Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

Bitno je razumeti da ovakvi šefovi zdravstvenih ustanova nisu izuzetak već pravilo.

U okviru zdravstvenog sistema Srbije bilo je moguće kidnapovati na desetine hiljada dece tokom nekoliko decenija.

Niko nije pravosnažno osuđen za tako nešto, a učesnici su i dalje na nekim pozicijama.

Zato im ne možemo verovati.

Kod običnih lekara situacija je drugačija. Neko je za vax, neko je protiv a neko nema jasan stav. Samo će malo ko javno reći šta misli zbog straha od odmazde ali zato će nam privatno reći šta misle. Takođe, možemo baciti pogled i na statistike, koliko ih se dobrovoljno vakcinišu...

DIREKTNO.RS

O Dijani Hrkalović i njenim radnjama dok je bila desna ruka ministra policije Nebojše Stefanovića tek ćemo se naslušati, jer režimski mediji rade punom parom. Ipak, jedan od upečatljivijih detalja s...

Подели на овим сајтовима

Debate heating up over in-school mask mandate

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, haveaniceday рече

Isto je tako za koronu, svi znaju da te mere kovid pasosa, obavezne vakcinacije itd, ima da donesu dobre rezultate. To je to, prosto kao pasulj. Tako vecina ljudi razmislja, ako ce da donese dobre rezultate, vredi da zrtvujemo prava. 

Javi sekretarici da sam i ovo iskopo na infowars. :smeh1:

Ventura County Nurses Blow the Whistle on Crisis in Local Health Care

nurses-1.png

Nurses-Strike-KP-Roseville-FG-CM-01-scaled-1.jpg

Demonstracije zdrav. radnika koji su napustili službu u bolnici (Los Angeles) jer nisu hteli da se vakcinišu su počeli da govore ISTINU! (80% bolesnika na urgentnom bloku su vakcinisani)

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, haveaniceday рече

Обавезни доприноси за здраствено осугурање су у случајевима када имаш 100 % државно осигурање па плаћаш доприносе (обавезно) за то осигурање. 

У многим државама постоји двојни систем, где бираш које ћеш осигурање (државно или приватно) и оне немају доприносе за обавезно здраствено. У питању су Немачка, Холандија, Швајцарска (где је 100 % приватно) и Америка (где је 100 % приватно).

Не видим какве то везе има са "обавезним чиповима". Велики је корак од обавезне вакцинациеј до обавезних чипова, а ни ту обавезну вакцинацију немамо. 

Твој главни проблем је што претерујеш. Умишљаш оверлорде и слично. Ја мислим да је тежшња ка обавезној вакцинацији економске природе, апсолутно никакве веузе са оверлордима нема. И ти да си на власти, сам би покушавао да уведеш обавезну вакцинацију. 

Batalimo čipove i overlorde.......Ti si programer i ne sumnjam niti najmanje da odlično govoriš engleski i da ćeš ove dijagrame razumeti!

VAERS-death-counts-10-years.jpg

VAERS-counts-and-deaths-past-10-years.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 51 минута, Bernard рече

Batalimo čipove i overlorde.......Ti si programer i ne sumnjam niti najmanje da odlično govoriš engleski i da ćeš ove dijagrame razumeti!

VAERS-death-counts-10-years.jpg

VAERS-counts-and-deaths-past-10-years.jpg

Па разумем, има више негативних ефеката него друге вакцине, узрок је вероватно што су и Астра Зенека и мРНК нове вакцине, нове технологије итд. 

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, haveaniceday рече

Па разумем, има више негативних ефеката него друге вакцине, узрок је вероватно што су и Астра Зенека и мРНК нове вакцине, нове технологије итд. 

Da, ima više negativnih efekata, slažem se. Ja ću samo još dodati da ovo istraživanje  otkriva povećanje od 5,427% smrtnih slučajeva nakon vakcinacije protiv COVID-19 u poređenju sa SVIM vakcinama u poslednjih 10 godina. Za sada! Videćemo šta će biti iduće godine. Ako sam pogrešio u računu popravi me slobodno.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Bernard рече

But the figures above also show that the vaccines do NOT merely lose efficiency over time down to zero efficiency, they progressively damage the immune system until a negative efficiency is realised. They presently leave anybody over 30 in a worse position than they were before vaccination.

ja sam pogledao ove izvestaje posebno, i ne vidim kako su neke stvari u tabelama izvukli iz izvestaja. Naprimer u nedelji 40, prijavljuju neki negativan imunited, odakle im to iz ovog teksta koji su citirali: https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1023849/Vaccine_surveillance_report_-_week_40.pdf

evo sta kaze tekst: 

image.thumb.png.6291d1ccb0b085bdc1fcf3dfb69e13ad.png

znaci nigde ne mogu da nadjem te negativne brojke koje stoje u tabeli.

Ako pogledamo britaniju, skoro polovina infekcija tamo su deca koja nisu vakcinisana 

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Bernard рече

Da, ima više negativnih efekata, slažem se. Ja ću samo još dodati da ovo istraživanje  otkriva povećanje od 5,427% smrtnih slučajeva nakon vakcinacije protiv COVID-19 u poređenju sa SVIM vakcinama u poslednjih 10 godina. Za sada! Videćemo šta će biti iduće godine. Ako sam pogrešio u računu popravi me slobodno.

Ne znam je l neko pogresio u racunu jer ne vidim odakle su izvadjene brojke. 

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, haveaniceday рече

Ne znam je l neko pogresio u racunu jer ne vidim odakle su izvadjene brojke. 

Brojke su izvađene ovde. Nego, nešto me drugo zanima, zašto vax fanatik ekipa bar neki put ne objavi neke rezultate, analize, broj obolelih, vakcinisanih, umrlih.....iz Rusije i Kine, mene to tako zanima, a oni se ućutali, samo su objavljivali neke članke iz Alo, Informer, Blic, FB, :aplauz::))...... Jel si sad ti njihov kolovođa? :smeh1: Ako ti možda znaš za neki dobar ruski naučni sajt napiši ga pa da malo čitam, ništa ne znam šta se u Rusiji događa.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, haveaniceday рече

ja sam pogledao ove izvestaje posebno, i ne vidim kako su neke stvari u tabelama izvukli iz izvestaja. Naprimer u nedelji 40, prijavljuju neki negativan imunited, odakle im to iz ovog teksta koji su citirali: https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1023849/Vaccine_surveillance_report_-_week_40.pdf

evo sta kaze tekst: 

image.thumb.png.6291d1ccb0b085bdc1fcf3dfb69e13ad.png

znaci nigde ne mogu da nadjem te negativne brojke koje stoje u tabeli.

Ako pogledamo britaniju, skoro polovina infekcija tamo su deca koja nisu vakcinisana 

I koliko ih je umrlo? Nijedno!

Подели на овим сајтовима

Virgin coconut oil (VCO) study results on COVID-19 suspect and probable cases released by DOST-FNRI

VCO-Study.png

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Bernard рече

Virgin coconut oil (VCO) study results on COVID-19 suspect and probable cases released by DOST-FNRI

VCO-Study.png

:D

Ekstra devičansko kokosovo ulje organic Beyond 150g

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

"Australijska policija dobila je tako pomalo neverovatna digitalna ovlašćenja uz nejasne kriterijume kada ih tačno smeju primjenjivati. Uveden je tzv. nalog podatkovne disrupcije koji daje za pravo državnim agencijama da uz odgovarajući nalog "dodaju, kopiraju, brišu ili menjaju podatke" na privatnim uređajima. Taj nalog za disrupciju podataka vlasti mogu dobiti u postupku tzv. hitne autorizacije tj. bez odluke sudije na odgovarajućoj instanci."

daje za pravo državnim agencijama da uz odgovarajući nalog "dodaju, kopiraju, brišu ili menjaju podatke" na privatnim uređajima.

daje za pravo državnim agencijama da uz odgovarajući nalog "dodaju, kopiraju, brišu ili menjaju podatke" na privatnim uređajima.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...