Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 2 минута, haveaniceday рече

Ал те је  жицнуло хахаха

Управо сада, haveaniceday рече

Је л ово причаш о сваком твом посту? 

Vrhunska desnicarska dijalektika :D 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, haveaniceday рече

image.thumb.png.6d6357b775335624e68ede5aa1fb17a6.png

Kolko si ti veze nemas sa zivotom. Pod hitno da se zenis da te neka postena srpska snajka dovede u red.

Ovim mimom si hteo da pokazes da ste vi teoreticari zavera mLogo pametni jer radite "your own research" a zapravo si se posro po naucnom metodu... 

Ova prva slika je naucni metod koji koriste NAUCNICI. Svako ko ti kaze da je ovaj algoritam dobra metoda za upotrebu u svakodnevnim okolnostima, je teska budaletina. 

Zahvaljujuci tom naucnom metodu koji koriste NAUCNICI postoji odredjeno poverenje  u samu nauku koje se ogleda u tome da ne moras svaki put kad se postigne naucni koncenzus oko necega ti da ides po internetu i sam da radis sopstvena istrazivanja jer si programer, nisi naucnik i ne umes to da radis jer naucni metod nije mim slicica sa algoritmom vec ozbiljan akademski proces.

Ti bi sad trebalo da objasnis u cemu je manjakvost naucnog metoda da ti sad moras svaku naucnu tvrdnju "sam da istrazujes"? Pa naucnici su vec istrazili, sta se sad ti tu trtis? Ako ti smeta to do cega nauka dolazi onda nam bolje objasni zasto ne verujes naucnom metodu?

Kad objasnis sta je problem u naucnom metodu (naravno tako sto ces dati predlog boljeg metoda, jer neces valjda kao neki sa foruma beozbrazno samo da kritikujes vucica a da ne das konkretan predlog nekoga ko je bolji), onda  nam objasni zasto svi ti lekari i strucnjaci koji su "hrabro ustali protiv mainstream nauke" ne obore zvanicnu nauku koristeci upravo taj "naucni metod"? Zasto idu po youtubu i snimaju klipove? I na kraju zasto vise verujes naucnicna sa јућубa nego mainstream nauci koju s druge strane zloupotrebljavas da kroz mim objasnis kooolko si ti u stvari pametan?

Mnogo si konfuzan sto je eufemizam za pglu...

PS. na stranu sto ovaj drugi metod laaaadno moze da se prekrsti u "Religious metod" :))

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, cloudking рече

Kolko si ti veze nemas sa zivotom. Pod hitno da se zenis da te neka postena srpska snajka dovede u red.

Ovim mimom si hteo da pokazes da ste vi teoreticari zavera mLogo pametni jer radite "your own research" a zapravo si se posro po naucnom metodu... 

Ova prva slika je naucni metod koji koriste NAUCNICI. Svako ko ti kaze da je ovaj algoritam dobra metoda za upotrebu u svakodnevnim okolnostima, je teska budaletina. 

Zahvaljujuci tom naucnom metodu koji koriste NAUCNICI postoji odredjeno poverenje  u samu nauku koje se ogleda u tome da ne moras svaki put kad se postigne naucni koncenzus oko necega ti da ides po internetu i sam da radis sopstvena istrazivanja jer si programer, nisi naucnik i ne umes to da radis jer naucni metod nije mim slicica sa algoritmom vec ozbiljan akademski proces.

Ti bi sad trebalo da objasnis u cemu je manjakvost naucnog metoda da ti sad moras svaku naucnu tvrdnju "sam da istrazujes"? Pa naucnici su vec istrazili, sta se sad ti tu trtis? Ako ti smeta to do cega nauka dolazi onda nam bolje objasni zasto ne verujes naucnom metodu?

Mnogo si konfuzan sto je eufemizam za pglu...

Kada te pogodi istinitost mima

image.png.d84497e0f4c53b11f0204896414a7feb.png

Цитат

I na kraju zasto vise verujes naucnicna sa јућубa nego mainstream nauci koju s druge strane zloupotrebljavas da kroz mim objasnis kooolko si ti u stvari pametan?

Ajde sada nam podeli... kako se ti informises o tome sta je "mainstream nauka" ?
Odakle skupljas informacije, kako znas koliko su kredibilne i ispravne? 

Подели на овим сајтовима

On 16.8.2021. at 12:54, Avocado рече

Nisam siguran šta si hteo da kažeš ali ovo su prilično visoke cifre... ako ti npr. 20,56 za grupu od 25-34 godina deluje kao malo, prosečna smrtnost u redovnim okolnostima za tu grupu, od svih uzroka je oko 130.

db355_fig3.gif

Najčešći uzrok (kad se posmatra cela populacija) su bolesti srca sa oko 165 na 100.000, a po ovim podacima koje si postavio, korona je na oko 400 na 100.000

db355_fig2.png

Šta ti ovde citiras? 

Smrtnost na nivou čitave USA za sva godišta? 

I odakle ti da je 20,56 prosek smrtnosti za grupu od 25-34 godina u Njujorku?

Čak i da jeste, ti mislis da smrtnost od 0.2 promila za tu grupu opravdava sve  lokdaunove, paniku, vakcine, diskriminaciju itd? 

Btw manje od 5% umrlih u toj grupi nije imalo prethodno neku hroničnu bolest...

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, cloudking рече

They did "thEiR oWn ResEarCh"

Je l ti to argumentujes da ljudi ne treba da istrazuju sami vec treba slepo da slusaju svakog ko izadje na televiziju sa titulom "naucnik" ?  Nisam siguran da razumem da li si stvarno toliko tupav.... 

Jel ti to obeshrabrujes ljude da istrazuju, citaju, obrazuju se zato sto postoje budale koje su taj proces lose uradile? 

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Tumaralo. рече

Šta ti ovde citiras? 

Smrtnost na nivou čitave USA za sva godišta? 

Da... u redovnim okolnostima (pre pandemije).

I odakle ti da je 20,56 prosek smrtnosti za grupu od 25-34 godina u Njujorku?

Sa linka kojeg si postavio... možeš da klikneš na svaku grupu.

Čak i da jeste, ti mislis da smrtnost od 0.2 promila za tu grupu opravdava sve  lokdaunove, paniku, vakcine, diskriminaciju itd? 

To nije jedina grupa... a iz podataka koje sam postavio možeš da vidiš da je to 1/6 u odnosu na smrtnost te grupe u redovnim okolnostima.

Opšta smrtnost (po linku koji si postavio) je 400 na 100.000. To je kao sve srčane bolesti i rak zajedno. Što možeš da vidiš iz tabela koje sam postavio.

Btw manje od 5% umrlih u toj grupi nije imalo prethodno neku hroničnu bolest...

Pa šta?  (sve i da je taj podatak tačan, mrzi me da proveravam jer je nebitno)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, haveaniceday рече

image.thumb.png.6d6357b775335624e68ede5aa1fb17a6.png

E super ti je ova sličica... samo još da je primenimo:

1. Formulate or plagiarize a hypothesis - reko mi neko na bitchute da su vakcine opasne i ja to prihvatio jer čike sa bitchute ne mogu da lažu ili da pogreše

2. Construct a model based on preconceived ideas - ja smatram da su vakcine opasne i to je sigurno tačno jer sam ja mnogo pametniji od ostalih ljudi koji su sheeple i leminzi

3. Find data that agrees with the model - ima neko istraživanje koje kaže (kad pročitaš samo naslov novinskog članka) da ljudi sa doktoratima smatraju da su vakcine opasne, to je skrooooz u skladu sa modelom, vidi stvarno sam pametan ko oni sa doktoratima

4. Discard data that does not align with model - sva naučna istraživanja koja pokazuju da vakcine nisu opasne su bez veze, a ni slučajno ne treba razmotriti da po istraživanju koje potvrđuje da sam pametan (iako ne pominje pamet, a ja doktorat svakako nemam), ogromna većina ljudi sa doktoratima nisu "vaccine hesitant", nego je takvih manje od 25%

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, haveaniceday рече

Je l ti to argumentujes da ljudi ne treba da istrazuju sami vec treba slepo da slusaju svakog ko izadje na televiziju sa titulom "naucnik" ? 

Opet si se naduvao tamjana? Ja tvrdim suprotno. TI si taj koji postavi video sa jutjuba i ocekuje da svi verujemo "naucnici koja se bavi metanaukom"... 

Dobre vam te fore... "ovih stotine hiljada naucnika koji se bave naukom veze nemaju ni o cemu a ja i ova doktorka sa јућуба jedini znamo jEr ja iStRazUjem Sam :D 

пре 43 минута, haveaniceday рече

Jel ti to obeshrabrujes ljude da istrazuju, citaju, obrazuju se zato sto postoje budale koje su taj proces lose uradile? 

Tako jee.... doktori su se urotili protv tebeee... lazu te dok leziiiis u bolniciiiii... svi se dogovrililiiii... svi su placeni da lazu da korona postoooooji...... sve je zaveraaaaaa.... :D 

Svako treba da istrazuje i da se informise ja to govorim oduvek... samo sto treba da prihvatimo da nije svako mentalno sposoban da takve stvari radi. Moj ujak npr. individualni poljoprivrednik, ako krene "sam da istrazuje" moze jedino da naleti na vas budale koje zamlacujete narod i da pocne da veruje da mu letina propada zbog haarpa a da ga levo rame ziga zbog cipa... I naravno ne do bog da vidi lekara u zivotu... jer to su sve potplaceni propagandni lemuri...

Ili ti na primer (ocigledno)... Neki treba da shvate da prosto nisu kadri da sami istrazuju i da ih njihova istrazivanja vode u reataradacije i devijacije

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Avocado рече

E super ti je ova sličica... samo još da je primenimo:

1. Formulate or plagiarize a hypothesis - reko mi neko na bitchute da su vakcine opasne i ja to prihvatio jer čike sa bitchute ne mogu da lažu ili da pogreše

2. Construct a model based on preconceived ideas - ja smatram da su vakcine opasne i to je sigurno tačno jer sam ja mnogo pametniji od ostalih ljudi koji su sheeple i leminzi

3. Find data that agrees with the model - ima neko istraživanje koje kaže (kad pročitaš samo naslov novinskog članka) da ljudi sa doktoratima smatraju da su vakcine opasne, to je skrooooz u skladu sa modelom, vidi stvarno sam pametan ko oni sa doktoratima

4. Discard data that does not align with model - sva naučna istraživanja koja pokazuju da vakcine nisu opasne su bez veze, a ni slučajno ne treba razmotriti da po istraživanju koje potvrđuje da sam pametan (iako ne pominje pamet, a ja doktorat svakako nemam), ogromna većina ljudi sa doktoratima nisu "vaccine hesitant", nego je takvih manje od 25%

Ja se slazem sa svime sto si napisao...

samo sto to vidim i kod klaudkinga

1. Formulate or plagiarize a hypothesis - reko mi neko na x mediju da temperatura ne utice na koronu

2. Construct a model based on preconceived ideas - ja samtram da temperatura ne utice na koronu jer mi je rekao neko na nekoj tevilziji, mediju ili tako nekom mestu

3. Find data that agrees with the model - ima neko istrazivanje koje ukljucuje uglavnom citanje izjava drugih ljudi sa PHD i misli da je to zvanicna nauka

4. Discard data that does not align with model - Odbacio sva naucna istrazivanja koja sam mu slao u vezi korone i vremenskih uslova. 

A malo kasnije je omeksao na sve to pa je iznosio tvrdnje da sam ja rekao da ce "korona da nestane zbog leta" i slicne gluposti. 

I nemoj vise da vadis coveka pro bono iz vatre cim pocne da lupeta... naplati mu neki dinar ima para.. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, cloudking рече

TI si taj koji postavi video sa jutjuba i ocekuje da svi verujemo "naucnici koja se bavi metanaukom"... 

Zasto lazes?

Цитат

Tako jee.... doktori su se urotili protv tebeee... lazu te dok leziiiis u bolniciiiii... svi se dogovrililiiii... svi su placeni da lazu da korona postoooooji...... sve je zaveraaaaaa.... :D 

Opet lazes, nema puno smisla ova diskusija ako ces da izmisljas stvari stalno. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, haveaniceday рече

Zasto lazes?

Dooobro, mozda ga nisi ti licno postavio ali si ti licno svakako doso da nam solis pamet kako je to neka mnogo dobra naucnica ne shvatajuci da cak i da JESTE (A nije, kako je avokado lepo pokazao) to nema nikakve veze jer jedan naucnik koji trabunja po jutjubu umesto da pise naucne radove jer je to nacin da se bavis naukom, ocigledno sluzi da golica budale.

S jedne strane kao ne verujes mainstream nauci iz koznakojeg razloga, i foliras se kako "sve treba da se istrazuje" a onda budes  u faoznu "ova naucnica sa jucuba ima kredibilitet"... pa ako ima kredibilitet sto snima klipove po yt kanalima? Sto ne ide da prezentuje tu svoju nauku koja obara mainstream...

Ne mogu, vec sam ti objasnjavao kako nauka funkcionise i bas me umara to sto 90% postova uopste niti citas ili ako te razvale na cestice prosto ignorises kao da se nikad nisu desili... 

Idi i veruj budalama sa jutjuba i ne veruj naucnom konceznusu, niko ti ne brani, samo ne ocekuj da te ljudi zbog takvog ponasanja nece smatrati budalom. To je prosto posledica...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...