Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

javno dostupni brojevi koje dobijamo o koroni vise nemaju apsolutno nikakvog smilsa...ili ovi naucnici nemaju pojma sta pricaju i rade ili nas neko zestoko zavitlava... 

Ista genetska grupa, slicna kontinentalna klima, slicna naseljenost... razlike u distribuciji zarazenosti bez ikakvog obrazca....  image.thumb.png.378997f68b9f0c317c9944cbe6a93d18.png

image.thumb.png.843c0f388049b744c62141662bf2e12f.png

image.thumb.png.9d9894fb2fd5ce92c310f35745f430b3.png

image.thumb.png.e1033c4c70a4a39c9113a5237419125e.pngimage.thumb.png.c0d8d9b841d898bf3bbf0a7653826c6b.png

image.png

image.png

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, haveaniceday рече

Ista genetska grupa, slicna kontinentalna klima, slicna naseljenost... razlike u distribuciji zarazenosti bez ikakvog obrazca.... 

Дефинитивно. Гдје очигледније него да Шпанија и Норвешка имају сличну континенталну климу, а тек са Британијом, разлика у 5 дека. Сви су се вакцинисали истом стоп почевши у исто вријеме. Сви имају приближно исти број становника, флуктација људи је скоро иста и сви имају исти начин живота, и наравно сви раде исти број тестова дневно. Нема шта заиста чудно да су бројке тако неконзистентне. 

А за Кину шта рећи, јадан вирус, није лепо то што раде. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

WWW.WIONEWS.COM

China's Wuhan city officials said they had completed coronavirus tests of all 11 million people amid a resurgence of the virus in the country. The health officials said except for children under six and...

• Свиђа ми се 1

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Justin Waters рече

А за Кину шта рећи, јадан вирус, није лепо то што раде. 

Ово сумира отприлике колико си ти озбиљан саговорник. 

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Justin Waters рече
WWW.WIONEWS.COM

China's Wuhan city officials said they had completed coronavirus tests of all 11 million people amid a resurgence of the virus in the country. The health officials said except for children under six and...

China on Monday reported 94 new coronavirus cases with 40 cases detected in Zhengzhou and 38 in Yangzhou.

Broj stanovnika u Yangzhou 4 miliona.

Gustina naseljenosti 670 po kilometru kvadratnom.

Broj slucejava: 38 

Za poredjenje, gustina naseljenosti u beogradu 514 po kilometru kvadratno... a u beogradu 2 miliona stanovnika... 

Smesno zaista, koliko li oni lazu.... 

Подели на овим сајтовима

@Avocado

Evo ti, lemmuse.

I bolnice su uslovljene.

WWW.THEGUARDIAN.COM

Pass sanitaire allows people to visit restaurants, hospitals and take long train trips but backlash continues

Koliko se ja sećam nisam za bolnice rekao da će ih do septembra baš usloviti nego kasnije.

A onda kada je Markon najavio i bolnice ja sam bio u fazonu, ok onda će i to da zbrzaju.

Ali ti si rekao da nikada neće ključne stvari kao što su "prevoz, posao, bolnice, supermarkete itd."

Da vidimo sada koliko ti je debeo taj đon od obraza.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, haveaniceday рече

Ово сумира отприлике колико си ти озбиљан саговорник. 

Зашто мислиш да је твоје церекање на кинеске цифре, озбиљно аргументовање? 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Tumaralo. рече

@Avocado

Evo ti, lemmuse.

I bolnice su uslovljene.

WWW.THEGUARDIAN.COM

Pass sanitaire allows people to visit restaurants, hospitals and take long train trips but backlash continues

Koliko se ja sećam nisam za bolnice rekao da će ih do septembra baš usloviti nego kasnije.

A onda kada je Markon najavio i bolnice ja sam bio u fazonu, ok onda će i to da zbrzaju.

Ali ti si rekao da nikada neće ključne stvari kao što su "prevoz, posao, bolnice, supermarkete itd."

Da vidimo sada koliko ti je debeo taj đon od obraza.

Evo podsetnik šta sam rekao:

On 21.7.2021. at 14:52, Avocado рече

...a za bolnice ako uopšte uvedu - uvešće za nonessential stvari tipa kozmetička plastična hirurgija...

Jednostavno rečeno, neće niko biti na ovaj način primoran da primi vakcinu jer u suprotnom će da umre od gladi ili bolesti, već će se vršiti pritisak tako da ti je bolje i lakše ako se vakcinišeš...

Šta su uveli za bolnice? Ne mogu da nađem ništa detaljnije... a vidim da je sud odobrio ali uz : "And it ruled that requiring the health pass for hospital visitors and others is justified — if it “doesn't create an obstacle to accessing health care.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Avocado рече

Evo podsetnik šta sam rekao:

On 21.7.2021. at 14:52, Avocado рече

...a za bolnice ako uopšte uvedu - uvešće za nonessential stvari tipa kozmetička plastična hirurgija...

Jednostavno rečeno, neće niko biti na ovaj način primoran da primi vakcinu jer u suprotnom će da umre od gladi ili bolesti, već će se vršiti pritisak tako da ti je bolje i lakše ako se vakcinišeš...

Ovo si kasnije govorio kada si već počeo da se migoljiš pred licem novih događaja.

Mrzi me sad da kopam ali si i sam više puta citirao sam sebe kada si rekao da "neće biti ključne stvari kao što su prevoz, bolnice, posao, supermarketi itd."

Koje nepoštenje bogtemazo.

Ali i kada bismo uzeli ovo što si sada citirao već je skandalozno (standard: nećeš baš umirati od gladi i bolesti).

Za razliku od Justina i fsa koji su otvoreni obožavatelji kineske despotije, tvoja pozicija je najtragičnija.

Što se tiče bolnica, eto tvoje omiljeno glasilo CNN1 saopštava:

".. za ulazak u bolnicu, ali ne kod lekara opšte prakse ili za ukazivanje hitne lekarske pomoći."

RS.N1INFO.COM

Sanitarna propusnica, osporovana na ulicama Francuske, od danas ulazi u svakodnevni život građana u borbi protiv epidemije koronavirusa.

Hoćeš da se zauzmeš za nevakcinisane, da im ne kradu svaki mesec ogroman novac na ime doprinosa?

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Tumaralo. рече

Ovo si kasnije govorio kada si već počeo da se migoljiš pred licem novih događaja.

Mrzi me sad da kopam ali si i sam više puta citirao sam sebe kada si rekao da "neće biti ključne stvari kao što su prevoz, bolnice, posao, supermarketi itd."

Evo ovde:

https://pouke.org/forum/index.php?/topic/64295-тема-о-коронавирусу-све-на-једном-месту/&page=749&tab=comments#comment-2068956

I u toj poruci ti takođe stoji suština koju stalno namerno promašuješ... objasnio sam ti koja je suštinska razlika i zašto se neće dešavati ono što ti fantaziraš - u pitanju je želja vlasti da se što više ljudi vakciniše, a ne želja nekakvih overlorda da stvore digitalni gulag...

Svaka od ovih mera i dalje jasno ukazuje na to... da hoće da stvore digitalni gulag, ukinuli bi ti sve... znaš koliko bi Staljina i ostale tvorce gulaga bolelo dupe za razliku između toga da li ti je pregled kod plastičnog hirurga jer hoćeš da imaš lepši nos ili kod lekara opšte prakse zato što imaš upalu pluća...

Koje nepoštenje bogtemazo.

:)

Ali i kada bismo uzeli ovo što si sada citirao već je skandalozno (standard: nećeš baš umirati od gladi i bolesti).

Za razliku od Justina i fsa koji su otvoreni obožavatelji kineske despotije, tvoja pozicija je najtragičnija.

Ne znam šta ti je tu skandalozno i tragično... uopšte nisam ljubitelj toga što se trenutno dešava, niti podržavam te mere... teško mi je da zauzmem stav jer sa jedne strane to naravno nije dobro, a sa druge strane nije dobro ni da se ljudi ne vakcinišu jer su im pajseri poput tebe isprali mozak nebulozama o vakcinama i tupavim teorijama zavere... zaista ne znam kakve bih ja donosio odluke da moram, ali srećom ne moram... pa ti samo objašnjavam šta se dešava, a ne i da li je to dobro ili loše...

Što se tiče bolnica, eto tvoje omiljeno glasilo CNN1 saopštava:

".. za ulazak u bolnicu, ali ne kod lekara opšte prakse ili za ukazivanje hitne lekarske pomoći."

RS.N1INFO.COM

Sanitarna propusnica, osporovana na ulicama Francuske, od danas ulazi u svakodnevni život građana u borbi protiv epidemije koronavirusa.

Kako je to drugačije od onoga što sam ti i napisao? 

"...a za bolnice ako uopšte uvedu - uvešće za nonessential stvari tipa kozmetička plastična hirurgija... "

Pretpostavljam da kad možeš kod lekara opšte prakse, možeš i kod specijaliste na kojeg te uputi lekar opšte prakse?

Hoćeš da se zauzmeš za nevakcinisane, da im ne kradu svaki mesec ogroman novac na ime doprinosa?

Kako im kradu ako imaju pristup lečenju? 

Hoćeš da se zauzmeš za sve koji su umrli jer ih je neki nevakcinisani pametnjaković zarazio?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...