Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

kome nije jasno kako stvari funkcionišu nek pogleda ovih 30 sekundi, ako i posle toga ima isto mišljenje ... suludo je objašnjavati bilo šta dalje:

• Хахаха 1

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, dragisa рече

kome nije jasno kako stvari funkcionišu nek pogleda ovih 30 sekundi, ako i posle toga ima isto mišljenje ... suludo je objašnjavati bilo šta dalje:

Kome do sada nije jasno, ništa mu ne može pomoći.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, dragisa рече

Čini mi se da je izjava istrgnuta iz konteksta. Potpuno vakcinisani ( 2 doze ) ne mogu biti ugroženiji ni od jednom vakcinisanih ni od nevakcinisanih. 

1*9lQhha-Oy0OU20_EJWPmgA.png

Подели на овим сајтовима

МИТРОПОЛИТ ПАВЛЕ (ФОКИН)
ВАКЦИНАЦИЈА ЈЕ НЕОПХОДНА, БЕЗ ЊЕ СЕ НЕ МОЖЕМО ИЗБАВИТИ ОД ОВЕ СТРАШНЕ ПАНДЕМИЈЕ

На друштвеној мрежи Ханти - Мансијске епархије објављено је обраћање митрополита Павла (Фокина), у којем архијереј позива да се не верује гласинама о чиповима у вакцини и да се вакцинишемо како бисмо победили пандемију:
«Позивам вас да не слушате бујицу информација коју шаљу противници вакцинације да вакцина наводно садржи микрочипове, да је ово печат сатане и остале глупости.
Ако се окренемо историји, све епидемије - од шпанског грипа до колере - поражене су вакцинама, вакцинацијом. И у наше време вакцинација је неопходна, без ње се не можемо избавити од ове страшне пандемије.
Главна ствар – сачувати наше становништво, наш народ, за то раде и лекари и научници – творци вакцине. „На Бога се надај, а сам не греши“ – говори се у народу, а ми сами треба да идемо по путу који је назначи Бог ка спасењу. Ово је тај пут, способност да спасемо наш општи имунитет, избећи препуне болнице и људе који умиру од коронавируса» - гоори се у саопштењу.
Ханты-Мансийский митрополит: Вакцинация необходима
12 августа 2021
Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, fsa рече
NOVAEKONOMIJA.RS

Američka Uprava za hranu i lekove (The Food and Drug Administration - FDA) dala je potpunu dozvolu za korišćenje Fajzer-Biontek vakcine protiv korona virusa za osobe od 16 i više godina, čime je ova...

May be an image of text that says 'FDA: GIVES APPROVAL TO PFIZER VACCINE mgflip.com ANTIVAXXERS'

Подели на овим сајтовима

@Branka62

On 23.8.2021. at 11:39, Tumaralo. рече

"3G"

Savezna država i nemačke pokrajine su donele zajedničku odluku da od danas građani neće moći u kafanu ili bioskop ako nemaju dokaz o vakcinaciji, negativnom testu ili o preležanom kovidu. Prema dogovoru savezne države i pokrajina, ova pravila važe za klinike, domove za stare osobe, teretane, bazene, frizerske salone, hotele, restorane i razne priredbe, piše DW. Ovo pravilo se zove „3G“ pošto na nemačkom sve tri reči - vakcinisan, testiran i ozdravio - počinju slovom „g“ (geimpft, getestet, genesen).

To u Americi ide na sud. Amerikinci nisu Srbi da se jedino verbalno bune. I imaju novac da se sude.

A onda, mi nismo antivakcinaši (antivakseri). Antivakseri smo koliko smo i nacisti, fašisti, naci-teroristi i ostali govor mržnje i laganje na nas... Vi treba da se pitate zašto je vama tako nešto potrebno za argumentovanje i da nas proganjate u naciste. Da ima budala, da - ponekad se pitam koliko su oni u službi, u režiji, ovih pro-koronaša. Mislim da bi otpor na korona-politiku bio mnogo veći, i konkretniji, da nije tih ludaka. Naime, oni služe kao krunski dokaz da mi, koji ne verujemo, nismo u pravu. Inače, naci desničari i nalik njima koje poznajem prvi su se špricali. Prvi su bili protiv, i uvek su protiv, i prvi su dobrovoljno primili vakcinu. Toliko o tim ljudima. Nisu oni protiv korona politike, nego protiv sistema. Juče protiv Avganaca, danas korona, sutra... ali uvek protiv sistema. Mislim, ja nisam za bezuslovnu migraciju, ali dosad nisam upoznao nijednog lošeg Avganca, a znam ih puno. Ne moram niti hoću da demonizujem ljude a kamoli cele narode da bi argumentovao zašto sam protiv jedne bezuslovne migracije. Onaj Kinez tukao one dve Beograđanke u autobusu? Ovde u Beču Srbin je na smrt pretukao malu bebu, nerviralo ga plakanje bebe. Šta je gore? I sad huš, hop hop, na špric! :) 

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

Tekv sada mi je stiglo obaveštenje (ili sam ga tek sada videla ). Ne znam što se meni obraćaš.

пре 34 минута, Dragi рече

Antivakseri smo koliko smo i nacisti, fašisti, naci-teroristi i ostali govor mržnje i laganje na nas...

Da li sam ikada bilo koga prozvala, po bilo kom pitanju (a ne samo po pitanju vakcina) da je nacista, fašista... Nisam. Da li ova sličica bilo koga proziva da je nacista, fašista... Ni slučajno.

Tako da bi rečenicu

пре 53 минута, Dragi рече

Vi treba da se pitate zašto je vama tako nešto potrebno za argumentovanje i da nas proganjate u naciste

doista morao da obrazložiš . U koje to "vi" si mene i ovu sličicu svrstao, i na osnovu čega?

Sličica se odnosi na "profesionalne" antivaksere a ima ih koliko hoćeš. Postoje i kampovi za njihovu obuku

WWW.CBC.CA

A Marketplace investigation into an online boot camp organized by an American anti-vaccination activist has uncovered some of the tactics COVID-19 conspiracists are using to influence those skeptical of...

Što se tiče ovovga

пре 58 минута, Dragi рече

Onaj Kinez tukao one dve Beograđanke u autobusu? Ovde u Beču Srbin je na smrt pretukao malu bebu, nerviralo ga plakanje bebe

potpuno se slažem. Sličan primer sam i ja (davno - na nekoj drugoj temi) dala. Samo ne znam kakve to veze ima sa mnom i sa mimom koji sam postavila. 

Подели на овим сајтовима

Evo malo podataka sa terena, iz moje opštine, ukoliko nekoga zanima stvarni život:

Broj zaraženih je povećan u odnosu na leto, uglavnom su lakši simptomi. Opšti utisak je da većina obolelih spada u one koji su primili bocke, a dva teža slučaja (na kiseoniku) su takođe šrpicana u dve doze. Ljudi se leče antibioticima i vitaminskom suplementacijom isto kao prošli put, i u slučaju da je povišen d-dimer daje se acetilsalicilna kiselina, rivaroksaban ili heparin. Test se pokazuje kao totalno nepouzdan, jer mi se pacijenti žale da npr. na jednom mestu bude pozitivan, a na drugom negativan u roku od 2 sata. Takođe, osobe u istoj firmi imaju simptome, uključujući gubitak čula mirisa i ukusa, neki su pozitivni a neki negativni (dešava se da teža klinička slika bude negativan test)... Dakle, moj savet je da ne treba toliko gledati test, nego kliničku sliku.  I još nešto veoma važno je STRAH! Čoveče, ljudi se pogube kad čuju da su pozitivni, a do pre 5 minuta su veselo razgovarali sa drugim pacijentima. Dobro je uzimati vitaminsku suplementaciju tokom cele godine, bez obzira, jer ovo bolesno vreme oslabi imuni sistem i čovek se lakše razboli. Eto tako, svako dobro svima.

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Branka62 рече

WWW.CBC.CA

A Marketplace investigation into an online boot camp organized by an American anti-vaccination activist has uncovered some of the tactics COVID-19 conspiracists are using to influence those skeptical of...

Е када је ЦБЦ позната медијска кућа по интегритету рекла то онда мора да је тачно... лол 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Милошшш рече

Evo malo podataka sa terena, iz moje opštine, ukoliko nekoga zanima stvarni život:

Broj zaraženih je povećan u odnosu na leto, uglavnom su lakši simptomi. Opšti utisak je da većina obolelih spada u one koji su primili bocke, a dva teža slučaja (na kiseoniku) su takođe šrpicana u dve doze. Ljudi se leče antibioticima i vitaminskom suplementacijom isto kao prošli put, i u slučaju da je povišen d-dimer daje se acetilsalicilna kiselina, rivaroksaban ili heparin. Test se pokazuje kao totalno nepouzdan, jer mi se pacijenti žale da npr. na jednom mestu bude pozitivan, a na drugom negativan u roku od 2 sata. Takođe, osobe u istoj firmi imaju simptome, uključujući gubitak čula mirisa i ukusa, neki su pozitivni a neki negativni (dešava se da teža klinička slika bude negativan test)... Dakle, moj savet je da ne treba toliko gledati test, nego kliničku sliku.   Dobro je uzimati vitaminsku suplementaciju tokom cele godine, bez obzira, jer ovo bolesno vreme oslabi imuni sistem i čovek se lakše razboli. Eto tako, svako dobro svima.

ма ти си неки теоретичар завере.... сада ће @Avocado и @cloudking да ти објасне званични консезус... 

Цитат

I još nešto veoma važno je STRAH! Čoveče, ljudi se pogube kad čuju da su pozitivni, a do pre 5 minuta su veselo razgovarali sa drugim pacijentima.

Како да се не погубе када генијалци као овај Авокадо и Клаудкинг шире пропаганду како је "много тежи" од вируса грипа. Наравно да ће да се погубе.. зарадили су "много тежи вирус"... 

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, haveaniceday рече

ма ти си неки теоретичар завере.... сада ће @Avocado и @cloudking да ти објасне званични консезус... 

Zapravo ne. Ja ne vidim i jedan jedini razlog da sumnjam u formuski post nekog forumasa. Cim je napisano- istina je :D 

Jeee i ja cu postanem haveaniceday!

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...