Darko Tešić Написано Јануар 21, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2020 Ima li uopšte takvih? Postoje li? I ako uopšte postoje, oklevaju, biraju, odbijaju? Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
stevan911 Написано Јануар 21, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2020 Bogu hvala te ih ima Pa samo ovde na forumu ih ima oniliko Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Darko Tešić Написано Јануар 21, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 21, 2020 Jako teško je danas naći srodnu dušu, a da je pobožna, uzimajući u obzir u kakvom vremenu živimo. Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јануар 22, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2020 Samo natanu da kažem da nije bitna diploma, ni drugi papirji i suske, samo široko srce I vera u Boga da če brinuti o porodici. Samo hrabro! I u srbiji, u Albaniji gde god.... Biće, samo veruj. Ukinuli temu pa ostala sam nedorecena. Biće cura za sve vas momke! Da vas sve poženi o... Ajd pozdravlja vas baba. stevan911 and Биљана, два је реаговао/ла на ово 1 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 22, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2020 Šta je srodna duša? Redovno uspešno izbegavam taj termin jer mi je nejasan, zato sam odlučila da pitam one koji se služe njime. Kad god pročitam da neko traži srodnu dušu utisak mi bude isti kao da je napisao: Tražim taj i taj deo za auto ili Tražim rukolu za salatu. Kafanski amater, Bojan*, Justin Waters and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
stevan911 Написано Јануар 22, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2020 пре 1 минут, Дуња рече Šta je srodna duša? Ja na to gledam kao na čovekovu drugu polovinu.Naravno na osobu suprotnog pola,koja čini drugu polovinu jedne celine.Polovi-polovine Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 22, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2020 Mnogo je bitno da se opustite maloooooooooooo Kafanski amater, Smaragdni kamičak and Драшко је реаговао/ла на ово 1 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 22, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2020 пре 18 часа, Darko Tešić рече Ima li uopšte takvih? Postoje li? I ako uopšte postoje, oklevaju, biraju, odbijaju? Постоје, наравно... од ових других се разликују само по томе, што их је у неком тренутку осенила благодат Божија и оне су се одазвале томе. Ниту су боље, нити горе од ових других...имају само свест ко су, и зашто су ту, која им је улога, као и где иду. Тако да сходно томе, знају и која су то средства која су им пружена за одбрану , по принципу Његошевих стихова ....." Нека буде борба непрестена " (јер је ставрно борба непрестана, од старог ка новом човеку ) Smaragdni kamičak, stevan911, Bokisd and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 22, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2020 Пре сат времена, Дуња рече Šta je srodna duša? Redovno uspešno izbegavam taj termin jer mi je nejasan, zato sam odlučila da pitam one koji se služe njime. Kad god pročitam da neko traži srodnu dušu utisak mi bude isti kao da je napisao: Tražim taj i taj deo za auto ili Tražim rukolu za salatu. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мирослав1 Написано Јануар 22, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2020 пре 19 часа, Darko Tešić рече Ima li uopšte takvih? Postoje li? I ako uopšte postoje, oklevaju, biraju, odbijaju? Имају права да бирају и одбијају као и сви остали људи. Обрати пажњу и на друге жене. Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јануар 22, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2020 Šta će ti takva, kad nisi ni crkven ni pobožan, nego si grešnik koji se nekom srećom ili nesrećom, ali svakako ne svojom zaslugom, zakačio za Crkvu? Nije lična uvreda, odnosi se na sve nas. Traži neku s kojom možeš da se voliš i slažeš i koja bi želela da deli život s tobom. Puna kapa. sanja84, MaraAna, Н И Н Е and 7 осталих је реаговао/ла на ово 5 5 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 22, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2020 GLupo je sto se na pocetku svi samoulepsavaju i prikazuju sebe boljim no sto jesu, i kad se onda TO razotkrije , tad krece nizbrdo sve. Kafanski amater, Vladan :::., Натан and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јануар 22, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2020 пре 2 минута, Paradoksologija рече Šta će ti takva, kad nisi ni crkven ni pobožan, nego si grešnik koji se nekom srećom ili nesrećom, ali svakako ne svojom zaslugom, zakačio za Crkvu? Nije lična uvreda, odnosi se na sve nas. Traži neku s kojom možeš da se voliš i slažeš i koja bi želela da deli život s tobom. Puna kapa. Па да, углавном свако у својој главици створи слику онога што жели, до најситнијег детаља, а нико се не запита да ли заслужује неког таквог. И ко зна колико прилика се пропусти због погрешног система елиминације. Нпр: не носи дугу сукњу и мараму? - ништа онда, није довољно побожна. =) kris_tina, Paradoksologija and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јануар 22, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2020 пре 7 минута, Nikola Stojanovic рече GLupo je sto se na pocetku svi samoulepsavaju i prikazuju sebe boljim no sto jesu, i kad se onda TO razotkrije , tad krece nizbrdo sve. Као ти, у почетку боем, а онда кад доведеш женче, скроз другојачије, нећеш да цзвирнеш у кафанче. Paradoksologija, Kafanski amater and Поет је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 22, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2020 пре 1 минут, Натан рече Као ти, у почетку боем, а онда кад доведеш женче, скроз другојачије, нећеш да цзвирнеш у кафанче. 100% istina. Koe drugo da ti kazem, kad ufati zence metlu necu smem ni da dzvirnem u kafance. Paradoksologija and Натан је реаговао/ла на ово 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука