Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

Čovek malopre u apoteci: 

"Sad sam se raspravljao tamo u kovidu sa onima, na testu sam negativan, imam potvrdu. Ja dođem danas a kod njih u sistemu stoji pozitivan i sad me nabeđuju da sam pozitivan. Ovo je ludnica."

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Branka62 рече

Peruanci izgleda imuni na Ivermektin

Peru-confirmed-cases-with-date.png

Figure 3: Daily number of daily confirmed cases in Peru as of 20 May 2021. The vertical blue bar represents the day of release of Peru’s guideline recommending ivermectin.

Evo moje poruke od pre desetak dana

A bilo je i ovo

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Милошшш рече

Za razliku od bocki koje su preskočile tu fazu, nego se odmah ispituje na ljudima i deci.

Znas li ti uopste sta pricas?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

WWW.MDPI.COM

Many countries introduced the requirement to wear masks in public spaces for containing SARS-CoV-2 making it commonplace in 2020. Up until now, there has been no comprehensive investigation as to...

Neželjena dejstva nošenja maske, glavobolja, pad kiseonika, zamor , problemi sa očima itd.

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, cloudking рече

Op, op!

Sta cemo sad?

@Рапсоди @Bernard @Tumaralo. @Милошшш 

Sveeto pismo o nosenju maski:

Knjiga Levitska 13:45

"А губавац на ком је та болест, нека иде у хаљинама раздртијем и гологлав, и уста нека застре, и нека виче: нечист, нечист."

Sveto pismo o karantinu:

Knjiga Levitska 13:46

"Докле је год болест на њему, нека буде нечист; нечист је, нека живи сам, иза окола нека му буде стан."

Sveto pismo o "naredne dve nedelje su kljucne":

Knjiga Levitska 13:50, 13:54

"И кад види свештеник болест, нека затвори за седам дана ствар на којој је губа."

"Тада нека заповједи свештеник да се опере оно на чем је болест, па онда нека затвори опет за седам дана."

:)

По обичају извучено из контекста. Када би се држали дословно Библије... 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Па све и да није извучено из контекста и да схватимо дословно какве то везе има с нашом ситуацијом?

Ако си болестан немој да идеш међу људе седи дома. Топла вода? Друга је ствар што ви (условно ви мислим клауд) све здраве људе хоћете да третирате као болесне. Третирати као губаво и нечисто до извршрња цијепљења. А и тада са ограниченим веком трајања до следеће дозе па слефеће итд. У принципу гледаћу те као губавог ако се не боцкаш до изнемоглости. Ок брате твоја ствар, али то што ти имаш тај накарадни поглед не значи априори да ћу ја да се осећам кривим што ходам улицом жив и здрав. Тако да у Библији боље да потражиш неги други смисао него што овде извлачиш произвољне аналогије. 

Подели на овим сајтовима

On 14.9.2021. at 20:12, Justin Waters рече

Sinofarm je umrtvljen virus.

Sputnjik i Astra vektori.

Fajzer i Moderna mRNK. 

A što je ovo pitanje toliko važno? 

Pa kako što, ako su Fajzer i Moderna RNK ima ona priča kako vakcine sadrže DNK pobačenih fetusa. Priznanje tvorca Sputnjika da i on sadrži isto. Pa znaš ti Dzastin šta ja mislim?:ani_biggrin:  

Šta znači ovo da je Sputnjik vektor? Šta je to vektor?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...