Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 13 минута, fsa рече

Tuđa muka je kada neko nadrlja zbog medicinskih radnika antivakcinaša. Ko ne želi da se vakciniše nije mu mesto u medicinskoj struci.

Не лупај глупости!

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, fsa рече

pogubno deluju na tebe 

Има подоста оних на које је вакцина деловала погубно!  

Ко ће да ,,надокнади'' (или да плати штету) , за изгубљени живот због лоше процене и наговарања на вакцину онога који је ни укаквом случају по ДОСАДАШЊИМ. тј. донедавним медицинским препорукама није смео примити... 

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Golub рече

Ко ће да ,,надокнади'' (или да плати штету) , за изгубљени живот због лоше процене и наговарања на вакцину онога који је ни укаквом случају по ДОСАДАШЊИМ. тј. донедавним медицинским препорукама није смео примити

Sam daješ pristanak, to su zato i smislili.

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Golub рече

Има подоста оних на које је вакцина деловала погубно!  

Ко ће да ,,надокнади'' (или да плати штету) , за изгубљени живот због лоше процене и наговарања на вакцину онога који је ни укаквом случају по ДОСАДАШЊИМ. тј. донедавним медицинским препорукама није смео примити... 

Koliko je to "podosta"? Potrebni su dokazi za takve tvrdnje a ne rekla-kazala

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, fsa рече

Koliko je to "podosta"? Potrebni su dokazi za takve tvrdnje a ne rekla-kazala

Поново ти велим не лупетај глупости!

Исто тако бих и ја могао лупетати да је мали проценат оних који умру од короне у односу на неке друге болести или несреће... па се не затварамо у карантине и изолационе логоре... 

За породицу чији члан се није пробудио из сна, због закрчрња крвних судова изазваног вакцином, је и превише, а не ,,подоста''!  јежим се од ових који туђим споловилом ласно по глогињама млате!

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Милошшш рече

Sam daješ pristanak, to su zato i smislili.

Да, и још те терају и условљавају да нешто што је још у експерименталној фази примиш на сопствену одговорност! 

Овакве преваре још свет није видео... 

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Golub рече

Поново ти велим не лупетај глупости!

Haha... I šta misliš da ćeš postići time? Da imaš argumente ne bi pokušavao da ućutkaš neistomišljenike

пре 3 минута, Golub рече

Исто тако бих и ја могао лупетати да је мали проценат оних који умру од короне у односу на неке друге болести или несреће... па се не затварамо у карантине и изолационе логоре... 

За породицу чији члан се није пробудио из сна, због , је и превише, а не ,,подоста''!  јежим се од ових који туђим споловилом ласно по глогињама млате!

Jel' se ti praviš lud ili stvarno ne kapiraš da na jednog koji je eventualno preminuo od "закрчрња крвних судова изазваног вакцином" dolaze stotine ako ne i hiljade onih kojima je ta ista vakcina spasila život? 

Inače, slažem se da treba da postoji neki mehanizam za nadoknadu štete tamo gde se dokaže da je vakcina uzrok nečije smrti... ali i da se debelo kazne svi antivakcinaši koji su doprineli da neko izgubi glavu zbog njihovog lupetanja.

Подели на овим сајтовима

Експоненцијални раст броја заражених делта сојем у Аустрији

БЕЧ – У Аустрији се делта сој корона вируса све више шири, и до сада, је према подацима Министарства здравља, регистрована 361 особа заражена овим заразнијим сојем. Највећи број регистрован је у Бечу - 256.

Већ више недеља лекари су забринути због ширења делта соја. Наиме, први случајеви заразе делта сојем откривени су у Аустрији крајем маја и то 18, а већ недељу дана касније број је почео експоненцијално да расте на 42, па на 153.

Ширење делта соја, страхују експерти, могло би угрозити планирано потпуно „отварање”, то јест вратити „закључавања” на јесен.

,,Страхују експерти''!   и увелико се већ прича о „закључавању” на јесен

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Golub рече

Да, и још те терају и условљавају да нешто што је још у експерименталној фази примиш на сопствену одговорност! 

Овакве преваре још свет није видео... 

Ko te tera? Rizikuj svoj život ako želiš, tvoja stvar, ali ko je medicinski radnik a ne veruje u medicinska dostignuća definitivno je promašio struku i treba mu uskratiti pristup pacijentima, tj. mogućnost da ih zarazi jer nije vakcinisan. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, fsa рече

Haha... I šta misliš da ćeš postići time? Da imaš argumente ne bi pokušavao da ućutkaš neistomišljenike

Ти се разумеш у медицину ко Марица у криво споловило...   а у вакцине и њихову експерименталну употребу, те лекове и фармацију ко Марко Краљевић у стони тенис!

пре 4 минута, fsa рече

Jel' se ti praviš lud ili stvarno ne kapiraš da na jednog koji je eventualno preminuo od "закрчрња крвних судова изазваног вакцином" dolaze stotine ako ne i hiljade onih kojima je ta ista vakcina spasila život? 

Лупеташ!

пре 4 минута, fsa рече

Inače, slažem se da treba da postoji neki mehanizam za nadoknadu štete tamo gde se dokaže da je vakcina uzrok nečije smrti... ali i da se debelo kazne svi antivakcinaši koji su doprineli da neko izgubi glavu zbog njihovog lupetanja.

И сви они коју су својевремено били против талидомида су били кажњени и презрени, а кад се, попрично касно доказало,  да тај лек убија и сакати децу у мајчиним утробама, ЈЕР ЈЕ  ТО СПРЕЧАВАЛА ФАРМАКО МАФИЈА, на крају се десило да је појео вук магарца... 

на суду фармако мафија добила спор, деца помрла или рођена осакаћена...    

причај ове глупонаучне приче неким незнавеним или фанатичним верницима у фармакологију...  

,,спуштавах се ја на њихово уже, умало се уже не претрже''! 

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...