Flojd Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 1 сат, Silvija рече Dzaba ti, nemas sanse...nemas stila ni kad gubis...karakter ti je jedna velika nula A sta cu kad sam se zaljubio u tvoje atribute... ??? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silvija Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 6 минута, ronin рече Nisam Evgenije Onjegin ali si radoznao ronin је реаговао/ла на ово 1 "Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 6 минута, Silvija рече ali si radoznao pogodila si Silvija је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мирослав1 Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 56 минута, Драшко рече Kud se dede Darko Tesic? Postavljac teme Разочарао се одговорима. Поет and Драшко је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kafanski amater Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 Пре сат времена, Smaragdni kamičak рече Jao ljudi, ja vas volim (nisam ništa pila ). Попиј малкице па ћеш још више да нас волиш Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 ... и сав живот свој Христу Богу предајмо Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silvija Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 23 минута, ronin рече pogodila si koje si godiste? Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 "Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 @Silvija Slusaj, namerno te cakam. ?? Ne znam kad sam ti trazio sliku i kad smo uposte pisali, i da li jesmo. I kako mogu biti ljut kad te i ne poznajem a ne znam ni dal si musko ni zensko. Heh. Tako da... Ko god da si nista licno. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 10 минута, Silvija рече koje si godiste? moram javno da odgovorim ili da posaljem PM „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silvija Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 3 минута, ronin рече moram javno da odgovorim ili da posaljem PM kako ti je volja zmaju "Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 Управо сада, Silvija рече kako ti je volja zmaju ja sam veoma stidljiv, tako da cu poslati PM Silvija је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 @Silvija Василије, ти ли се, б'е? Flojd је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 Nije frka što trolivi troluju, ali neoriginalnost i nedostatak novih ideja me nervira. Trolu, potrudi se...udovolji mi...ko ne udovolji trudnici izađe mu čmičak na oku...samo se ti zezaj Драгана Милошевић, Дејан and Flojd је реаговао/ла на ово 2 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 Шта се овде дешава? Где је Иванушка? Smaragdni kamičak, Драшко, Flojd and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 2 часа, Nikola Stojanovic рече miraz Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 36 минута, Vladan :::. рече Шта се овде дешава? Где је Иванушка? Šuška se šuška Da nekog voli Ivanuška Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука