Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

@Милошшш  Моја мама ишла да се тестира...рекли јој да има као неки блажи облик короне и преписали јој  неки кинески лек...она чула од пријатељице да је од тог лека добила артмију и сада је у дилеми. Знаш ли нешто о том кинеском леку против короне ?

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Рапсоди рече

@Милошшш  Моја мама ишла да се тестира...рекли јој да има као неки блажи облик короне и преписали јој  неки кинески лек...она чула од пријатељице да је од тог лека добила артмију и сада је у дилеми. Знаш ли нешто о том кинеском леку против короне ?

Био сам код доктора, није у вези короне, али сам у чекаоници причао са једном женом која је прележала блажи облик короне и она је пила неки кинески лек. Заинтересовало ме па сам је питао како је прошла. Каже чим је узела прву таблету одмах јој је престало цурење из носа и кашаљ. Моментално. Осећала је да и даље има нешто да искашље али да кашље нема шансе. Свратила је код доктора да јој послуша плућа јер се боји да јој упала није сишла на плућа. Њој је било боље али ето у ком смислу. Не знам ништа детаљније.

Подели на овим сајтовима

@Плаво Небо...Хвала

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

12:smeha::))

"Mislim da 'super zelena propusnica' nema nikakve veze sa kovidom, nikakve veze sa pandemijom, mislim da je to uvedeno da bi nas kontrolisali. Ja sam predsednik jednog udruženja koje je protiv bilo kog oblika nasilja i verujem da nas 'super zelena propusnica' ne štiti već je akt nasilja prema građanima", navodi jedna od anketiranih Italijanki.

> Ajdeeee

Подели на овим сајтовима

Једно не могу никако да схватим,  знам доста случајева где је једно од супружника било болесно од короне, друго га буквално неговало и није добило корону, а у питању је преносиви вирус....и тек после више од месец дана и ово друго добије  корону. Како је то могуће ? Који је период  инкубације за  корону ? 

Подели на овим сајтовима

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 51 минута, Рапсоди рече

Једно не могу никако да схватим,  знам доста случајева где је једно од супружника било болесно од короне, друго га буквално неговало и није добило корону, а у питању је преносиви вирус....и тек после више од месец дана и ово друго добије  корону. Како је то могуће ? Који је период  инкубације за  корону ? 

А знам и случај где особа има толико антитела да би се рекло или да је више пута прележала корону или да је примила све три дозе или комбинација свега тога. А истина је да је само једном имала температуру 37,2, чини ми се највише, и болове у куковима. А исто знам и случај где је друга особа, високо позиционирани медицински стручњак, четири фајзера примио и нема антитела али ћути о томе. За ово друго сам чуо од других али за ово прво знам из прве руке. Ти мислиш да и они нешто знају? Знају они што су вирус створили, а све друго је од случаја до случаја различито. То им је и био циљ, да што више унесу пометњу, страх, незадовољство, непријатељство народа према властима, пад економије, пад школства, задуживање држава итд. итд. И онда се б.г. шепури и продаје маглу (све ''мејд бај онлајн'').

Подели на овим сајтовима

Misterija srčanih udara koji pogađaju mlade i zdrave ljude.

Hm... pošto znamo da ne postoji ni najmanja mogućnost da ta misterija ima ikakve veze sa eksperimentalnim clot-shotovima koje su ubrizgavane u ljude putem orkestriranog širenja panike i straha kao i putem prinude i diskriminacije, ostaje nam da utvrdimo o kakvom uzroku je reč...

Šta kažu Nauka i Struka?

1638812749990.thumb.png.0eba88dc8e854742703b8c4c2187f817.png

Подели на овим сајтовима

WWW.STANDARD.CO.UK

Up to 300,000 people in the UK are facing heart-related illnesses due to post-pandemic stress disorder (PPSD), two London physicians have warned.

"Post-pandemic stress disorder"

EvrefVXWYAQDJGm.thumb.webp.388a6c21f87194cfa87f401eeff6a11f.webp

Подели на овим сајтовима

On 5.12.2021. at 12:42, Tumaralo. рече

Када АВ жели да сакупи своју менажерију у Арени или где већ, одједном поштовање мера није битно.

На жалост покупили су све новопримљене партијаше које су угурали у школе, раднике из јавних фирми, ... Јадно и бедно.

• Свиђа ми се 1

... и сав живот свој Христу Богу предајмо

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, Рапсоди рече

To je favipiravir, kineski lek koji se daje u samo u DZ ili bolnici. Vidim da su ograničene količine i da ne daju svima. Lek se daje u početnoj fazi bolesti da bi sprečio razvijanje teže slike, kao što reče @Плаво Небо.  Treba da ga uzima u propisanoj dozi. Ako oseti neke tegobe od leka, onda neka prekine i javi se lekaru. 

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...