Jump to content

"Pravoslavna-Crkvena-Pobožna" devojka/žena?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 часа, Natasa. рече

Ako misliš na Silviju to je Bojan kao žena...jer mi cenimo jednakost polova...pa što ne bismo imali i ženskog trola :smeh1:.

Haahah.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Nikola Stojanovic рече

Sigurno. Neam drugu rabotu.  :D :D

Nemas muda, ok.

"Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga."

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Nikola Stojanovic рече

Priznajem. Na pitije moz idemo ako oces. :D

Jest, pa da te ja nosim na ledjima kad se narokas.Samo da znas, alkohol ubija potenciju. 

"Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga."

Подели на овим сајтовима

On 24.1.2020. at 16:56, Flojd рече

Haha a sta po tebi trazim??

A kad sam tintrazio sliku, dede osvezi mi pamcenje? ?Pa stavi sliku javno, sto da saljes meni, ko sam ti ja?

Trazio si i nisi dobio, imas pravo da se ljutis, i prestani da me proganjas.Shvati vec jednom da nisi moj tip. Ja volim skolovane i pristojne, a ne seljake i navalentne kao sto si ti.

Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, Silvija рече

javi se na pp:1405_love:

пре 53 минута, Nikola Stojanovic рече

Sigurno. Neam drugu rabotu.  :D :D

GEJ STOP! :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Nikola Stojanovic рече

Ma izgleda mi kao da je @Silvija, neka opasna macorka?

Hvala lepo :smizla10:

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, Silvija рече

Trazio si i nisi dobio, imas pravo da se ljutis, i prestani da me proganjas.Shvati vec jednom da nisi moj tip. Ja volim skolovane i pristojne, a ne seljake i navalentne kao sto si ti.

Al ti si tako bozanstvena i lepa, sta cu ja bez tebe. O andjele moj ne ostavljaj me trolce moje, ajde zajedno da trolujemo....?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, Nikola Stojanovic рече

Ma izgleda mi kao da je @Silvija, neka opasna macorka?

Mislis Nesa. ??

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Flojd рече

Al ti si tako bozanstvena i lepa, sta cu ja bez tebe. O andjele moj ne ostavljaj me trolce moje, ajde zajedno da trolujemo....?

Dzaba ti, nemas sanse...nemas stila ni kad gubis...karakter ti je jedna velika nula

Подели на овим сајтовима

Што храните трола ?

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...