Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

PESCANIK.NET

Pandemija je idealni saveznik koncepcije svevlašća, pri čemu se zdravi ljudi zatvaraju u geta a bolest pušta na slobodu. Nje ne bi ni bilo bez ljudi. Zato je oduzimanje slobode njihova najbolja ideja.

Подели на овим сајтовима

On 18.10.2020. at 14:12, GeniusAtWork рече

Ако хоћете јул у новембру, слободно пробајте ;) 

Imas gomilu napaljenih ljudi u opoziciji koji veruju da su srbi djubrad koja nece da nose maske, i koji veruju da maske moraju da se nosi ili da narod hapsi. 

i ovako im das sah-mat bez vecih problema.... nemaju protiv cega da se bune.. vlast samo hapsi i privodi one koji krse javno zdravlje... 

Stvarno je smesno koja kolicina gluposti u "opozicijI" nije ni cudno sto su opozicija... 

Подели на овим сајтовима

On 19.10.2020. at 0:49, GeniusAtWork рече

Изгледа су стварно дошла задња времена кад цитирам Ђуку Бизона  brrr

%C4%91uka_1775x940

Sto je najsmesnije ima valjda 80 lekova..... na koje korona reaguje. Jedna od glavnih razloga smanjenje smrtnosti je to... naucili smo kako se tretira.... 

evo ova ruska i kineska vakcina, svima redom daju, nema vecih problema. Nazalost u americi kako vidim konstatno rade na tome da blokiraju modernu i j&j (cak su ih i tuzakali).. pa ce vakcina malo da kasni i moja pretpostavka ce biti losa, sta da radim nisam uracunao ljudsku pokvarenost i zlobu..... 

Подели на овим сајтовима

WWW.POLITIKA.RS

ПРАГ – Чешка, једна од земаља које су се у првом и другом таласу пандемије вируса корона најбоље избориле са тим изазовом, сада се суочава са огромним растом...

Подели на овим сајтовима

WWW.POLITIKA.RS

Никаква велика славља по ресторанима нису нам потребна, јер је то помодарство и одудара од саме суштине верских празникаKрсну славу требало би обележити уз поштовање...

Подели на овим сајтовима

Ja nisam zavrsio epidemiologiju niti sam doktor medicine pa moram da se slozim sa ekspertom, tako me je naucio @cloudking 

WWW.NEDELJNIK.RS

Epidemiolog i član Kriznog štaba za suzbijanje zaraze COVID-19 dr Predrag Kon je istakao kako je Krizni štab veoma zabrinut zbog širenja zaraze i rekordnog broja novozaraženih u Srbiji od početka...

Hvala ti brate na ovom znanju, sada shvatam koliko je bitno verovatu autoritetu. Mozemo vise da se druzimo po formima kada nam naucnici i eksperi sprovedu ove mere koje nam spasavaju zivot!

mozda jednom shvatis za koliko se debilske principe zalazes onim glupostima... "sta ti znas bolje od doktora medicine pre cu da verujem njemu" pa budemo nastavili normalno da komuniciramo.. 

Подели на овим сајтовима

Boužee.... toliko citiranja od strane coveka koji me blokirao... ako ovo ne znaci ljubav ja onda ne znam sta je (ili makar neku ljubomoru, sta li) :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

On 20.10.2020. at 1:29, haveaniceday рече

Sto je najsmesnije ima valjda 80 lekova..... na koje korona reaguje. Jedna od glavnih razloga smanjenje smrtnosti je to... naucili smo kako se tretira.... 

Gluposti.

Ne slusajte ove "ja sam medicinu zavrsio na jućubu" gurue...Trenutno ne postoji ni jedan jedini lek koji uspesno i dokazano uklanja simptome korone ili je leci. Ima nekih koji se ispituju ali nista za sada ne daje povoda cak ni za blagi optimizam.
 Razlog sto je smrtnost smanjena jeste taj sto su se matori uplasili i odgovornije nose maske i postuju epidemioloske mere (strah od smrti je sjajan motivator) dok klinci to ne rade pa se sad najvise razboljevaju mladje grupacije (delom i slusajuci jucub gurue koji im masu statisktikama kako je korona za mlade bezopasna) a mladje grupacije generalno jako dobro podnose koronu pa otuda i mala smrtnost.

Ovo nazalost nije tako kredibilan izvor poput jućub muzickih kompilacija, ali poneko ce Harward Medical School naći za izvor od kakvog takvog poverenja: 

WWW.HEALTH.HARVARD.EDU

Most people who become ill with COVID-19 will be able to recover at home. No specific treatments for COVID-19 exist right now. But some of the same things you do to feel better if you have the flu...

evo ova ruska i kineska vakcina, svima redom daju, nema vecih problema.

Ruska i kineska vakcina nisu prosle sve faze testiranja. Upravo je preskakanje finalne faze kojom se utvrdjuje efikasnost  i BEZBEDNOST vakcine ono sto daje gorivo teoreticarima zavera i jućub naucnicima koji prave nemerljivu stetu javnom zdravlju sirom planete. Na svako tvoje "vakcine su bezbedne jer se rigorozno testiraju", svaka budala moze s punim pravom da te podseti na rusku i kinesku vakcinu i da ti zacepi usta.
Davanje te vakcine je izuzetno neodgovorno jer ukoliko se slucajno desi neka nuspojava, antivakceri ce doziveti katarzu a poverenje u vakcine ce drasticino da padne (ako je moguce da padne nize od ovoga gde smo sada). Onda ce drzave biti prinudjene da uvode obaveznu vakcinaciju dok ce jucub gurui da lamentiraju nad situacijom "krsenja  prava na izbor" i "drzavnu represiju" kojima su i sami doprineli... tipicne dr**dzije.

Nazalost u americi kako vidim konstatno rade na tome da blokiraju modernu i j&j (cak su ih i tuzakali).. pa ce vakcina malo da kasni i moja pretpostavka ce biti losa, sta da radim nisam uracunao ljudsku pokvarenost i zlobu..... 

Eh breee, pa kako? Oces da kazes da si bez razloga naizvao ljjude bitangama i sepurio se ko kastriran paun ovde sipajuci svoje superiorne naucne ekspertize  do kojih si dosao kontemplacijom u svojoj dnevnoj sobi? Steta sto zaboravljas da si tada pricao o nekakvih 15-20 vakcina, a sad si zbog samo dve prinudjen da pravdas "ljudskom zlobom" jer te sramota kako si (ponovo!) razotkriven kao zestoka lazovcina, manipulator i trampov bot-propagandista? :D:D:D 

Bilo kako bilo, valjalo je objasniti ljudima ponovo zasto tebi ne smeju da veruju ako misle dobro o sebi i svom zdravlju, kako mentalnom tako fizickom....

Подели на овим сајтовима

evo ova ruska i kineska vakcina, svima redom daju, nema vecih problema.

Da dodam jos ovih par linkova za rusku vakcinu:

WWW.THELANCET.COM

Ovde je malo pitkije objasnjeno:

WWW.NYTIMES.COM

Vaccines are among the safest medical products in the world — but only because of the intense rigor of the clinical trials that test their safety and effectiveness.

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, cloudking рече

Ruska i kineska vakcina nisu prosle sve faze testiranja. Upravo je preskakanje finalne faze kojom se utvrdjuje efikasnost  i BEZBEDNOST vakcine ono sto daje gorivo teoreticarima zavera i jućub naucnicima koji prave nemerljivu stetu javnom zdravlju sirom planete. Na svako tvoje "vakcine su bezbedne jer se rigorozno testiraju", svaka budala moze s punim pravom da te podseti na rusku i kinesku vakcinu i da ti zacepi usta.
Davanje te vakcine je izuzetno neodgovorno jer ukoliko se slucajno desi neka nuspojava, antivakceri ce doziveti katarzu a poverenje u vakcine ce drasticino da padne (ako je moguce da padne nize od ovoga gde smo sada). Onda ce drzave biti prinudjene da uvode obaveznu vakcinaciju dok ce jucub gurui da lamentiraju nad situacijom "krsenja  prava na izbor" i "drzavnu represiju" kojima su i sami doprineli... tipicne dr**dzije.

Ovo, po meni, i jeste glavni problem.

A i otkud sad da verujem Kinezima, kada znamo :D da oni lažu?

Подели на овим сајтовима

Него шта је било са оним типом који је појео слепог миша? Јел се излечио, има ли неки интервију?

Чисто да видим да ли је званична прича заборавила на своје званичне почетке.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...