Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 28 минута, GeniusAtWork рече

ер њега сигурно није ни најмање брига за пензионере. 

Lepo @Рапсоди рече

Пре сат времена, Рапсоди рече

Вучић је мајка Тереза за старе људе..

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, cloudking рече

Imas posle te recenice jos malo nanize pise "salu na stranu..."

Јел можеш да кажеш ко ти је обезбедио вакцину? 

Јел срамота рећи браво председниче само за овај потез?

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, cloudking рече

Pritom te puteve ne gradi jer zeli bolju Srbiju nego zbog toga sto ima svoje kompanije koje mu rade niskogradnju i kojima daje poslove bez tendera... "pa sta" reci ce proscean srbin bas kao sto i ti razmisljas u ovom trenutku... "nek daje, vazno da gradi".

Са тобом је тешко дискутовати јер на  све гледаш из птичије и  личне перспективе, од филозофско књижевног аспекта, сагледавања ствари си очигледно оперисан. Ја ти опет кажем са брда се много више види него из мочваре личних интереса. Није битно шта жели , и коме даје, битно је да нама остаје...да ли је боље градити и уградити се или уопште не градити...уочи разлику и помери  мало угао посматрања. Значи не постоји КОМБИНАЦИЈА,  дајем и не уграђујем се од ваших то јест наших пара, не постоји. Зар је то тако тешко схватити. И зато је бољи Вучић који гради и угради  од наших пара, него неки други   који се само угради . УОЧИ РАЗЛИКУ. Дај поименице поштену алтернативу  која  ће да гради и гради и гради БЕЗ УГРАДЊЕ.Чекам имена. Друмови ће пожелети Турака, ал Турака више неће бити.  

пре 5 минута, cloudking рече

Kad kazes "pa sta ako vucic krade bitno je da gradi autoputeve i spomenike" je isto kao da kazes "pa sta ako mi pljackas iznosi zivotnu ustedjevinu iz kuce, bitno je da mi je u dvoristu popravio kucicu za ptice"

Није битно шта  држава може учинити за нас , него ми за државу. Не можеш све проматрати кроз призму  ситно сопственичког интереса. 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, cloudking рече

Haha Rale car! :D

Da je vise ovakvih Srba nasa zemlja bi napokon postala priznata i postovana u celom svetu!

Вређа народ на верској основи, а пре тога каже, како он ето поштује свачију веру.

Никад али никада са овим ставовима нећете владати Србима. 

Покајте се и биће све боље.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Avocado рече

12:smeha::))12:smeha:12:smeha::))

A jel se članak slaže ili ne slaže sa tobom o uzrocima manjka radne snage u Americi?

Ne slaze se, nisam ga ni ostavio da bi ti objasnio uzroke, vec sam ga ostavio da ti pokaze da trenutno imas manjak radne snage u americi. 

Clanak koji se slaze sa mnom ces tesko naci jer sada svi clanci duvaju u dupe bajdenu za masovnu javnu potrosnju i prave se ludi da je to uzrok. Ali to je uzrok. 

ne znam sta je tu smesno, mogu da ti ostavim clanak samo zbog te informacije da postoji manjak???

Цитат

Hoću da kažem da političari u kapitalističkim zemljama naravno ne žele da unište biznis (kao celinu) jer time uništavaju većinu prihoda kojima raspolažu...

Dap, hocu da kazem da postoje takvi politicari u kapitalistickim zemljama, i cesto unistavjau delove ekonomije.

Mogu da ti navedem ekstremen primere kao je venecuela, gde su demokratski izabrani politicari unistili biznis totalno i doveli sistem do bankrota.

Mogu da ti navedem americke drzave kao so je bio detroit, gde su demokrate bankrotirale sve fabrike tamo, i urnisali grad uz pomoc raznoraznih socijalistickih politika. 

Mogu i da ti navedem evropske zemlje gde se malo malo izaberu neke budale koje unistavaju biznis. Evo naprimer Svedjani. Oni su ti birali vise godina za redom socijalisticke idiote koji su unistavali ekonomiju Svedske ali na malo, sitna krvarenja, ali poslednjih 10 godina svedjani biraju vise kapitalisticke kandidate koji polako smanjuju poreze iz godine u godinu. Naravno ove socijalisticke budale i dalje kukaju i pored jasnih i uspesnih rezultata smanjenja poreza, gde imaju VECI PRIHOD. Oni i dalje kukaju. 

Politicari dakle vrlo rado unistavaju svoje prihode novca ukoliko im to zadovolajva glasacke blokove. Nebitna je zemlja. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Вилер Текс рече

Јел можеш да кажеш ко ти је обезбедио вакцину? 

Јел срамота рећи браво председниче само за овај потез?

Zasto srmaote. Ja sam  to i napisao na forumu. To sam izdvojio kao jedinu pozitivnu stvar koju sam mogao da se setim....

E sad i ta pozitivna stvar nije bez repa jer je obezbedio vakcine koje u tom trenutku jos nisu imali odobrenje za upotrebu od evropske komisije za lekove, ali zbog hitnosti cituacije sam odlucio da mu progledam kroz prste za taj Vucicizam. 

Naravno, necu reci "bravo predsednice" jer to jeste  njegov posao. Ako treba sad svakome ko radi svoj posao da vicemo bravosta cemo onda vikati onima koji se istinski zalazu?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Вилер Текс рече

Унитарна Босна значи нестанак Р.Српске и Срба.

A oni kazu

"Jasno je da otrcepljenje RS znaci nestanak muslimana i hrvata"

пре 11 минута, Вилер Текс рече

Где сам ја то хвалио муџахедине?

On hvali mudzahedine ti hvalis cetnike i srpsku paravojsku koja je ubijala civile... to je taj ekvivalent. Zato ste isti.

Dobro ajde, niste isti nego ste ekvivalentni. Kako bosanski i hrvatski naciJonalisti mrze sebe tako vi srpski naciJonalisti mrzite bosance i hrvate. Ekvivalentno :) 

пре 13 минута, Вилер Текс рече

Како сам ја исти попут Церића кад не мислим да читава Босна, историјски српска држава, треба да буде држава Срба и осталих?

Identicni ste. Kao sto on misli da u bosni treba da zive samo bosanjci a da ostali budu dobrodosli, tako i ti mislis da  u srbiji treba samo da zive srbi pravosalvci a da ostali budu dobrodosli...

Vidis. Identicni.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Zasto srmaote. Ja sam  to i napisao na forumu. To sam izdvojio kao jedinu pozitivnu stvar koju sam mogao da se setim....

E sad i ta pozitivna stvar nije bez repa jer je obezbedio vakcine koje u tom trenutku jos nisu imali odobrenje za upotrebu od evropske komisije za lekove, ali zbog hitnosti cituacije sam odlucio da mu progledam kroz prste za taj Vucicizam. 

Naravno, necu reci "bravo predsednice" jer to jeste  njegov posao. Ako treba sad svakome ko radi svoj posao da vicemo bravosta cemo onda vikati onima koji se istinski zalazu?

Таман да га похвалиш кад оно....нема одобрење, нема.печат....ја бих разумео да је то због бриге за здравље а ти то због ЕУ...личиш ми на једног госпоДна који зна да ти није лаХко....

Што да не, није то његова свакодневна дужност. Ситуација је вандредна а он одиграо одлично. 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Вилер Текс рече

А колико имају корисника? 

PA to zavisi od toga koliko im je program dostupan! 

Kad im ukinu i SBB imace nula korisnika. U tvom svetu to znaci "pa eto, los im program pa imaju nula korisnika..." confused1

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

A oni kazu

"Jasno je da otrcepljenje RS znaci nestanak muslimana i hrvata"

On hvali mudzahedine ti hvalis cetnike i srpsku paravojsku koja je ubijala civile... to je taj ekvivalent. Zato ste isti.

Dobro ajde, niste isti nego ste ekvivalentni. Kako bosanski i hrvatski naciJonalisti mrze sebe tako vi srpski naciJonalisti mrzite bosance i hrvate. Ekvivalentno :) 

Identicni ste. Kao sto on misli da u bosni treba da zive samo bosanjci a da ostali budu dobrodosli, tako i ti mislis da  u srbiji treba samo da zive srbi pravosalvci a da ostali budu dobrodosli...

Vidis. Identicni.

Како то значи кад Српска са собон не би повела ни Мостар ни Сарајево ни Тузлу ни Зеницу?

Е никад нећете бити на владти док год су ти муџахедину и четници исто.

Не лажи као пас, никад нисам хвалио убијање цивила.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Рапсоди рече

Дај поименице поштену алтернативу  која  ће да гради и гради и гради БЕЗ УГРАДЊЕ.

Nije na meni da dajem alternativu. NA narodu drzave Srbije je da sam izabere vlast kakvu zeli a ne da im vas nekolicina iz manjine vezete ruke lancima i udarate ih po glavi govoreci kako vi bolje znate od naroda sta mu je potrebno.

Ako ste toliko sigurni u svoju savrsenost zasto onda ne dozvolite gradjanima da glasaju? Pricamo o gradjanima tvoje drzave koju volis. Narodu koji volis. I narodu kojem ne dozovljavas pravo da bira svoje politicke predstavnike jer podrzavas osobu koja taj isti narod drzi u drvenom kavezu ofarbanom u zlatnu boju...

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Вилер Текс рече

Вређа народ на верској основи, а пре тога каже, како он ето поштује свачију веру.

Никад али никада са овим ставовима нећете владати Србима. 

Покајте се и биће све боље.

KOji mi? Rale nije politicar? Nisam primetio da ima ambicije da se upusta  u politiku? 

Vidis kako te Vucic oblikovao prema sebi? Svaka kritika Vucicu se AUTOMATSKI svrstava  u "oni" ili "vi"... isprao vam je mozgove varikinom jbt

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вилер Текс рече

Како то значи кад Српска са собон не би повела ни Мостар ни Сарајево ни Тузлу ни Зеницу?

Pa eto, ko sto si ti siguran iako to niko nikad nije rekao da bi jeidnstvena Bosna znacila proterivanja srba, tako isto su i oni sigurnu da bi otcepljenje RS znacilo proterivanje nesrpskog stanovnistva sa njene teritorije. Vidis. ISti ste.

пре 5 минута, Вилер Текс рече

Е никад нећете бити на владти док год су ти муџахедину и четници исто.

Isto su. Politicko verske ideologije pogodne za zloupotrebu od strane kriminalnih i zlocinackih grupa.

пре 5 минута, Вилер Текс рече

Не лажи као пас, никад нисам хвалио убијање цивила.

Tebi kao hriscaninu ne bi smela da stoji ta odrednica "civila"...

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, cloudking рече

Pa eto, ko sto si ti siguran iako to niko nikad nije rekao da bi jeidnstvena Bosna znacila proterivanja srba, tako isto su i oni sigurnu da bi otcepljenje RS znacilo proterivanje nesrpskog stanovnistva sa njene teritorije. Vidis. ISti ste.

Kada kazu jedinstvena bosna misle da ukdanje entiteta republike Srpske, ukidanje njihove trenutno autonomije i nezavisnosti i prebacanje svega ka centru - sarajevu.

A muslimani su na regionalnom nivou vecina, samim tim mozes da pretpostavis rezultate tih izbora. Srbi stalno gube, muslimani stalno dobijaju.

Ja ne vidim kako to moze da se zavrsi na dobro. 

Cak i da se vodim onom tvojom "isti su sljam oni kao i ovi srpski nacijonalisti" zamisli srpski nacijonalisti ne postoje vise, i krenu masovno da pobedjuju bosnjacki nacijonalisti.... kako bi se to zavrsilo sta mislis? 

Jel ti stvarno verujes da to moze da se zavrsi dobro po srbe?

image.png.5d1d8f3d5dcc8f881525ac012a90e52c.png

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...