Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

Управо сада, Марек рече

@cloudking opušteno, uplatio je čika Bili bonus za ovaj mesec, moći će i neki Poljak da se angažuje za velike pare! ?

Opa siroko!

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Au, šta sam ja sve pročitao na mrežama kad je ovo počelo, kad bih krenuo da nabrajam... Ni ona najmanja blesava predviđanja se nisu ostvarila, o ovim najluđim da ne govorim. Te sve ljude će da testiraju (to se pričalo u vreme kad su ljudi počeli da umiru jer nije imalo dovoljno testova ni za obolele), te ubacuju nam čip u hipofizu kad nas testiraju ?, te razboljevamo se od zaprašivanja (nikako da se objasni kako se razbole samo oni koji su u kontaktu sa pozitivnima, a ne svi koji su zaprašivani), te biće rata na zimu, te Tranp će da odbrani svet od kovida i tako dalje...

Подели на овим сајтовима

е а замислите има људи којима је најлакше да исмеју некога и цео дан проводе исмевајући некога, то виде и као позив животни...а нимало се не потруде да саслушају, проуче, замисле се мало. АЛи ок...сматрају се супериорним, паметним...јадно.

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

Cene nafte i hrane su u direktnoj korelaciji.

Veštačko đubrivo se pravi od nafte, poljiprivredne mašine koriste naftu, hrana se transportuje na osnovu nafte...

Oil_Food.png.359398406f1dcb965b32e33b5ea7b9e9.png

Pošto je nestalo jeftine nafte, nestaće i jeftine hrane.

Zato EU naprasno odobrava upotrebu insekata i crva u ishrani i zato kreće propaganda za "veštačka mesa" i faking crve u ishrani.

1613377836183.thumb.jpg.1971fa58095368795cf3441e01d04743.jpg

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, sanja84 рече

е а замислите има људи којима је најлакше да исмеју некога и цео дан проводе исмевајући некога, то виде и као позив животни...а нимало се не потруде да саслушају, проуче, замисле се мало. АЛи ок...сматрају се супериорним, паметним...јадно.

Sanja, ja vidim samo jednu grupaciju koja ne proučava materiju i smatra se superiornim. I pritom rizikuje tuđe živote ubeđujući sve oko sebe da kovid ne postoji.

Подели на овим сајтовима

@Tumaralo. да, то за храну су се спремали већ неко време. Уводили су веганство као хит...и та прича о бубама је стара.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Марек рече

Sanja, ja vidim samo jednu grupaciju koja ne proučava materiju i smatra se superiornim. I pritom rizikuje tuđe živote ubeđujući sve oko sebe da kovid ne postoji.

ма ми причамо о музици и нафти

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Марек рече

Au, šta sam ja sve pročitao na mrežama kad je ovo počelo, kad bih krenuo da nabrajam... Ni ona najmanja blesava predviđanja se nisu ostvarila, o ovim najluđim da ne govorim. Te sve ljude će da testiraju (to se pričalo u vreme kad su ljudi počeli da umiru jer nije imalo dovoljno testova ni za obolele), te ubacuju nam čip u hipofizu kad nas testiraju ?, te razboljevamo se od zaprašivanja (nikako da se objasni kako se razbole samo oni koji su u kontaktu sa pozitivnima, a ne svi koji su zaprašivani), te biće rata na zimu, te Tranp će da odbrani svet od kovida i tako dalje...

U jbt čime se ti baviš.

Razumem ako si 60+ godina?

I mene je ta krindž generacija preplavljivala sa takvim idiotlucima na Viber.

Svakako, trebalo bi da se baviš zdravijim stvarima, blokiraš neke od tih ljudi na fejkbuku, ali ukapiraš da ni N1 a ni DrKon nisu Glasnici Istine.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, sanja84 рече

Opet greska  u koracima.

Bas zato sto sam saslusao, proucio i DOSTA se zamisljavao, sad mogu da ti kazem da lupas gluposti bez ikakve grize savesti.

I ne zaboravi jednu jako vaznu cinjenicu, ja prenosim zvanicne naucne ideje iza kojih stoje godine i decenije istrazivanja* a vi prenosite rezultate guglanja po jućubu i fotosopiranim skrin sotovima dok sedite na wc solji...

*- ajmo sad pitanje "Aha!!! Kako decenije  kad korona postoji tek godinu dana! Znaci sve se ovo planiralo od ranije! Ha sve sam  provalila idem odma da napravim skrin sot i da podelim na svim drustvenim mrezama gde horde istih ko ja samo cekaju gladni da progutaju svaki podatak koji se poklapa sa onim sto su vec odlucili da je istinito"

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Tumaralo. рече

Cene nafte i hrane su u direktnoj korelaciji.

Veštačko đubrivo se pravi od nafte, poljiprivredne mašine koriste naftu, hrana se transportuje na osnovu nafte...

Oil_Food.png.359398406f1dcb965b32e33b5ea7b9e9.png

Zato EU naprasno odobrava upotrebu insekata i crva u ishrani i zato kreće propaganda za "veštačka mesa" i faking crve u ishrani.

1613377836183.thumb.jpg.1971fa58095368795cf3441e01d04743.jpg

Cene svega su u direktnoj korelaciji, ako raste cena nafte, raste cena i usluga, mašina, sirovina, plemenitih metala, raste cena svega. Ne vidim vezu.

Kakva je šteta od insekata u hrani? Šta će da se desi ako pređemo sa kravljeg mesa na insekte? Odavno se kao zamena za životinjsko meso koristi soja npr, i to sa nekog humanog, veganskog, ekološkog aspekta, ne vidim šta bi se menjalo sa skakavcima.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Tumaralo. рече

Prosto covek ne zna odakle da krene kad vidi ovu kolicinu neznanja i nesposobnosti da se procesuira svet oko sebe...

Bukvalno se osecam kao kad me cerka  (koja ima 4 godine) pita: Ako je zemlja okrugla sto australijanci ne padnu? Ali ona ima 4 godine i takva pitanja su ocekivana od tog uzrasta... 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Tumaralo. рече

U jbt čime se ti baviš.

Razumem ako si 60+ godina?

I mene je ta krindž generacija preplavljivala sa takvim idiotlucima na Viber.

Svakako, trebalo bi da se baviš zdravijim stvarima, blokiraš neke od tih ljudi na fejkbuku, ali ukapiraš da ni N1 a ni DrKon nisu Glasnici Istine.

Ne znam da li si primetio, ti si taj koji ovde šeruje krindž linkove i ti si od te "pobiće nas bilgejc" ekipe. ?

Подели на овим сајтовима

@cloudking ово о храни и нафти се стварно дуго расправља у свету науке. Само ниси пратио. Ја буца, волим пуно да једем ... па наишла на то и раније. Ви мрше сте остали необавештени.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Марек рече

Cene svega su u direktnoj korelaciji, ako raste cena nafte, raste cena i usluga, mašina, sirovina, plemenitih metala, raste cena svega. Ne vidim vezu.

Kakva je šteta od insekata u hrani? Šta će da se desi ako pređemo sa kravljeg mesa na insekte? Odavno se kao zamena za životinjsko meso koridsti soja npr, i to iz nekog humanog, veganskog, ekološkog aspekta, ne vidim šta bi se menjalo sa skakavcima.

Konzervativci ne veruju u spontanost jer ih plasi. Nista ne postoji toliko zastrasujuce od ideje da se stvari u svetu desavaju stihijski odnosno bez nekog konkretnog plana. Iz nekog razloga ta ideja im je strasnije od same smrti i otuda potreba da iza svakog daodjaja ili pojave stave neku vrstu plana koji iza toga stoji jer se onda osecaju bezbednije u svojoj kozi.

To je paradoks zapravo, njima je draza ideja da ce neko namerno da unisti svet nego ideja da se svet sam razvija  i da niko nema pojma gde sve to ide...

Opet kazem... zna li iko od njih ista  o izazovima vestacke inteligencije koja ima potencijala da  u narednih 10-20 godina  u POTPUNOSTI promeni lice nase planete kao i same ljude ( a mozda cak i da nas sve potamani)? Jok be, njima i dalje problem sto nas Bil GEjc zaprasuje s aviJoni i cipovi.... :)) 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...