Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 2 часа, Bilbija рече

antibiotike primamo redovno svake godine i po vise puta.

Дакле ту те твој проблем...  антибиотици ти редовно уништавају цријевну флору, тачније они су ти неповратно спжили мозак!

Ја антибиотик нисам користио задњих 15 година мога живота!  једноставно водим рачуна о здравом животу, зато сам и корону преболио за дан... нисам вакцинисан, имао само један дан благе симтоме, лакше него нека давнашња прехлада, нешто слично као што је и Новак за дан прегурао корону, скоро без симтома! 

и зашто би нама требала вакцина, а ви што се неколико пута годишње кљукате антибиотицима, нека вам је Бог на помоћи!

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, МиодрагМ рече

Ја антибиотик нисам користио задњих 15 година мога живота!

Blago tebi. 

зато сам и корону преболио за дан

Blago tebi ×2.

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

Дакле ту те твој проблем...  антибиотици ти редовно уништавају цријевну флору, тачније они су ти неповратно спжили мозак!

Ја антибиотик нисам користио задњих 15 година мога живота!  једноставно водим рачуна о здравом животу, зато сам и корону преболио за дан... нисам вакцинисан, имао само један дан благе симтоме, лакше него нека давнашња прехлада, нешто слично као што је и Новак за дан прегурао корону, скоро без симтома! 

и зашто би нама требала вакцина, а ви што се неколико пута годишње кљукате антибиотицима, нека вам је Бог на помоћи!

Svaka cast, ja bih ti preporucio da ne koristis ni jedan lek dok si ziv. Sve te lekove prave farmaceutske kompanije koje uvaljuju i vakcine a sve to rade samo zbog profita. nedaj im ni dinar. Nista ne koristi, nemoj ni kod lekara da ides, ste ce ti to. Samo se hrani zdravo, nemoj da pusis, redovne setnje i nikada ti nista nece faliti..Ziveces 1000 godina garant. 

Nego nemoj ni na hranu da bacas previse, ne znam jesi li primetio da su u istom kolu sa farmaceutima i prehrambena industrija. Zato uvaljuju lekove a svaki treba uzimati "na pun stomak", pazi bogati, em moras da pijes lekove em moras da jedes...... Samo gledaju na sve nacine da uzmu ljudima pare a nikakve koristi nema od svega toga. Casa izvorske vode i Bog da te vidi, neces se nakasljati dok si ziv..

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Bilbija рече

Svaka cast, ja bih ti preporucio da ne koristis ni jedan lek dok si ziv.

Вјероватно ниси ни свјестан колико си у праву!  

Вјерујем да имам и добру генетику, баба доживјела стоту и никад није ишла доктору, попила у животу два-три кафетина и то је то.

И ја годишње прогутам пар кафетина и то је то!  Али изузетно водим рачуна, шта и колико једем, шта пијем, шта радим, шта мислим. 

Могу ли да те питам, плаћаш ли ти порез Србији? 

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, МиодрагМ рече

и зашто би нама требала вакцина

"ГЛАВНИ КИНЕСКИ ВИРУСОЛОГ: Вакцина не може да обузда корону, зато нећемо мењати политику нулте толеранције" https://www.novosti.rs/c/planeta/svet/1083482/glavni-kineski-virusolog-vakcina-moze-obuzda-koronu-zato-necemo-menjati-politiku-nulte-tolerancije

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, МиодрагМ рече

Вјероватно ниси ни свјестан колико си у праву!  

Вјерујем да имам и добру генетику, баба доживјела стоту и никад није ишла доктору, попила у животу два-три кафетина и то је то.

И ја годишње прогутам пар кафетина и то је то!  Али изузетно водим рачуна, шта и колико једем, шта пијем, шта радим, шта мислим. 

Могу ли да те питам, плаћаш ли ти порез Србији? 

Odlicno!

Ni kada se ne daj boze razbolis nemoj piti nikakve lekove. Ako te kojim slucajem ujede besan pas, nikako ne primaj vakcinu protiv besnila, to sve prave ove farmaceutske kuce koje "eksperimentisu" sa nama.   Ni kod lekara nemoj ici, i oni su u tom kolu, cak nas sada i vakcinisu protiv kovida zlikovci umesto da nas posavetuju mudro i pametno poput tebe da nikoko ne primamo vakcine. Vidis sada i ja tebe mudro savetujem da ne primis ne daj boze vakcinu protiv besnila. Ili ako zakacis neki zardjali ekser, nikako ne primaj anti tetanus, to sve prave da bi nas trovali... Ako zakasis zardjali ekser samo dva -tri klafetina , i to po potrebi ...ne preteruj.

Vidis i ja umem da delim mudre savete. Samo me slusaj i  ziveces sve do same smrti.

A porez placam Italiji, tu i zivim. A gde ti placas porez?

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Bilbija рече

Odlicno!

Ni kada se ne daj boze razbolis nemoj piti nikakve lekove. Ako te kojim slucajem ujede besan pas, nikako ne primaj vakcinu protiv besnila, to sve prave ove farmaceutske kuce koje "eksperimentisu" sa nama. 

Опет мијешаш бабе и жабе!  Ињекција против  бјеснила је добра и корисна ствар, али нико не тјера Новака и мене, или тебе, или сву популацију једне Аустралије, да се вакцинишу том вакцином са двије или три дозе сваке године, јер забога постоји објективна опасност од  бијесне аустралијске пашчади.

пре 9 часа, Bilbija рече

Ni kod lekara nemoj ici, i oni su u tom kolu, cak nas sada i vakcinisu protiv kovida zlikovci umesto da nas posavetuju mudro i pametno poput tebe da nikoko ne primamo vakcine. Vidis sada i ja tebe mudro savetujem da ne primis ne daj boze vakcinu protiv besnila. Ili ako zakacis neki zardjali ekser, nikako ne primaj anti tetanus, to sve prave da bi nas trovali... Ako zakasis zardjali ekser samo dva -tri klafetina , i to po potrebi ...ne preteruj.

По теби је рђав ексер и вирус короне иста ствар? 

пре 9 часа, Bilbija рече

Vidis i ja umem da delim mudre savete. Samo me slusaj i  ziveces sve do same smrti.

A porez placam Italiji, tu i zivim. A gde ti placas porez?

Значи Србин си, а не плаћаш порез Србији!  А тако олако клевећеш Новака што не плаћа порез Србији?  

Мало чудно, зар не_

Подели на овим сајтовима

On 5.2.2022. at 10:35, Bilbija рече

naravno Djokovicu su bitne i pare jer da nisu ne bi boravio u Monte Karlu vec bi placao porez u Srbiji,

Дакле ти плаћаш порез Италији,  а тако олако осуђујеш Новака што не плаћа порез Србији?  

Престани да плаћаш порез Италији па ће твоја осуда можда и имати неког смисла.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, sanja84 рече

nije rđav ekser, već ekser koji je imao kontakta sa kakom od zaraženih životinja.

заражених вирусом короне... :)  

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

On 5.2.2022. at 23:50, Bilbija рече

A cime ti razmisljas posto glavu za to ociglkedno ne koristis? To se koristi za sedenje a ne razmisljanje ...

Mrzim Srbe zato sto Djokovic zivi u Monte Karlu?12:smeha:

Ako se preseli u Sabac  poccu da volim Srbe?12:smeha:

Ма не Ноле је монтекарловац :))

Толико волиш Србе пишеш их малим словом и прогалсио су Српикиње за проститке које се продају на Западу :)

Један си од јачих Срба.

Рече безуман у срцу својем: нема Бога.
Трула су и мрска дјела њихова. (Пс. 13, 1)

Подели на овим сајтовима

On 5.2.2022. at 23:51, Bilbija рече

Sta te pogodilo tebra? I ti se bavis medicinskom naukom izmedju dve muze krava?

погодило ме јел волим Србе за разлику од тебе :)

Подели на овим сајтовима

On 5.2.2022. at 23:50, Bilbija рече

A cime ti razmisljas posto glavu za to ociglkedno ne koristis? To se koristi za sedenje a ne razmisljanje ...

Mrzim Srbe zato sto Djokovic zivi u Monte Karlu?12:smeha:

Ako se preseli u Sabac  poccu da volim Srbe?12:smeha:

Ха ха који лик значи Монте Карло има 22 грен слема. Која мржња према Србима, па и Хрвати га више цене.

За такве битанге нема казне. Али модератор те трпи.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...