Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

4 minutes ago, Grizzly Adams said:

Rekla si da je covek umro od leka

Sad već izmišljaš.

Ovo sam napisala

- FDA nije odobrila.

- Predsednik Tramp ne da je nahvalio nego je upravo od njega poteklo kako je FDA dala odobrenje. 

- Posledica - jedan čovek, u Americi, umro jer predsednik Tramp...

- Posledica - jedan čovek, u Americi, umro jer predsednik Tramp..."

i posle sam se složila da je umro, kako si lepo rekao,  od gluposti, i koliko ih još mora umreti od gluposti.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Branka62 рече

Sad već izmišljaš.

Ovo sam napisala

- FDA nije odobrila.

- Predsednik Tramp ne da je nahvalio nego je upravo od njega poteklo kako je FDA dala odobrenje. 

- Posledica - jedan čovek, u Americi, umro jer predsednik Tramp...

- Posledica - jedan čovek, u Americi, umro jer predsednik Tramp..."

i posle sam se složila da je umro, kako si lepo rekao,  od gluposti, i koliko ih još mora umreti od gluposti.

ФДА јесте дала једну врсту одобрења да се лек користи у овој ванредној ситуацији иако технички не задовољава све услове клиничке испитаности, али и те како постоје медицински и научни разлози да се верује у његову ефикасност против овог вируса, тим пре што алтернативе тренутно нема. Председник Трамп није рекао ништа погрешно у вези с тим леком. И ко год да попије неки нестандардни лек на своју руку јер га је председник поменуо (чак и да није средство за чишћење акваријума, него фармацеутск производ) и од тога умре, тај јесте умро због глупости и сам је одговоран за то. Неодрживо је друштво у коме председник треба да изиграва маму  и тату.

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Juanito said:

ФДА јесте дала једну врсту одобрења да се лек користи у овој ванредној ситуацији

Ja se već izvinila zbog svoje neobaveštenosti - nisam znala za ovo od pre dva-tri dana. Moje pisanje se odnosilo na njegov tvit od 21.03. I uopšte mi nije bitan Tramp, već nepromišljeno ponašanje ljudi.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Grizzly Adams рече

Ko je umro? Od cega?

Postoji vise nivoa "odobravanja" lekova. Ovaj lek je "odobren" generalno i koristi se vec decenijama za razne druge bolesti, ali za COVID-19 jos uvek nije zvanicno testiran. Trenutno su u toku testovi pa cemo videti.

U SAD postoji zakon "Right to Try" koji omogucava teskim bolesnicima da probaju terapiju koju zele bez obzira da li je prosla zvanicno testiranje od strane FDA jer ljudi nemaju izbora... Na osnovu toga se koristi i taj lek sada.

И код нас се користи исто тако, чуо пре неки дан од лекара на Спутњику.

Подели на овим сајтовима

17 minutes ago, Branka62 said:

Ja se već izvinila zbog svoje neobaveštenosti - nisam znala za ovo od pre dva-tri dana. Moje pisanje se odnosilo na njegov tvit od 21.03. I uopšte mi nije bitan Tramp, već nepromišljeno ponašanje ljudi.

Nije razlog "neobavestenost" nego nesto drugo.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

27 minutes ago, Juanito said:

Неодрживо је друштво у коме председник треба да изиграва маму  и тату.

Jedan deo covecanstva, odprilike 50%, ima urodjenu tendenciju da drustvo posmatra kao vrtic, a gradjane kao decu.

Tu cu da stanem da ne bi otvorio novi "can of worms"... :D

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Grizzly Adams рече

Jedan deo covecanstva, odprilike 50%, ima urodjenu tendenciju da drustvo posmatra kao vrtic, a gradjane kao decu.

Tu cu da stanem da ne bi otvorio novi "can of worms"... :D

Ај да је само то, него демократски изгласају да и оних других 50% мора у вртић...

Подели на овим сајтовима

Svedjani 180 mrtvih valjda par hiljada zarazenih, ali i dalje cekaju taj "imunitet krda", sve uglavnom radi, svi se setaju, doduse oni imaju tu kulturnu distancu oduvek a i matori su se dosta povukli, svi naucnici sveta posmatraju Svedski eksperiment. Ovi svi ostali na celu sa Englezima su brzo odustali od tog pristupa.

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Плаво Небо said:

Ваљда ти је у овој реченици све јасно.

Није ми ништа јасно кад прича човек који је изјавио

– Ne ide se na ulicu, kraj. Kako ne idu penzioneri u prodavnicu, tako i ostali. Kako će to da izgleda? Ne znam, prvi put sam u ovakvoj situaciji – rekao je on.

Од оваквих ја очекујем само најгоре какви год да су им "планови".

Подели на овим сајтовима

Sweden experiment update! ?

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, draganzzz рече

Svedjani 180 mrtvih valjda par hiljada zarazenih, ali i dalje cekaju taj "imunitet krda", sve uglavnom radi, svi se setaju, doduse oni imaju tu kulturnu distancu oduvek a i matori su se dosta povukli, svi naucnici sveta posmatraju Svedski eksperiment. Ovi svi ostali na celu sa Englezima su brzo odustali od tog pristupa.

Švedska ima znatno manju gustinu naseljenosti od Italije i UK

to je jedna prednost možda 

A i drugačija svijest generalno 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, Натан рече

Подршка за браћу Швеђане. Како ли се они држе? Светла тачка на планети. <<<333

EXPERIENCE.ARCGIS.COM

4400 zaraženih, 350 hospitalizovano i 180 mrtvih

Inače vode statistiku, svakih 30 minuta se ayurira na sajtu...imresivno.

WWW.SVT.SE

Här kan du följa utvecklingen för patienter som hittills har vårdats på intensivvårdsavvdelningar med Covid-19 på grund av...

Подели на овим сајтовима

Сви раде на леку. Биће једном и та лепа вест. 

Има и ова, не гарантујем веродостојност 0703_read

STANJESTVARI.COM

Како наводи руска Агенција, овај препарат осигурава ефикасно лечење пацијената који су оболели од корона вируса у различитим фазама инфекције Руска Федерална...

Подели на овим сајтовима

Da li je moguce da onoliko prepuni Novi Pazar nema ni jednog zarazenog takodje i navodno kod migrantske poulacije je sve ok?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...