Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 36 минута, Рапсоди рече

Ја се молим и за Божију помоћ.

A sto ste ga odveli u bolnicu? Sto ne  u manastir?

Nadam se da ce sve biti ok.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, cloudking рече

A sto ste ga odveli u bolnicu? Sto ne  u manastir?

Nadam se da ce sve biti ok.

А зашто у манастир ? Када идеш да извадиш зуб не идеш у манастир . Бог је дао и лекаре . Тај другаров отац и није нешто верујући човек. Нек му је Бог на помоћи. 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Рапсоди рече

А зашто у манастир ? Када идеш да извадиш зуб не идеш у манастир . Бог је дао и лекаре . Тај другаров отац и није нешто верујући човек. Нек му је Бог на помоћи. 

Bog je dao i koronu...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

Bog je dao i koronu...

Допустио, није дао . 

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, cloudking рече

A lekare? Jel dao ili dopustio? :) 

Није се мешао :smeh1:

Подели на овим сајтовима

CHILDRENSHEALTHDEFENSE.ORG

Dr. Marion Gruber, director of the U.S. Food and Drug Administration's vaccines office, and her deputy, Dr. Philip Krause, reportedly said they don’t believe there is data to support the...

Подели на овим сајтовима

LJUDILAZI.BLOGSPOT.COM

Istina, kao i svetlost, zaslepljuje. Laž je naprotiv, poput lepog sumraka u kojem se ističe svaki predmet.

"Žao mi je što ovo nije fikcija. Pre nekoliko dana sam imao pacijenta sa delta sojem. Pluća uništena. Maločas su mi javili da je preminuo. Užasno sam nezadovoljan. Ubija nas zatucanost i glupost, kao i beskrupuloznost nekih tamo koji zarađuju na epidemiji. Više nemam volju da nekoga ubeđujem da se vakciniše. Oni koji me najviše vređaju za par dana ili nedelja plakaće kada im govorim šta im je sa plućima. Žao mi je, ne želim ikome da bude bolestan. Nikome ne želim da umire od kovida. 

Postavlja se pitanja, a zašto neko želi da drugi budu bolesni?"

https://www.facebook.com/groups/117202582284906/posts/833172437354580/

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...