Поет Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 @Flojd Karakter ti je nulaaaaaa, al cu se zakuneeeeeeeeem . ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silvija Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 2 минута, Nikola Stojanovic рече @Flojd Karakter ti je nulaaaaaa, al cu se zakuneeeeeeeeem . Tebi nije, ti si dobric. Поет је реаговао/ла на ово 1 "Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 @Silvija Sto sam dobar, nego sto sam si ubav ! Jedina mana mi je , bas sam glup. To me mnogo koci. Рапсоди, Kafanski amater and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 3 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silvija Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 2 минута, Nikola Stojanovic рече @Silvija Sto sam dobar, nego sto sam si ubav ! Jedina mana mi je , bas sam glup. To me mnogo koci. Glup covek ne cita niti pise pesme, glup covek citira oca Jovicu, i opet nista ne nauci. Рапсоди and Поет је реаговао/ла на ово 1 1 "Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 @Silvija Tvoja istaknuta vrlina? ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silvija Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 2 минута, Nikola Stojanovic рече @Silvija Tvoja istaknuta vrlina? moj obraz Поет је реаговао/ла на ово 1 "Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Desiderius Erasmus Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 Kako bi bilo da muvanje nastavite u nekoj intimnijoj atmosferi? stevan911 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silvija Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 2 минута, Desiderius Erasmus рече Kako bi bilo da muvanje nastavite u nekoj intimnijoj atmosferi? nista gore od ljubomornog muskarca Desiderius Erasmus, Smaragdni kamičak and Дуња је реаговао/ла на ово 3 "Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Desiderius Erasmus Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 1 минут, Silvija рече nista gore od ljubomornog muskarca Šta ću... fatalna ženo... Silvija, Kafanski amater, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 3 минута, Silvija рече nista gore od ljubomornog muskarca Dva ljubomorna muškarca. Smaragdni kamičak, Silvija and Kafanski amater је реаговао/ла на ово 1 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Desiderius Erasmus Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 Управо сада, Дуња рече Dva ljubomorna muškarca. Na kraju ćemo Nikola i ja morati da podelimo megdan za Silvijinu ruku. Рапсоди, Дуња, Smaragdni kamičak and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 @Desiderius Erasmus Smes li na megdan, goloruki, usta' junka na junaka ? ,,Pogubih boljeg od sebe?" Silvija, Desiderius Erasmus, Дуња and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silvija Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 пре 4 минута, Desiderius Erasmus рече Šta ću... fatalna ženo... Jesi ti slobodan? Дуња је реаговао/ла на ово 1 "Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Desiderius Erasmus Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 Управо сада, Nikola Stojanovic рече @Desiderius Erasmus Smes li na megdan, goloruki, usta' junka na junaka ? ,,Pogubih boljeg od sebe?" "Tukoše se letnji dan do podne..." Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 27, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2020 @Desiderius Erasmus Posle ce tugujem za tebe ki Gilgames za brata svoga. Desiderius Erasmus and Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука