Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 10 минута, Милошшш рече

Ма дај молим те, две године прођоше, колико ти треба да скапираш шта се дешава.

Ja mislim da razumem sta se desava ali to ne znaci da sam u pravu i da su drugi glupaci jer vide stvari na drugaciji nacin. 
Isti stav imam kao sa ocenom politicara, tipa Vucica. Ja ne znam te ljude licnost, sve sto znam je ono sto mi prenose mediji, ne pada mi na pamet da sudim 100% samo na osnovu toga i da ponizavam druge koji vide stvari drugacije. 

Iz istog razloga se gadim ternima "sendvicari" i price kako ce da "jure motkama glasace SNS".

Подели на овим сајтовима

David Martin, PhD - predavanje od 5.11.2021. - Veponizacija korona virusa - kada se priroda regrutira da naudi

Tko zna tko je David Martin , znat će i koliko je njegovo istraživanje važno i rezultati istoga validni.

Ne postoji JEDAN korona virus. Koronavirusi su GRUPA virusa koje karakterizira spajk-protein. Tako je prozvan jer izgleda kao kruna. Korona = kruna.

NAJKRAĆE sažeto:
Veza spajk-proteina s ACE receptorima nekolicine (domaćih) životnja je 1999. otkrivena kao iznimno virulentna i patogena. 2002. ista je PATENTIRANA. Patent je lažno prodan tj. kriminalno i protizakonito stavljen na raspolaganje za primjenu i proizvodnju...

ODYSEE.COM

Dr. David Martin speaks at a gathering in the US and states that he is aware that as helpful as big gatherings are to discuss many important topics, the fact that so many topics are on the agenda...

Ili alternativno pogledajte ovdje.

Odbor povjerenika kovid-orkestra
https://berndpulch.org/2021/11/11/dr-david-martin-the-covid-orchestra-board-of-trustees-the-names-of-the-people-killing-humanity-original-document/

Ili u formi video prezentacije:

WWW.BITCHUTE.COM

> Length: 50 minutes > Description: Full video of Dr. David Martin's riveting Red Pill Expo speech reveals the "they" — the names and faces of the people who created this covid "theatre of terror" and...
⚫

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Još malo iz Hrvatske:

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Qala Davidov рече

David Martin, PhD - predavanje od 5.11.2021. - Veponizacija korona virusa - kada se priroda regrutira da naudi

Tko zna tko je David Martin , znat će i koliko je njegovo istraživanje važno i rezultati istoga validni.

Ne postoji JEDAN korona virus. Koronavirusi su GRUPA virusa koje karakterizira spajk-protein. Tako je prozvan jer izgleda kao kruna. Korona = kruna.

NAJKRAĆE sažeto:
Veza spajk-proteina s ACE receptorima nekolicine (domaćih) životnja je 1999. otkrivena kao iznimno virulentna i patogena. 2002. ista je PATENTIRANA. Patent je lažno prodan tj. kriminalno i protizakonito stavljen na raspolaganje za primjenu i proizvodnju...

ODYSEE.COM

Dr. David Martin speaks at a gathering in the US and states that he is aware that as helpful as big gatherings are to discuss many important topics, the fact that so many topics are on the agenda...

Ili alternativno pogledajte ovdje.

Odbor povjerenika kovid-orkestra
https://berndpulch.org/2021/11/11/dr-david-martin-the-covid-orchestra-board-of-trustees-the-names-of-the-people-killing-humanity-original-document/

Ili u formi video prezentacije:

WWW.BITCHUTE.COM

> Length: 50 minutes > Description: Full video of Dr. David Martin's riveting Red Pill Expo speech reveals the "they" — the names and faces of the people who created this covid "theatre of terror" and...
⚫

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Još malo iz Hrvatske:

Znaci ima budala i u Hrvatskoj ...12:smeha:

Lepo su se okupili ...

Подели на овим сајтовима

пре 54 минута, Qala Davidov рече

⚫

Još jedan prevarant...

David Martin, a financial analyst and self-help entrepreneur who operates a YouTube channel pushing COVID-19 conspiracy theories.

WWW.FACTCHECK.ORG

The second part of “Plandemic” -- a documentary-style video that presents a sweeping conspiracy theory about the origins of the COVID-19 pandemic, patents and vaccines -- landed on Aug. 18...

Подели на овим сајтовима

Postoji lek protiv kovida za najgore slučajeve. Hiperbarična komora!

Pa ko me se seti na dan državnosti - seti. Ko ne-ne...

Hiperbarična oksigenacija!!!

Postoje plastiče komore jednomestne za par hiljada evra. NIje neko ulaganje...Kad bi toga bilo u kovid bolnicama, spasili bi puno života.

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, sanja84 рече

Postoji lek protiv kovida za najgore slučajeve. Hiperbarična komora!

Pa ko me se seti na dan državnosti - seti. Ko ne-ne...

Hiperbarična oksigenizacija!!!

Postoje plastiče komore jednomestne za par hiljada evra. NIje neko ulaganje...Kad bi toga bilo u kovid bolnicama, spasili bi puno života.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Branka62 рече

@fsa ti si skroz lud. Već 20min ne mogu ništa da radim - cerekam se ko šašava i suze mi teku (ne samo na klip već na kombinaciju klip kao komentar posta).

Nije on lud, već glup. A ti si samo neobaveštena zato ti je smešno.

• Оплаках :)) 1

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Mikorist рече

samo nam je taj omikron još falio - rekao je predsednik Vučić.

WWW.BLIC.RS

Sednica Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa još nije zakazana, ali kako saznaje Telegraf, medicinski deo je tražio da se članovi hitno sastanu zbog novog soja korona virusa - omikrona...

:)))

Занимљиво како се подразумева да је нови сој опаснији, смртоноснији, језивији..шта већ не од старог...чисто јер је то нови сој и свако ново слово алфабета мора да звучи мрачно и злокобно. И да нам прети апокалипса, одма се сви хитно састају, сви медији трубе само о томе, избацују се најмрачније могуће прогнозе, готови смо...не само код нас, него свуда.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, sanja84 рече

A ti si samo neobaveštena zato ti je smešno

Ma kakvi. Nego, ne bih da se koriste toliko novci - znam ja za mnogo efikasnija a i jeftinija sredstva; šveps (sa početka pandemije) i (odskora) pavlovićka.

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...