Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

Leminzi, da li ste smanjili unos graha?

Da li nosite butt plug?

WWW.B92.NET

Stručnjaci već dugo savetuju dobro provetravanje prostorija kako bi se smanjila opasnost od zaraze koronavirusom. Međutim, taj savet je sada dodatno dobio na važnosti jer je otkriveno da se virus širi i...

Bilo kako bilo, vidimo da je Brat Si odavno bio na dobrom tragu

WWW.WEBMD.COM

China has begun using anal swabs in addition to nasal and throat swabs to help test for the presence of the coronavirus.

Mislim da bi trebalo vakcinisane podvrgavati redovnim analnim testovima kako bismo posmatrali napredak iz doze u dozu.

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Tumaralo. рече

Leminzi, da li ste smanjili unos graha?

Da li nosite butt plug?

WWW.B92.NET

Stručnjaci već dugo savetuju dobro provetravanje prostorija kako bi se smanjila opasnost od zaraze koronavirusom. Međutim, taj savet je sada dodatno dobio na važnosti jer je otkriveno da se virus širi i...

Bilo kako bilo, vidimo da je Brat Si odavno bio na dobrom tragu

WWW.WEBMD.COM

China has begun using anal swabs in addition to nasal and throat swabs to help test for the presence of the coronavirus.

Mislim da bi trebalo vakcinisane podvrgavati redovnim analnim testovima kako bismo posmatrali napredak iz doze u dozu.

Bas ispadas infantilna budala kad se podsmevas ovakvim stvarima... 

• Збуњен 1
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Милошшш рече

Nažalost znam za jedan slučaj moždanog udara u mom okruženju. Čovek je bio u bolnici i tamo je imao šlog. Bio je bockan oba puta, starije je životne dobi.

Мој отац је примио обе дозе вакцине и после сваке је осетио да му трну језик и уста. Хвала Богу само се на томе задржало.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Плаво Небо рече

Мој отац је примио обе дозе вакцине и после сваке је осетио да му трну језик и уста. Хвала Богу само се на томе задржало.

Hvala Bogu, nadajmo se je to bilo to što se tiče neželjenih dejstava. Mnogo je do imunog sistema, neki organizmi ne mogu da se izbore sa bolešću koja im se unese, pa oboljevaju od bocke. 

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, fsa рече

Bilo je dosta prigovora da ne postoje dokazi da maske efikasno štite od COVID19. Sada je upravo publikovana velika studija (kluster RCT - najviši stepen dokaza kod primarnih studija) koja pokazuje da čak i obične hirurške maske visoko signifikantno štite od COVID19. Studija je ogromna: 178,288 u interventnoj grupi i 163,838 u kontrolnoj grupi.

https://www.facebook.com/Vlajkony/posts/10158393361728036

WWW.NOVOSTI.RS

ВЕЋ годину и по, неко више, неко мање, живимо - под маскама, а од научника у Канади нам сада, иако не оспоравају да су...

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Милошшш рече

Nažalost znam za jedan slučaj moždanog udara u mom okruženju. Čovek je bio u bolnici i tamo je imao šlog. Bio je bockan oba puta, starije je životne dobi.

Čuo sam da u nekim zemljama ako si vakcinisan ne ulaziš u kovid statistiku.

Prilikom hospitalizacije te pitaju da li si primio vax, ako nisi ideš na test, i onda budeš pozitivan ili negativan i ideš na lečenje.

Ako si vakcinisan nigde te ne zabeleže.

I tako ispada da su 100% hospitalizovanih nevakcinisani.

Nisam proveravao ovo, da li znaš možda kako je kod nas?

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Плаво Небо рече
WWW.NOVOSTI.RS

ВЕЋ годину и по, неко више, неко мање, живимо - под маскама, а од научника у Канади нам сада, иако не оспоравају да су...

JEdan link je naucno istrazivanje sa popisaninm autorima sa likovima, izvorima... drugo je novinarski esej na temu maski. Delo anonimnog novinara novosti bez ikakave reference  ili izvora. Cak nisu napisali ni KO je radio to istrazivanje, samo pise "naucnici iz kanade" :D Kakavi naucnici? Iz kog grada? Jel neki institut? Jel univerzitet? NEma ni jedne preciznije informacije da ne bi moglo da se proverava. ovo je mnogo lepa ilustracija avaks razmisljanja "verujem onome koji prica ono sto vec mislim i ne zanima me dal je to sto prica tacno niti sam zainteresovan da to eventualno proverim".

Ja sad ne kazem da clanak iz Novosti nije tacan, pojma nemam mozda jeste, ali posto ne mogu da proverim svrstavam ga u kategoriju "nebitan" i kao takav ne utice na moje misljenje ni milimetar.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Плаво Небо рече
WWW.NOVOSTI.RS

Samo totalno idiotizovani leminzi do sada nisu skapirali da su maske buljašin.

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...