Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 4 минута, haveaniceday рече

Архитекта у фирмама ти је последњи степен програмера. Не мора да га убеђујем он то човек зна, у индустрији је.

WWW.SEEK.COM.AU

Thinking of becoming a Software Architect? Learn more about the role including real reviews and ratings from current Software Architects, common tasks and duties, how much Software...

A Software Architect is a computer programmer or software developer who determines which processes and technologies the development team should use. As a Software Architect you will also troubleshoot coding problems and collaborate with other experts to produce high-performance software systems.

То ти можеш овде будале неке да убеђујеш и лажеш, он ће одлично да разуме на шта мислим.... 

Pa da... Softver Arhitekta programira care genijalni ... ti mene ubeđuješ u to da je naučnik neko ko ne istražuje, već je samo konsulatant u istraživanjima... pobrljavio si načisto...

Bojim se da u ovoj diskusiji postoji samo jedna budala...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

Pogle sta meni pise:

image.png

Па ништа ниси слагао... летиш у облацима вазда, трипујеш да си нека величина. 

Него да договоримо ми то пљување у фацу? Да се не мучиш да ме тражиш доћи ћу ја у ниш... 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Avocado рече

Pa da... Arhitekta programira care genijalni ... ti mene ubeđuješ u to da je naučnik neko ko ne istražuje, već je samo konsulatant u istraživanjima... pobrljavio si načisto...

Не програмира. Архитекта дизајнира. Некада комитују код али ретко. Они дизајнирају, прегледају код који ми пишемо и евнтулно остављају замерке где смо погрешили и слично. 

Такође организују ко ће који део софтвера да пише. 

Када програмер углавном има пуно искуства и знања, он постаје архиктекта. 

Научник је неко ко учествује у научном раду и бави се научним процесима. Ја нисам ни тврдио да је жена истраживач. Већ научник.

Мада термин "научник" у пракси и не постоји. Научник је прилично широк појам, баш какав ти волиш да експлоитишеш.

Ево например 10 различитих типова научника:

SCIENCECOUNCIL.ORG

Not all scientists wear white coats and work in labs. The Science Council has identified 10 types of scientist working today. Which one are you?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, haveaniceday рече

Него да договоримо ми то пљување у фацу? Да се не мучиш да ме тражиш доћи ћу ја у ниш... 

Pogle... sta zna desnicarsko krme nego odma da se bije, da se sukobljava, da se pljuje u facu... odma agresija, primitivizam, fizicki kontakt znojavih muskaraca...

Imam bolju ideju. Ajde da se nadgornjavamo u pisanju pesama. Avokado neka zada temu, otvoricemo novi topik i tamo cemo da pisemo pesme jedan o drugome i da se tako borimo. Ja sam za. A ti? :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

Imam bolju ideju. Ajde da se nadgornjavamo u pisanju pesama. Avokado neka zada temu, otvoricemo novi topik i tamo cemo da pisemo pesme jedan o drugome i da se tako borimo. Ja sam za. A ti? :D

Ако си одустао од пљувања у фацу може. Али пази пишем романтичне песме можда се заљубиш.... 

Подели на овим сајтовима

Ако си одустао од пљувања у фацу може.

NIkad to nisam ni predlagao. 

Али пази пишем романтичне песме можда се заљубиш.... 

Ja se ne plasim svojih osecanja :) 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, haveaniceday рече

Ја како видим објавила је 150 истраживања али ти си мене убедио да на тим радовим потписују и чистачице који им чисте канцеларије и програмере који су испрограмирали микрософт ворд на ком је рад писан и тако.. све и сваког они стављају на радове, а не само научнике. 

И да ти дам рад, ти ћеш рећи.. а она је ту само консултат, ево је овде поред Славице која је чистила од прашине полице.

Potpisana je na 150 istraživanja iz raznih oblasti (koje nisu metanauka) što nije čudno s obzirom da je uspešan konsultant koji izgleda traži da bude potpisan na radu.

Zaista mi ne pada na pamet da dalje ovde šutiram mrtvog konja... ako ti želiš da ubediš sebe u to da je naučnica, samo furaj... i onako je potpuno irelevantno...

P.S. Link ka profilu na kojem piše da joj je oblast metascience si garant slučajno preskočio... :)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Avocado рече

Potpisana je na 150 istraživanja iz raznih oblasti (koje nisu metanauka) što nije čudno s obzirom da je uspešan konsultant koji izgleda traži da bude potpisan na radu.

Zaista mi ne pada na pamet da dalje ovde šutiram mrtvog konja... ako ti želiš da ubediš sebe u to da je naučnica, samo furaj... i onako je potpuno irelevantno...

и мени не пада на памет да расправљам са неким ко ми прича да неко ко је потписан на 150 начуних радова није научник... стварно ми је мало глупава комплетна ментална гимнастика око тога.. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Натан рече

Јесте, ако је Мел Гибсон. ʘ‿ʘ

А ако је Бјела, онда је + и продуцент.

Особа цитирана као сарадник на 150 радова није научница.

Видиш ти то... а објашњење је : па она није та која дикретно скупља податке, она само комплетну методику рада који раде организује.. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, haveaniceday рече

Видиш ти то... а објашњење је : па она није та која дикретно скупља податке, она само комплетну методику рада који раде организује.. 

А да се залаже за обавезно цијепљење и карантену, била би кредибилна, призната, супердобра  научница. хд

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, haveaniceday рече

To da "organizuje kompletnu metodiku rada", to piše na istom onom profilu za koji je maca pojela link? 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Avocado рече

To da "organizuje kompletnu metodiku rada", to piše na istom onom profilu za koji je maca pojela link? 

Pisti ga be, laze, izmislja, sepuri se ko kus pevac...

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Натан рече

А да се залаже за обавезно цијепљење и карантену, била би кредибилна, призната, супердобра  научница. хд

Ma jok... vrhunska je i ovako... samo joj ponekad kada analizira neki rad promaknu manjkavosti koje otkrije student...

Notably, a preprint study by Elgazzar et al., used in Lawrie’s meta-analysis, was withdrawn in July 2021 after numerous issues with the study were detected. Among these issues were plagiarism, potential data fabrication, and data that was inconsistent with the study’s protocol. These issues were uncovered by student Jack Lawrence, who analyzed the preprint for a class assignment.

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...