Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

Несторовић каже, да ће се пандемија завршити када се политичари договоре.:smeh1: 

• Оплаках :)) 1

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, haveaniceday рече

Pa jesu. Jasno je da kuvaju neke promene. Evo ti video sa WorldEconomic Forum.. pucaju neke izjave, neke propagandice, pricaju o nekim promenama, sve umotano u neko lepo klupko, sa finom retorikom...

VI konzerve mora da shvatite da je promena integralni deo ljudskog razvoja i napretka a u vreme tehnoloske civilizacije to je  i neminovnost.

NARAVNO da ce svet da se menja i to tako da nece ni da nas pita jel ocemo ili necemo. Promena je sad vec stihijska i ne mozemo da je zustavimo i da hocemo ( i to je ono sto konzerve i teoreticari zavere ne mogu da skuvaju u glavi jer njima svet ima smisla samo ako njime neko ili nesto direktno upravlja).

Priblizavamo se singularnosti vestacke inteligencije a niko na to ne obraca paznju. Radi se o dogadjdju koji ce se verovatno desiti u narednih 40-50 godina a prema nekim procenama i mnogo ranije i donece, ne promenu, obrtanje naglavacke kompletnog ljudskog drustva i civilizacije. To je nesto sto u ovom trenutku ne mozemo da zaustavimo. NEMINOVNOST JE.  A niko ne zna da li ce ta promena biti pozitivna  ili vrlo, vrlo negativna.  Eto, to je na primer jedna od stvari oko koje je nauka ZAISTA podeljena (niko veze nema) a nigde teoreticara zavera da se uvati za to i umesto toga izmisljaju podele tamo gde ih u nauci nema ni u naznakama. 

TO je pravi "veliki reset" i mi moramo da budemo spremni na njega... ali cemo prvo vama konzervama morati da objasnimo da ga niko nije napravio i da postoje  u prirodi stvari koje se, zamisli, desavaju slucajno ili potpuno nasumicno. 

Celka tvoja ekipa bi se debelo iznenadila kad bi shvatila koliko "overlordi" zapravo pojma nemaju sta rade i da cak i ako postoje, to nisu ljudi koji oblikuju svet vec samo ljudi koji imaju bolji talenat od nas ostalih da se brzo adaptiraju na nove okolnosti... poput kovida.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

MOJE TELO MOJ IZBOR  je slogan kojim je abortus postao legalan u mnogim delovima sveta.

iako ta praksa nedvojbeno ugrožava (ubija) tuđi život! priznata  je kao legitimno PRAVO NA IZBOR!

zašto se sada meni osporava isto takvo PRAVO NA IZBOR da ne primim vakcinu, i ako je posve ne dokazano da time ugrožavam svoj ili tuđi život ???

postoji samo pretpostavka da mogo nekoga zaraziti, ali to je samo pretpostavka koja ima neku verovatnoću (kao i kod vakcinisanih što postoji ta verovatnoća), ali to su verovatnoće a ne apsoluti, a što se tiče mog zdravstvenog stanja (ukoliko i obolim) preživljavanje je preko 99%

odakle nekome ideja da mi uskrati pravo na izbor i nametne mi rešenje na osnovu pretpostavke sa procenjenom verovatnoćom a drugima odobri pravo na izbor koje sigurno (ponavljam SIGURNO) UBIJA DRUGO BIĆE?????

pogotovo što evo hvala bogu već druga godina i ništa nisam "kačio", dakle nije ni posve sigurno da ću ikad biti i bolestan... ali vakcina mora... zašto mora?

• Волим 1

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

i da se ne pravimo više ludi oko te priča ....kao nije obavezno... jasno je da je obavezno

ljudi gube poslove... ne mogu osnovne stvari da obavljaju... dakle obavezna je

tako da to nije nikakav argument... više govori o prirodi narativa (bolesni umovi)

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, dragisa рече

MOJE TELO MOJ IZBOR  je slogan kojim je abortus postao legalan u mnogim delovima sveta.

iako ta praksa nedvojbeno ugrožava (ubija) tuđi život! priznata  je kao legitimno PRAVO NA IZBOR!

Mislim da si ti (kao i većina ljudi) slogan pogrešno razumeo. 

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, dragisa рече

zašto se sada meni osporava isto takvo PRAVO NA IZBOR da ne primim vakcinu, i ako je posve ne dokazano da time ugrožavam svoj ili tuđi život ???

postoji samo pretpostavka da mogo nekoga zaraziti, ali to je samo pretpostavka koja ima neku verovatnoću (kao i kod vakcinisanih što postoji ta verovatnoća), ali to su verovatnoće a ne apsoluti, a što se tiče mog zdravstvenog stanja (ukoliko i obolim) preživljavanje je preko 99%

odakle nekome ideja da mi uskrati pravo na izbor i nametne mi rešenje na osnovu pretpostavke sa procenjenom verovatnoćom a drugima odobri pravo na izbor koje sigurno (ponavljam SIGURNO) UBIJA DRUGO BIĆE?????

pogotovo što evo hvala bogu već druga godina i ništa nisam "kačio", dakle nije ni posve sigurno da ću ikad biti i bolestan... ali vakcina mora... zašto mora?

Zato sto mora, Drasko!  Necu vise da te slusam, zavrni rukav da obavimo to pa onda idemo do parka na sladoled i da se poigras na toboganima. Jel moze? Ajde prestani vise, gledaju nas ljudi, sramota je...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Branka62 рече

Napisala sam "mislim" - nisam tvrdila. Evo možeš ti napisati šta, po tebi, znači.

ti si mene prozvala sa tim lepim rezervnim položajem "mislim", tako da izvoli na tebi je da pojasniš šta je to što "misliš"....

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, haveaniceday рече

voli ona to tako, da misli.. obozava gospodja Branka da misli i razmislja

Sto je u desnom taboru vazda okarakterisano kao ozbiljan no-no :) 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

Zato sto mora, Drasko!  Necu vise da te slusam, zavrni rukav da obavimo to pa onda idemo do parka na sladoled i da se poigras na toboganima. Jel moze? Ajde prestani vise, gledaju nas ljudi, sramota je...

reko bi čovek da si pravi junoša ... ovako na tastaturi...

kao ti nekoga vodiš na sladoled i tobogan

nećeš bviše da slušaš itd

ne ne mora i bilo bi dobro da to shvatiš na vreme

Подели на овим сајтовима

пре 54 минута, Рапсоди рече

Несторовић каже, да ће се пандемија завршити када се политичари договоре.:smeh1: 

Znači nikad... :stadaradim:

A možda će ipak ovi doći do nekog rešenja za sve naše probleme 

May be an image of 3 people

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...