Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

И показатељ да маси најнапреднијих и најразвијених земаља нису потребни спољни непријатељи да их војно поразе, довољна би била једна стварно опасна епидемија да се сами уруше унутра и претворе у постапокалиптични свет Побеснелог Макса.

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Тражитељ рече

И показатељ да маси најнапреднијих и најразвијених земаља нису потребни спољни непријатељи да их војно поразе, довољна би била једна стварно опасна епидемија да се сами уруше унутра и претворе у постапокалиптични свет Побеснелог Макса.

Holivudski filmovi su nas lagali.... :((

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, haveaniceday рече

На шта вам личи овај цитат ;)

image.png.fc4b6e3b890126f2326efeb44704180b.png

Mnogo laprdas, stavi masku... I plati taj porez, kasni mi plata!

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, fsa рече

Podržavam zabranu masovnih okupljanja i proslava, nošenje maski u zatvorenom prostoru, masovno testiranje, striktno praćenje kontakata, izolaciju inficiranih itd... ali ne verujem da je tako nešto moguće u Srbiji... ne dok su ovi na vlasti i ne dok ovoliki broj ljudi hoće da živi kao da virus uopšte ne postoji 

To imamo na snazi i to se upravo radi. Bukvalno svaka od tih mera postoji. Ova vlast ne predlaze maske u zatvorenom nego i maske na otvorenom sada, jer maske u zatvorenom vec postoje kao pravilo. 

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, cloudking рече

Mnogo laprdas, stavi masku... I plati taj porez, kasni mi plata!

Ja placam porez, samo se pitam da li si ti platio porez za tvoje frilansersko delovanje proslih 5 godina u nazad?

Ajd da  racunamo da si zaradjiivao 300 evra mesecno od prodaje tvojih dizajnerskih usluga to je 150 evra u porezu mesecno koje dugujes drzavi puta 12 meseci puta 5 godina. 
Opa bato klaude dugujes 150*12*5 = 9000 eura bajo moj..

pa cekaj, imamo i kamatu na to 10 %.... 

Uh.... ne pise ti se dobro. :)

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, haveaniceday рече

На шта вам личи овај цитат ;)

image.png.fc4b6e3b890126f2326efeb44704180b.png

Liči mi na to kako bi neko ko nije baš pročitao 1984-u ili je nije pročitao skoro, već samo zna otprilike o čemu se radi, smislio sam svoj "citat" da napravi poređenje sa 2020. godinom, nadajući se da konzumenti poruke neće proveriti da li taj citat zaista postoji u knjizi. ;)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Avocado рече

Liči mi na to kako bi neko ko nije baš pročitao 1984-u ili je nije pročitao skoro, već samo zna otprilike o čemu se radi, smislio sam svoj "citat" da napravi poređenje sa 2020. godinom, nadajući se da konzumenti poruke neće proveriti da li taj citat zaista postoji u knjizi. ;)

ja nisam procitao skoro, je l citat nije iz 1984? 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, haveaniceday рече

ja nisam procitao skoro, je l citat nije iz 1984? 

930e61a9c4d709f32f8b8c96ff4660c3.jpg

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, haveaniceday рече

To imamo na snazi i to se upravo radi. Bukvalno svaka od tih mera postoji. Ova vlast ne predlaze maske u zatvorenom nego i maske na otvorenom sada, jer maske u zatvorenom vec postoje kao pravilo. 

Grešiš. Gotovo ništa od ovoga što sam naveo ne primenjuje se u praksi

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, haveaniceday рече

Ja placam porez, samo se pitam da li si ti platio porez za tvoje frilansersko delovanje proslih 5 godina u nazad?

Ajd da  racunamo da si zaradjiivao 300 evra mesecno od prodaje tvojih dizajnerskih usluga to je 150 evra u porezu mesecno koje dugujes drzavi puta 12 meseci puta 5 godina. 
Opa bato klaude dugujes 150*12*5 = 9000 eura bajo moj..

pa cekaj, imamo i kamatu na to 10 %.... 

Uh.... ne pise ti se dobro. :)

Haha, mladja u svom fazonu, izmisli nesto (slaze) pa onda napravi citavu filozofiju oko toga sto je slagao i na kraju donese zakljcak koji je lazan i sav ponosno guče po temi ko golub gaćan :D

Umes li bre jednu stvar da napises na ovom forumu a da se makar ispostavi kao barem poluistina? :D

Jesi ti to mene odblokirao?

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Justin Waters рече

Не бих да браним наранџастог и породично му окружење у Овалном кабинету, али ово је класичан кликбејт.

Ради се о допису послатом из Беле Куће новинарима у коме се говори о најновијем извештају Секретаријата за науку (ил како се то већ зове код њих). Ево га допис:

https://www.politico.com/f/?id=00000175-6bc5-d2df-adff-6fdfff5c0000

У њему помињу 5 ствари које сматрају Трамповим битним достигнућима и шта је предузео поводом сваке од њих. Једна од њих је и

Цитат

ENDING THE COVID-19 PANDEMIC: From the outset of the COVID-19 pandemic, the administration has taken decisive actions to engage scientists and health professionals in academia, industry, and government to understand, treat, and defeat the disease.

Значи нигде не тврде да је епидемија побеђена него шта су предузели до сада да би је победили. Исто се ни у главном извештају не помиње било каква победа над епидемијом.

А Иванка уопште није говорила о епидемији - о томе је причао доктор који је на челу Секретаријата за науку - него о татиним улагањима у науку и технологију откад је постао председник.

Оно, сви знамо ко је екипа, ал баш толико глупи ипак не могу да буду :) 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, fsa рече

Dobro, ali to nije pitanje da li imamo ili nemamo mere, vec da li se primenjuju ili neprimenjuju. Ja ne znam koliko se primenjuju\neprimenjuju u praksi, niti znam koliko su u koreji primenjivali\neprimenjivali u praksi. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, fsa рече

Malopre sam bio u sudu... u koji ne možeš da uđeš bez maske... te su je svi u hodniku ispred sudnice nosili... osim policajca koji je došao da da neki iskaz... što je nekako dobra slika Srbije... jedina osoba u tom hodniku koja bi nekog mogla da privede zbog kršenja propisa je sama kršila propise...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...