећа доза...

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, fsa рече

Jedino predviđanje koje se ovde ostvaruje je da za suzbijanje epidemije nije dovoljno imati 45% potpuno vakcinisanih.

Чланак у политици вели друкчије:

,,Нешто више од 80 одсто одраслих Британаца примило је прву дозу вакцине против ковида 19, а 58 одсто две дозе, што је једна од највиших стопа вакцинације на свету''.

Ако Политика лаже, лажем и ја.

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 59 минута, Golub рече

Чланак у политици вели друкчије:

,,Нешто више од 80 одсто одраслих Британаца примило је прву дозу вакцине против ковида 19, а 58 одсто две дозе, што је једна од највиших стопа вакцинације на свету''.

Ако Политика лаже, лажем и ја.

Zvanični podaci:

https://coronavirus.data.gov.uk/details/vaccinations

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Golub рече

Па знамо да су још минорнији ефекти од короне за децу од 12. до 15. године па их масовно вакцинишу, бар овде у Канади.

Jel za decu znamo za ikakve negativne efekte vakcina protiv kovida?

пре 3 часа, Golub рече

Чак су донели одлуку да сама деца могу одлучити да се вакцинишу без одобрења родитеља, а иначе овде дете не може ни на излет са школом, нити се фотографисати без одобрења родитеља....   у току је једно опште вакционашко лудило!  Да човек не поверује... ,,пучина је једна стока грдна''!

Totalno ludilo... sutra će im dozvoliti i da piju vodu iako je roditelj zabranio...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Golub рече

Најављују се нови таласи на јесен чак и у вакцинисаној Србији, а ево у Британији се повећава број заражених опаснијим вирусом, и Гертове процене постају остварљивије, нажалост...  

Da, povećava se broj u Britaniji... sa 7.300 na 10.800 zaraženih dnevno u poslednjih 5 dana... što nije dobro... ali u odnosu na njihov maksimum (pre vakcinacije) koji je iznosio 68.000 slučajeva dnevno, ovo je pesma...

Da je Gert ovo prognozirao zvali biste ga plaćenikom farmako-mafije...

пре 3 часа, Golub рече

У болничким кулоарима, овде, ако је неко примио обе дозе вакцине и потом некако фасовео ковид19,  не убраја се у ковид заражене... 

Čekaj, zar nisi danas ranije napisao da je 30% smrtnih slučajeva vakcinisano sa obe doze? ne_shvata

пре 3 часа, Golub рече

а да не говорим који организовани атак се српроводи на лекаре и стручњаке који апелују да се деца не вакцинишу.

Jel ih optužuju da lažu za pare i da saučestvuju u namernom ubijanju ljudi ili je u pitanju neki blaži atak od antivakcerskog?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Pandemic bonds: link

Svetska banka (WB) ih je izbacila u junu 2017. godine.

U suštini države i privatni investitori se klade da neće biti pandemije i tako dobiju kamatu.

Međutim, ukoliko se dogodi pandemija (tj. ukoliko WHO proglasi pandemiju) onda WB zadržava sve i kanališe novac u suzbijanje p(l)andemije.

WB i WHO su u incestuoznom odnosu od maja 2018. godine: link

Kada se proglasni pandemija, WB/WHO tada angažuje privatne i poluprivatne entitete kojima upravljaju glavonje tipa Bil Gejts i njima usmeravaju zilione dolara koje doniraju države i onda oni koriste to za svoje ciljeve.

Skoro pa klasičan swindle.

Stvari su ozbiljnije jer je ovde u pitanju transfer novca od građana sveta ka jednoj kriminalnoj parazitskoj pseudoeliti koja uspostavlja tehnokratsku digitalnu diktaturu kineskog tipa.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Avocado рече

Jel za decu znamo za ikakve negativne efekte vakcina protiv kovida?

Знамо, на стотине миокардитиса по Америкама, Израелу, Канади... 

Упала срчаног мишића - миокардитис | Болести и дијагнозе 2021

Цитат

Totalno ludilo... sutra će im dozvoliti i da piju vodu iako je roditelj zabranio...

Пити воду, или пити талидомид или примити вакцину није иста ствар друже АВОкадо!? 

Ономад су доктори, струка и фармацеути тврдили ја попити талидомид као попити шећерну коцку са мало воде:

Како је револуционарни лек повезао генерацију беба Тхалидомиде

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Avocado рече

Da je Gert ovo prognozirao zvali biste ga plaćenikom farmako-mafije...

Герт је био у том вакцина кругу,  није пао с неба...

пре 3 часа, Avocado рече

Čekaj, zar nisi danas ranije napisao da je 30% smrtnih slučajeva vakcinisano sa obe doze? ne_shvata

то су подаци из болница, али медији затварају очи, тј. наређено им је да тупе једну те исту причу, како ће нас једино вакцине спасити... нико не помиње како се здравом исхраном и здравим животом, те витамином Д, цинком, пробиотицима може успешно борити спроћу ковида19, ковида20, ковида21!?    Имам неколико познаника коју су само захваљујући дугогодишњим узимањем витамина Д и пробиотика имали безначајне симптоме короне без икаквих последица, осим пар дана губљења чула укуса и мириса, и благо повећане температуре... 

пре 3 часа, Avocado рече

Jel ih optužuju da lažu za pare i da saučestvuju u namernom ubijanju ljudi ili je u pitanju neki blaži atak od antivakcerskog?

Прете им да ће им одузети лекарске дозволе и да ће их најурити са факултетских професорских места... као јер су наводно антиваксери и због њих и свих невакцинисанх се као никад нећемо вратити у ноћне клубове, стадионе, ресторане, фирме и фирмице...  

Имао сам част да упознам неколицину паметњаковића који се надају се да ће мистер БилГејтц, ипак, измислити антивирус АнтиКов23 и свима ће нам сванути америчка рујна зора... :) 

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Golub рече

Знамо, на стотине миокардитиса по Америкама, Израелу, Канади... 

Упала срчаног мишића - миокардитис | Болести и дијагнозе 2021

Kod dece? Stotine?

Пре сат времена, Golub рече

Пити воду, или пити талидомид или примити вакцину није иста ствар друже АВОкадо!? 

Nije isto... talidomid je opasan... za razliku od vode i vakcina...

Подели на овим сајтовима

пре 58 минута, Golub рече

Герт је био у том вакцина кругу,  није пао с неба...

Pa? Sve jedno nije prognozirao da će toliko drastično pasti broj zaraženih i umrlih sa vakcinacijom... omašio je... srećom... pomirite se sa tim...

то су подаци из болница, али медији затварају очи, тј. наређено им је да тупе једну те исту причу, како ће нас једино вакцине спасити...

To nisu podaci iz bolnica... to su "podaci" koje antivakceri izmišljaju...

нико не помиње како се здравом исхраном и здравим животом, те витамином Д, цинком, пробиотицима може успешно борити спроћу ковида19, ковида20, ковида21!? 

Pominju... oni koji to mogu samo i da pominju po blogovima i klipovima jer istraživanja to ne pokazuju...

Имам неколико познаника коју су само захваљујући дугогодишњим узимањем витамина Д и пробиотика имали безначајне симптоме короне без икаквих последица, осим пар дана губљења чула укуса и мириса, и благо повећане температуре... 

Ja imam nekoliko poznanika koji nisu ništa od toga pipnuli i isto tako su prošli... svi imamo...

Прете им да ће им одузети лекарске дозволе и да ће их најурити са факултетских професорских места... као јер су наводно антиваксери и због њих и свих невакцинисанх се као никад нећемо вратити у ноћне клубове, стадионе, ресторане, фирме и фирмице...  

Naravno... svaka dobra bajka mora da ima i negativce...

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Avocado рече

Kod dece? Stotine?

Да, код деце старе 16. или 17. година.  Једино ако не сматраш да то нису деца, већ одрасли људи?!

Цитат

Nije isto... talidomid je opasan... za razliku od vode i vakcina...

Само што је и талидомид био безопасан, дуже време, баш као данас вакцине за ковид19-20-21...  

Иначе, ако не знаш доктор Видукинд је први указао на могућност да талидомид није безопасан код трудница, као што данас рецимо доктро Несторовић, др. Белојевић саветују труднице да нипошто не примају вакцину, чак ни да узимају било какве лекове... насупрот неким бездушницима!?

Али тадашњи Авокади и слични су осули паљбу на доктора  Видукинда потпуно га деградирали и као стручњака и као човека, баш као што данас деградирају неколицину доктора који указују на опасност вкцина за корону... кад се залауфа фармацеутска пропаганда тешко се доказује истина, тако да је требало дуго времена да се талидомид повуче из употребе... :(

Треба ли да те подсетим да је талидомид регистрован и поштен на тржиште као потпуно нетоксичан и потпуно безбедан лек !

а ове вакцине су пуштене због хитне потребе (,,емерџенси јуз'' )  и ово је практично трећа фаза испитивања на људима, уместо на мишевима...   чак добар део ,,вакцина'' нису вакцине него плацебо!   Лично мислим да су срећни они који су добили плацебо уместо генетске терапије... 

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, fsa рече

source: "trust me bro..." :0212_rolleyes:

живи били па видели!

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Avocado рече

Naravno... svaka dobra bajka mora da ima i negativce...

својевремено је и доктор Видукинд био изразити негативац! ( лош стручњак и још лошији човек) 

Невероватно је да по Америкама масовно вакцинишу труднице, и на стотине су већ изгубиле плод, али машинерија не стаје... баш као у случају талидомида јер се све заташкава огромним новчаним средствима... 

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...