Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

@dragisa citajuci forum primetio sam da je tebi najspektakularnija stvar to sto se ljudima lepe novcici i telefoni na znojava tela pa si dosta razmisljao na tu temu ubedjen da nam tela nekim cudom postaju namagnetisana nakon vakcine. Na stranu to sto si zaboravio da objasnis KAKO bi ta magija moga da se zaista  i desi, propustio si jedan bitan detalj. 

Ako hoces nekome da dokazes da si namagnetisan, to ne radis tako sto lepis petoparac na rame nego tako sto prineses svom telu kompas. Ako si iole namagnetisan igla kompasa ce se poravnati sa tvojim telom. Fizika. Osnovna skola.

E sad pitanje za tebe.

Sta mislis zasto smo puni klipova sa zalepljenim novicicima i drugim glupostima (od kojih mnoge na tim klipovima nisu ni metalne) a nigde ni jednog eksperimenta sa kompasom? Takodje, sto si dozvolio sebi da te takvim glupim dokazom u bede  u nesto sto je totalna glupost? Gde ti je kriticki stav? Sto nisi pitao. proverio?

Eto, ako vec pratis te ljude ili ako mozda nekog od njih poznajes predlozi im da ponove eksperiment ali sa kompasom... pa da vidimo i tu magiju.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Avocado рече

Što se tiče broja smrtnih slučajeva po broju zaraženih, Britanija nije u vrhu, nego na dnu... na vrhu su one države kakve bi pametni "istinolozi" poput tebe voleli... one sa malim brojem vakcinisanih...

U poslednjih 7 dana:

Britanija (53,6% vakcinisanih) ima 284 umrla i 296.447 novozaražena...  1 umrli na 1043 novozaražena...

Francuska (40,4% vakcinisanih) ima 146 umrlih i 46.815 novozaraženih... 1 umrli na 320 novozaraženih...

Turska (25,1% vakcinisanih) ima 260 umrlih na 36.691 novozaraženih... 1 umrli na 141 novozaraženih...

Rusija (14,3% vakc.) ima 5.326 umrlih i 171.306 novozaražena... 1 umrli na 32 novozaražena...

Bugarska (12,5% vakc.) ima 19 umrlih i 484 novozaražena... 1 umrli na 25 novozaraženih...

BIH (5% vakc.) ima 10 umrlih i 140 novozaraženih...  1 umrli na 14 novozaraženih...

Dakle, da bi zadržao narativ, i odbacio to da je u zemljama sa mnogo vakcinisanih došlo do naleta zbog opuštanja, moraš da smisliš neku magiju koja čini da vakcine olakšavaju zarazu ali otežavaju značajno umiranje... jer činjenice iz realnosti sasvim jasno ukazuju na to da nevezano od toga da li je u pitanju peak nekog novog talasa zaraze ili ne, što više ljudi je vakcinisano, to manje umiru naspram broja zaraženih...

Ja sam otišao na Corona worldometer, kliknuo na Europe, i na New deaths i video da je UK na vrhu (neračunajući Federaciju SIDE).

Ovo tvoje žongliranje sa "novozaraženima" bi možda imalo smisla da postoji normalna metodologija kojom bi se utvrđivala zaraženost.

Umesto toga imamo fejk prc test, koji ti daje fejk pozitivne što fejk lekari (a u stvari biroktrate) unose u statistike i manipilušu za račun Onih koji hoće da ti budeš tetoviran prilikom odlaska u Maxi.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, cloudking рече

Niko, jer se nije desilo:

WWW.POLITIFACT.COM

If you or someone you know is considering suicide, contact the National Suicide Prevention Lifeline at 1-800-273-8255 or/> <meta name=

Sledeći put se potrudi da tvoj odgovor ima veze sa citiranim sadržajem.

Ovo što si uradio je nivo veštačke inteligencije sa početka 90tih.

Tada je npr. ovo bio hit:

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Tumaralo. рече

Ja sam otišao na Corona worldometer, kliknuo na Europe, i na New deaths i video da je UK na vrhu (neračunajući Federaciju SIDE).

Ovo tvoje žongliranje sa "novozaraženima" bi možda imalo smisla da postoji normalna metodologija kojom bi se utvrđivala zaraženost.

Umesto toga imamo fejk prc test, koji ti daje fejk pozitivne što fejk lekari (a u stvari biroktrate) unose u statistike i manipilušu za račun Onih koji hoće da ti budeš tetoviran prilikom odlaska u Maxi.

Naravno... kada one delove realnosti koji se ne uklapaju u narativ ignorišeš, onda je narativ potpuno tačan i odgovara realnosti... :D :dobro::ok:

• Свиђа ми се 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Tumaralo. рече

Pogle ovu logiku. U dzepu imas uredjaj koji svakodnevno salje googlu SVE o tebi. Gde se nalzis, gde si kada bio, kolko si se zadrzao, s kim si bio, dal iso kolima ili peske, gde radis, gde zivis... i sve to ti dobrovoljno dajes svakogha dana a ovamo si istripovan da neko "oce da te cipuje da bi te pratio"? PA dal si realan :D

Vec sam objasnjavao- otovri google maps, klikni na "timeline" (vremenska linija) i ukucaj koji oces datum i videce sve o tome sta si radio tog dana.... 

Plasis se necega sto vec  u najvece radis i to vec godinama. Od kad si kupio svoj prvi telefon.

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, cloudking рече

Ovo mi je zadalo malo vise problema moram da priznam, jer je bilo tesko utvrditi neke stvari. Probao sam nadjem taj konkretan tvit gde su ovi odgovori pa sam onda trazio svakog od ovih naloga pojedinacno i cudno mi je bilo sto svi ovi profili dosta pisu o fudbalu. Sve dok nisam otkrio o cemu se radi.

Postoji subgrupa na twiteru koja se zove "football Twitter" i njeni clanovi cesto rade ovakve stvari jer im je to fora, tako podhebavaju ljude. Digitalni huligani.

Dakle- i to ti je fejk.

At-Least-You-Tried-Funny-Polar-Bear-Meme.jpg.fe9d26efe532ae8e5410be164903dfa1.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Tumaralo. рече

1626612836541.jpg

Uu moze! Volim stripove!

Jel imas  i neki crtani? Ma nije bitno dal bilo sta od tih vasih detinjarija da ne smetamo odraslima dok rade ozbiljne stvari :) 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Avocado рече

Naravno... kada one delove realnosti koji se ne uklapaju u narativ ignorišeš, onda je narativ potpuno tačan i odgovara realnosti... :D :dobro::ok:

PCR test je sasvim reliable u svrhe u koje se koristi za vreme ove pLandemije?

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, cloudking рече

Pogle ovu logiku. U dzepu imas uredjaj koji svakodnevno salje googlu SVE o tebi. Gde se nalzis, gde si kada bio, kolko si se zadrzao, s kim si bio, dal iso kolima ili peske, gde radis, gde zivis... i sve to ti dobrovoljno dajes svakogha dana a ovamo si istripovan da neko "oce da te cipuje da bi te pratio"? PA dal si realan :D

Vec sam objasnjavao- otovri google maps, klikni na "timeline" (vremenska linija) i ukucaj koji oces datum i videce sve o tome sta si radio tog dana.... 

Plasis se necega sto vec  u najvece radis i to vec godinama. Od kad si kupio svoj prvi telefon.

S kim to pričaš i o čemu?

Jel meni forum guta neke postove ili je oblak šizoidan?

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Tumaralo. рече

S kim to pričaš i o čemu?

Jel meni forum guta neke postove ili oblak šizoidan?

"oni hoce da budes tetoviran kad odes u maxi..." na sta si mislio? ;) 

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Tumaralo. рече

PCR test je sasvim reliable u svrhe u koje se koristi za vreme ove pLandemije?

PCR test je prilično pouzdan iako naravno ne savršen test za utvrđivanje da li neko ima u sebi genetički materijal SARS-CoV-2 virusa.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Pazi, možemo sumnjati u neke navode sve dok ga neki Fact-checker (finansiran od strane Kill Gejtsa) ne demantuje.

Onda možemo smatrati da su verovatno istiniti.

Anyway...

пре 47 минута, cloudking рече

"Among non-serious unsolicited adverse events, there was a numerical imbalance of four cases of Bell’s palsy in the vaccine group compared with no cases in the placebo group, though the four cases in the vaccine group do not represent a frequency above that expected in the general population."

Jel imaš nešto svežije od Decembra 2020 dok još krdo nije pošteno bilo žigosano i dok još nije prošlo dovoljno vremena da eksperimentalna genetska tempirana bomba počne da deluje?

Na primer, jun 2021. 

WWW.THELANCET.COM

Despite geographical and seasonal variations, the generally agreed incidence of Bell's palsy is 15–30 cases each year per 100 000 population. Ozonoff and colleagues rightly state that the predicted 12-month (annual) incidence of Bell's palsy inferred from mRNA vaccine trials is higher than that reported during the 2-month observation period of these studies. They concluded that the observed incidence of Bell's palsy in the mRNA vaccine arms was 3·5 to seven times higher than expected in the general population. However, safety data were collected for participants with a median follow-up of 2 months after the second dose; therefore, the data refer to an overall observation period of approximately 12 weeks from dose one. Given this, and considering Bell's palsy as the possible outcome of individual doses, the observed incidence in the mRNA vaccine trials would be roughly 1·5 to three times higher than in the general population (table).

пре 47 минута, cloudking рече

99% posto (moja odokativna procena) ovih vesti i skrin sotova koje postavljas ovde su izmisljotine. Potpune i apsolutne. I sto je najgore, u proseku ti treba minut i po do dva da proveris dal te neko mozda ne vuce za nos, pre nego sto objavis...

Hahhaa, a tvoja procena je merodavna? 

Ničim izazvan si se kao sivonja zaleteo i u 3 minuta se izblamirao gore nego tinejdžerke koje su pisale listu "Bravo" u rubrici "Moj najveći blam".

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...