Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 36 минута, Branka62 рече

juče je bila satirična sprdnja? Zato nisi odgovorio na pitanje koje vakcine su preskočile ispitivanje na životinjama?

Ne znam čime se vi bavite, ali ako ste u medicini treba da znate kakav je proces prilikom puštanja u promet novog leka, a za vakcine je još rigoroznije. Treba da prođe najmanje 5-10 godina da bi se ustanovio odnos efikasnosti i bezbednosti. Moramo se složiti da u ovom slučaju nauka nije ispoštovana, već je ispoštovano samo zastrašivanje ljudi. Dakle, vratli smo se unazad jedno 50 godina što se nauke tiče. Kakva su pretklinička ispitivanja bila i kad, to nije ništa ispoštovano kako treba. Za klinička znamo, ona su u toku.

• Свиђа ми се 1

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Милошшш рече

Ne znam čime se vi bavite, ali ako ste u medicini treba da znate kakav je proces prilikom puštanja u promet novog leka, a za vakcine je još rigoroznije. Treba da prođe najmanje 5-10 godina da bi se ustanovio odnos efikasnosti i bezbednosti. Moramo se složiti da u ovom slučaju nauka nije ispoštovana, već je ispoštovano samo zastrašivanje ljudi. Dakle, vratli smo se unazad jedno 50 godina što se nauke tiče. Kakva su pretklinička ispitivanja bila i kad, to nije ništa ispoštovano kako treba. Za klinička znamo, onda su u toku.

Kakve ovo ima veze sa tvojim tvrdjenjem

"Za razliku od bocki koje su preskočile tu fazu, nego se odmah ispituje na ljudima i deci."

gde se "tu fazu" odnosilo na ispitivanje na životinjama?

(Avokado) Na hrčcima?

(Miloš) Za razliku od bocki koje su preskočile tu fazu, nego se odmah ispituje na ljudima i deci.

Подели на овим сајтовима

Ova reakcija na eksperimentalnu vakcinu je vrlo retka i bezopasna. Žrtva se vrlo brzo oporavi i nema trajnih posledica.

Apsolutno ne postoji niti jedan opravdan razlog da ne vakcinišete vaše takozvano zdravo jedanaestogodišnje dete eksperimentalnom vakcinom, a pred koje vakcinisanje ste prinuđeni da potpišete da to činite na sopstvenu odgovornost jer je Big Farma i Država (koja vas nipošto ne tera već vas samo mazi po glavi) izuzete od pravne odgovornosti ako nešto kojim slučajem pođe po zlu (a nikad ništa ne polazi po zlu).

1631732591974.thumb.jpg.7785dece3995c8d7c93a848efe3aa343.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Branka62 рече

Kakve ovo ima veze sa tvojim tvrdjenjem

"Za razliku od bocki koje su preskočile tu fazu, nego se odmah ispituje na ljudima i deci."

gde se "tu fazu" odnosilo na ispitivanje na životinjama?

(Avokado) Na hrčcima?

(Miloš) Za razliku od bocki koje su preskočile tu fazu, nego se odmah ispituje na ljudima i deci.

Kako nema veze ? Bocke su na brzinu puštene, maltene bez ispitivanja. Ivermektin se koristi 35 godina u humanoj medicini.

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Милошшш рече

Kako nema veze ? Bocke su na brzinu puštene, maltene bez ispitivanja. Ivermektin se koristi 35 godina u humanoj medicini.

Tvrdio si da su vakcine preskočile fazu ispitivanja na životinjama, nego su odmah ispitivane na ljudima i deci. Moje pitanje se odnosilo samo na to.

Dakle,  koje vakcine su preskočile ispitivanje na životinjama? Ništa drugo me nije interesovalo. Ne znam može li se dati jednostavniji odgovor od ta, ta.... i ta vakcina.

Sve ostalo, što sada pišeš, nema veze sa mojim pitanjem. Sad još ubacuješ i Ivermektin :)))

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Branka62 рече

Tvrdio si da su vakcine preskočile fazu ispitivanja na životinjama, nego su odmah ispitivane na ljudima i deci. Moje pitanje se odnosilo samo na to.

Dakle,  koje vakcine su preskočile ispitivanje na životinjama? Ništa drugo me nije interesovalo. Ne znam može li se dati jednostavniji odgovor od ta, ta.... i ta vakcina.

Sve ostalo, što sada pišeš, nema veze sa mojim pitanjem. Sad još ubacuješ i Ivermektin :)))

Zbog Ivermektina sam i ostavio komentar. Gde su studije na životinjama za bilo koju bocku? 

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Tumaralo. рече

Ova reakcija na eksperimentalnu vakcinu je vrlo retka i bezopasna.

U pitanju je izuzetno retka reakcija na čitav niz lekova:

https://en.wikipedia.org/wiki/Toxic_epidermal_necrolysis#Cause

Drug reactions have been reported to cause 80–95% of TEN cases.[6]

The drugs most often implicated in TEN are:

TEN has also been reported to result from infection with Mycoplasma pneumoniae or dengue virus. Contrast agents used in imaging studies as well as transplantation of bone marrow or organs have also been linked to TEN development.[13][6]

Kad si primoran da foliraš ljude kao da je ovo specifično vezano za kovid vakcine, to ti tvoja podsvest govori da i ona zna da nisi u pravu...

Žrtva se vrlo brzo oporavi i nema trajnih posledica.

U ovom konkretnom slučaju se obolela žena oporavila bez ikakvih trajnih posledica iako od TENa svakako može da se umre...

Apsolutno ne postoji niti jedan opravdan razlog da ne vakcinišete vaše takozvano zdravo jedanaestogodišnje dete eksperimentalnom vakcinom,

Kako nema? Eto kad te nalože kao idiota na gluposti, a tvrdoglav si i nemaš dovoljno intelektualnog integriteta da priznaš sebi i drugima da si pogrešio i ispao idiot, to je odličan razlog da ne vakcinišeš dete niti da mu ikada daš bilo koji lek jer ima neke šanse da dobije TEN... i da ideš okolo i pokušavaš i druge da ubediš u te iste gluposti... bez obzira što svaki put kad to pokušaš ispadaš nanovo glup u društvu...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Милошшш рече

Gde su studije na životinjama za bilo koju bocku? 

https://www.nejm.org/doi/10.1056/NEJMoa2024671

WWW.NATURE.COM

BNT162b1 and BNT162b2 are two candidate mRNA vaccines against COVID-19 that elicit high virus-entry inhibition titres in mice, elicit high virus-neutralizing titres in rhesus macaques and protect macaques...

https://www.nature.com/articles/s41591-020-1070-6

https://www.fiercebiotech.com/research/inactivated-covid-19-vaccine-by-china-s-sinopharm-clears-animal-tests

https://spectator.sme.sk/c/22613762/sputnik-v-tested-on-animals-in-eastern-slovakia.html

Подели на овим сајтовима

IFAMNEWS.COM

Сама студија Фајзера показала је да око 80% деце има ране нежељене реакције. Такође је прилично висок проценат деце с тешким нежељеним реакцијама 0,4%. Поражавајуће је да...

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Branka62 рече

https://www.nejm.org/doi/10.1056/NEJMoa2024671

WWW.NATURE.COM

BNT162b1 and BNT162b2 are two candidate mRNA vaccines against COVID-19 that elicit high virus-entry inhibition titres in mice, elicit high virus-neutralizing titres in rhesus macaques and protect macaques...

https://www.nature.com/articles/s41591-020-1070-6

https://www.fiercebiotech.com/research/inactivated-covid-19-vaccine-by-china-s-sinopharm-clears-animal-tests

https://spectator.sme.sk/c/22613762/sputnik-v-tested-on-animals-in-eastern-slovakia.html

Samo ovo prvo je studija, ovo drugo su novinski članci. A dugoročni efekti, kako su mišići sad? 

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Милошшш рече

Samo ovo prvo je studija, ovo drugo su novinski članci

Priznaj da nisi ni pokušao da čitaš :mahmah:( a već na drugoj, bez otvaranja linka, bi pročitao)

BNT162b vaccines protect rhesus macaques ...

i u drugoj rečenici teksta

Here we report the preclinical development of two vaccine candidates...

i u Diskusija

We demonstrate that the candidate vaccines BNT162b1 or BNT162b2—lipid-nanoparticle-formulated, m1Ψ nucleoside-modified mRNAs that encode secreted, trimerized SARS-CoV-2 RBD or prefusion-stabilized S, respectively—induce strong antigen-specific immune responses in mice and macaques.

Mada, i da je tako, eto, ima koje su ispitivane na životinjama.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Милошшш рече

242216113_6070878389621147_6161846123774

Hahahah, kolko vas ljudi mazu sa ovim glupim fotosop obradama :D

Vi bi stvarno u svasta poverovali! :D

DOdje mi da pocnem da pravim avaks "dokaze" samo da vidim dal ce budale stvarno da poveruju u bukvalno sve sto im se servira bez obzira kolko je glupo i retardirano... ali sam se onda setio da time mogu da navucem sebi bedu na vrat i da pustim u promet nove teroije zavere, za koje mi niko ne bi verovao da su fejk cak i kad bih dokazao da sam ih ja napravio... bolje necu...

• Хахаха 1
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Lemmusi nikada neće shvatiti da se nalaze usred Velikog reseta i kada sve bude završeno oni će reći "Šta je ovde neobično, pa uvek je bilo ovako". 

Lemmusi ni najmanje nisu zabrinuti što im se ograničava kretanje merama koje nemaju nikakve veze sa suzbijanjem zaraze (iako se taj razlog navodi kao izgovor). 

Ni najmanje nisu zabrinuti što im se pristup društvu, robi i uslugama uslovljava digitalnom potvrdom sa večito promenljivim uslovima koji dolaze iz nekog udaljenog, nedokučivog globalističkog centra. 

Oni veruju da se multi-milijarderi koji decenijama govore o gorućoj potrebi za redukciju ljudske populacije na planeti danas brinu o njihovom zdravlju. 

Pojma nemaju da je grad prekriven kineskim gulag-kamerama za prepoznavanje lica koje prikupljaju podatke i obrađuju ih ko zna gde (u Kini vrv jer nema mnogo takvih postrojenja na svetu). 

WWW.PSYPOST.ORG

According to a new study published in Scientific Reports, facial recognition technology can...
RS.N1INFO.COM

Projekat "Siguran grad", iako predstavljen pod plaštom podizanja bezbednosti, zabrinjava i domaće...

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Tumaralo. рече

Lemmusi nikada neće shvatiti da se nalaze usred Velikog reseta i kada sve bude završeno oni će reći "Šta je ovde neobično, pa uvek je bilo ovako". 

Ne nalaze se.

emmusi ni najmanje nisu zabrinuti što im se ograničava kretanje merama koje nemaju nikakve veze sa suzbijanjem zaraze

Ja ne znam  nikoga kome je kretanje ograniceno. Ni jednu jedinu osobu. (Avokado mozda zna neke s ogranicenim kretanjem ali se bojim da ih je sam  tamo poslao :D)

Ni najmanje nisu zabrinuti što im se pristup društvu, robi i uslugama uslovljava digitalnom potvrdom sa večito promenljivim uslovima koji dolaze iz nekog udaljenog, nedokučivog globalističkog centra. 

NIkakava digitalna potvrda mi nije nametnuta. Desice se sledece:

- jeste vi klaude vakcinisani/

- jesam.

- u tom slucaju izvolite potvrdu

- hvala.

Kao sto vidis nigde nikakvog uslovljavanja... 

Oni veruju da se multi-milijarderi koji decenijama govore o gorućoj potrebi za redukciju ljudske populacije na planeti danas brinu o njihovom zdravlju. 

Niko nikad nije govorio o reduckiji populacije. Taj Bil Gejtsov govor je izvucen iz konteksta... ali ti to vec znas i ovo sve sad vec radis apsolutno namerno. ;) 

Pojma nemaju da je grad prekriven kineskim gulag-kamerama za prepoznavanje lica koje prikupljaju podatke i obrađuju ih ko zna gde (u Kini vrv jer nema mnogo takvih postrojenja na svetu). 

Koristis li ti drustvene mreze? A google?

Onda se bojim da imam jedno neprijatno iznenadjenje za tebe :) 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...