Jump to content

"Pravoslavna-Crkvena-Pobožna" devojka/žena?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 5 минута, Вилер Текс рече

Ма психо 1/1

Eee, kad sam ja to pisala...još je ispao žrtva. Ajde sto su ga muški pravdali i stali uz njega...ali žene nisam mogla da razumem. Ima tako žena sa nekom kretenskom empatijom...nije on budala, imao je težak život i te fore.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Natasa. рече

Ima tako žena sa nekom kretenskom empatijom...nije on budala, imao je težak život i te fore.

Комплекс спаситељке... само она може да га оправи :) 

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Вилер Текс рече

@Silvija Ало бре није ти ово гранд шоу. Какав психо у сваком случају.

za ovo psiho si prijavljen administraciji, ja tebe ne vredjam 

"Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga."

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Silvija рече

za ovo psiho si prijavljen administraciji, ja tebe ne vredjam 

Е супер. Баш ме занима како ће администрација третирати неког ко на профилу носи икону Светих Мученика Романових и качи слике својих или туђих полуголих ногу. Да то је психо понашање и понашање равно насловницама Ало/гранд смећа.

Пријавио сам и ја тебе па ком обојци ком опанци.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Е супер. Баш ме занима како ће администрација третирати неког ко на профилу носи икону Светих Мученика Романових и качи слике својих или туђих полуголих ногу. Да то је психо понашање и понашање равно насловницама Ало/гранд смећа.

Пријавио сам и ја тебе па ком обојци ком опанци.

Sta tebi smeta ikona Svetih Mucenika Romanovih?(Ja sam platila ikonopisanje koje vidis, iako se ne treba hvaliti) Dalje, ne sudi drugima, ne poznajes me...i ne budi farisej..i kako znas sta je grand smece ako ga ne gledas?Hoces da kazes da su svi pevaci koji pevaju u Grandu smece a ti si svetac? Ne okreces se u gradu kad vidis zenu u minicu vec gledas u pod? Muka mi je od fariseja...

"Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga."

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Silvija рече

Sta tebi smeta ikona Svetih Mucenika Romanovih?(Ja sam platila ikonopisanje koje vidis, iako se ne treba hvaliti) Dalje, ne sudi drugima, ne poznajes me...i ne budi farisej..i kako znas sta je grand smece ako ga ne gledas?Hoces da kazes da su svi pevaci koji pevaju u Grandu smece a ti si svetac? Ne okreces se u gradu kad vidis zenu u minicu vec gledas u pod? Muka mi je od fariseja...

Ajde bre Boki o'ladi malo...:smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Silvija рече

Буди Бог с нама.

Подели на овим сајтовима

пре 52 минута, Vladan :::. рече

Комплекс спаситељке... само она може да га оправи :) 

Ne znam šta je, ali je često i krajnje iritantno. Ako neko ima psihički problem, treba da ga rešava kod dr, ja to pozdravljam i žao mi je što živino u zatucanoj sredini gde se to stigmatizuje. Ali ne...on se istresa okolo nsokolo, a ona- jaooo imao težak zivot.

Ajde, pa nije ni dizajniran da bude lak 7896634

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...