Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 13 часа, dragisa рече

za svaki slučaj su se setili i mini gradića sa ogradom od 5m:

WWW.BITCHUTE.COM

🚨 FEMA Camps Construction UK for the unvaccinated; non-compliant UK Citizens? Mega Prisons being built UK: https://youtu.be/RGKXjl3L4MI

ili

Ovo prvo se ne vidi šta je. 

A ovo drugo zbilja mogu biti logori. 

Možda će vakcinisani umirati a nevakcinisani biti zatvarani. 

Možda će nevakcinisani i umirati i biti zatvarani. 

Šta ti mislis, Giša? 

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, haveaniceday рече

mislim da je avokado u pravu ovde, ja licno mislim da su svi brojevi korone preuvecani da bi naterali ljude da se vakicnisu. 

Kome do sada nije bilo jasno da se brojevima tvrdo manipulise, taj bas i ne gleda sta se desava oko njega.

Slažem se ali nije o tome bila reč u citiranom. 

Govorili smo o uvođenju pseudokastinskog sistema pod okriljem plandemije i brige za javno zdravlje. 

Elektronski pasoši za restorane, prevoz, za Maxi, za bolnice.. 

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Tumaralo. рече

Ovo prvo se ne vidi šta je. 

A ovo drugo zbilja mogu biti logori. 

koliko sam razumeo reč je o istom "zatvoru" WELLINGBOROUGH inače simptomatično je to da je to zatvor koji nema šipke na prozorima (što bi rekli multifunkcionalan).

пре 37 минута, Tumaralo. рече

Šta ti mislis, Giša? 

ne znam više šta da mislim, sa jedne strane ne mogu da se otmem utisku da neko "pakuje" (vuče nas za nos) jer sve je previše očigledno... bar za moj ukus.

sa druge strane podilazi me jeza da ("pakovao" to neko ili ne) na korak smo od tog mogućeg užasa,... zakonska podloga je tu (u većini zemalja izmenjena još pre nekoliko meseci), priča da ustav kod nas u Srbiji to kao nešto ne dozvoljava je anestezija za narodne mase (dozvoljava i te kako), snage koje bi to izvele sigurno postoje (bez obzira što nisu obimne), ... dakle sve je tu

samo fali 7 dana medijske pripreme par hitnih obraćanja i end-e...

drago mi je što vidim da su trenutno izjave nekakvog ni-tamo ni-vamo ("balansirajućeg") karaktera....i dok je tako odlično, podržavam (kapiram da "mora" ako hoćeš da ostaneš deo piramide)...ali ne bi im previše verovao... čim vidim da odvrću medijsku ringlu na 6 znači ...

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

Vučić Ustavobranitelj ima teške dileme. Kako da eksperimentišemo nad ljudima, uvedemo digitalni gulag uz pseudokastinski sistem ali da ne povredimo Ustav. 

Inače, prema citiranom tekstu, rekao je:

1. izgleda da ćemo morati da uvedemo treću dozu 

2. molimo lekare da o tome donesu jasnu odluku. 

12:smeha:

Pa odluka je već doneta.

Doneo ju je Kill Gejts i Big Farma komitet u sastavu dr. Mengele, Trofim Lisenko i dr. Širo Iši. 

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Tumaralo. рече

Vučić Ustavobranitelj ima teške dileme. Kako da eksperimentišemo nad ljudima, uvedemo digitalni gulag uz pseudokastinski sistem ali da ne povredimo Ustav. 

Inače, prema citiranom tekstu, rekao je:

1. izgleda da ćemo morati da uvedemo treću dozu 

2. molimo lekare da o tome donesu jasnu odluku. 

12:smeha:

Pa odluka je već doneta.

Doneo ju je Kill Gejts i Big Farma komitet u sastavu dr. Mengele, Trofim Lisenko i dr. Širo Iši. 

Kakav bolesnik, Gospode pomiluj.

Kaže:  "Ne treba nam da opet zatvaramo zemlju." Ucenjuje, zastrašuje ionako sluđen i namučen narod, 2/3 su na sedativima i taj broj raste iz dana u dan.

"To ne znači da se mi, koji smo vakcinisani, nećemo zaraziti, ali su nam šanse da preživimo ako se opet zarazimo preko 90 odsto" - pa smrtnost je bez vakine bila 99%, tako da je u pravu, sad je veća sa vakcinom.
"istakao je Vučić, koji je naglasio da svima koji su se vakcinisali nije ništa."- to nije istina, ovde smo samo izneli koliko javnosti dostupnih primera, a da ne pominjem one iz svakodnevne prakse.. A možda je ipak mislio da ono: Sad mu nije ništa.. 

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

@Милошшш @Tumaralo.

ne bi ja baš bio toliko oštar prema njemu, mislim nisam njegov fan ali moramo biti objektivni, računam ako si ušao u kolo a ušao je i te kako (nabavio sve moguće vakcine i gradi tri fabrike vakcina (dok nama prosipaju priču samo još dve nedelje))... dakle ako si ušao u kolo (jer danas ni nemožeš biti na vlasti ako nisi u piramidi (pokazatelj su haiti tanzanija i ona treća zemlja)) i moraš da igraš igru koja se svira onda gledaj bar kolko tolko da poštediš narod.

meni se čini da smo za razliku od drugih zemalja ipak dobro prošli što se tiče zatvaranja, u poređenju sa evropskim zemljama ovde je bio raj, i to se mora priznati.

nadam se da će tako biti i po pitanju ove teme, jednostavno moraće stalno kao nešto da drami ali u suštini neće biti đonom... bar se nadam 

tako da što se mene tiče bolje da nam on šizi (jer mislim i da "mora" da šizi) nego da ga "zamene" pa nam dođe neko poput  Jacinda Ardern (stvarno zlo od žene, ako je uopšte žena)...

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

Цитат

Upitan da li će ipak podržati parcijalnu obaveznu vakcinaciju, koja bi bila obavezna za pojedine sektore, poput na primer zdravstvenih radnika, on je rekao da ipak ne može da podrži nikakve diskriminatorne mere, ali je dodao i da to ne znači da ih neće biti.

:smeh1:

Подели на овим сајтовима

WWW.BLIC.RS

Treća doza vakcine protiv korone poslednjih dana jedna je od glavnih tema u Srbiji. Ko će je primiti? Kada? Istu kao prve dve doze ili neku drugu? I kada uopšte ističe efikasnost vakcina koje su mnogi od nas...

Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији!
Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, dragisa рече

meni se čini da smo za razliku od drugih zemalja ipak dobro prošli što se tiče zatvaranja, u poređenju sa evropskim zemljama ovde je bio raj, i to se mora priznati.

Jesmo, a zašto? Kad je najavio ponovno zatvaranje na ulicu mu je izašlo 30 000 ljudi, pa je odnah odustao. Nemoj očekivati ništa dobro od njega, on samo brine da ostane na vlasti, a za narod ga mnogo baš briga. Bolje izlaziti na ulicu pri svakom sledećem pokušaju zatvaranja, obavezne vakcine, vakcinisanja dece itd. Ne smemo više ništa dozvoliti ako hoćemo da živimo kao ljudi a ne kao stoku da nas tretiraju.

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Милошшш рече

Jesmo, a zašto? Kad je najavio ponovno zatvaranje na ulicu mu je izašlo 30 000 ljudi, pa je odnah odustao.

od te nešto studentarije ne bi bilo ništa da nisu uleteli kamuflirani navijači (čitaj njihova ekipa, dakle državna ekipa) i kao polupali ulaz narodne skupštine....dakle insceniran "narod"

пре 2 часа, Милошшш рече

Nemoj očekivati ništa dobro od njega, on samo brine da ostane na vlasti, a za narod ga mnogo baš briga.

slažem se ali je dovoljno pametan da kapira da ima isto tako pametan narod koji će da odglumi šta got treba ne bi li smo se provukli nekako ... tj i vuk sit i ovce na broju, ako me razumeš

пре 2 часа, Милошшш рече

Ne smemo više ništa dozvoliti ako hoćemo da živimo kao ljudi a ne kao stoku da nas tretiraju.

što se mene lično tiče prihvato bi i neko zatvaranje naravno uz proteste, ali diskriminacija tipa ne možeš da uđeš ovde ili onde ili ne možeš da radiš ako nemaš ausvajs... e to je već linija preko koje se ne prelazi

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, dragisa рече

od te nešto studentarije ne bi bilo ništa da nisu uleteli kamuflirani navijači (čitaj njihova ekipa, dakle državna ekipa) i kao polupali ulaz narodne skupštine....dakle insceniran "narod"

пре 2 часа, Милошшш рече

После су они убацили своје људе, оно око скупштине и остало, то је фарса. Али прво је народ изашао на улицу да брани своја права. Није им било свеједно чим су одмах опозвали одлуку, дакле они пробају па ако им прође цепају даље. Све зависи од народа ипак. Што се мене тиче више немамо право да седимо кући кад се ради о нашој слободи и животима наше деце. 

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

odgledah nekog grka koji mudro analizira trenutne postupke vlasti i komentariše izjavu premijera koja je izazvala ogromne demonstracije u svim većim gradovima grčke (naravno da se o tome u našim medijima uopšte ne izveštava wink wink):

Prime Minister Kyriakos Mitsotakis said earlier this week. “The country will not shut down again due to attitudes adopted by certain people... It’s not Greece that’s a danger, but unvaccinated Greeks.”

dakle:

1) ide podela na nas i njih

2) neće više biti lokova ali

3) zbog toga će se zahtevati obavezna vakcinacija

4) i na kraju siže: nije grčka opasnost već ne vakcinisani grci

SRAMOTA!!!

verovatno će ovakav narativ ići u svim zemljama

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, dragisa рече

odgledah nekog grka koji mudro analizira trenutne postupke vlasti i komentariše izjavu premijera koja je izazvala ogromne demonstracije u svim većim gradovima grčke (naravno da se o tome u našim medijima uopšte ne izveštava wink wink):

Prime Minister Kyriakos Mitsotakis said earlier this week. “The country will not shut down again due to attitudes adopted by certain people... It’s not Greece that’s a danger, but unvaccinated Greeks.”

dakle:

1) ide podela na nas i njih

2) neće više biti lokova ali

3) zbog toga će se zahtevati obavezna vakcinacija

4) i na kraju siže: nije grčka opasnost već ne vakcinisani grci

SRAMOTA!!!

verovatno će ovakav narativ ići u svim zemljama

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=269930624906320&id=100056681546003

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...