Срђан Шијакињић Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 16 минута, Milica Bajic рече @Срђан Шијакињић Разумем потпуно шта кажеш, само нешто, како време одмиче, све више ми пада на памет да нас можда треба мало и притиснути, уплашити, да бисмо били ревноснији. Некако ми изгледа да нам је ова превелика слобода дала и превише лежеран став према свему. Данас се многи заклањајју иза пољуљане репутације свештеничког позива и ауторитета, па то користе да живе још неморалније. Не знам шта бих рекао, то је мач са две оштрице. Мислим да су последице блуда толико очигледне да не треба додатно измишљати страшне приче. Ко има имало интроспекције, лако ће приметити да троши превише времена и енергије на размишљање о обичном нагону, планирању како да га задовољи и свим другим успутним проблемима (нпр. како сакрити од жене/мужа превару, како раскинути везу у којој је човек само због секса, а особа преко пута се заљубила итд.). Приметиће и да се нагон не може задовољити до краја, ма шта радили и да често што га више задовољавамо, он све више захтева од нас. Приметиће да му се блуд намеће и где му није место и да не може да разговара са људима и са њима живи и сарађује, а да их не посматра као потенцијалне предмете жеље. Све ово спутава слободу човека и у крајњој линији мучи га као алкохол пијанце или храна прождрљивце итд. И то је разлог довољан да се контролишемо и нађемо златну средину. Али ван памети је отићи у другу крајност па се уздржавати сваки час од сопствене жене или мужа, или чак особе коју искрено волимо, али из било ког разлога нисмо још у формалном браку. Или за самце, уздржавати се од мастурбације до мере у којој мислимо само на то и у којој нас то блокира у свим осталим сегментима живота. Сматрам да је боље наћи средину, у којој не радимо ништа само ради уживања, него из потребе да функционишемо нормално са партнером и са самим собом. Али то је све индивидуално и захтева пре свега да човек буде искрен према себи и да увек пажљиво мотри да га страст не обузме. Ето, то је моје искуство и размишљање, нико не треба да ме слуша и схвата претерано озбиљно јер нисам свештеник нити на било каквом духовном нивоу, да бих био ауторитет на ову тему. Vladan :::., Flavius Belisarius and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 26 минута, grigorije22 рече Evo ga to je taj tekst. @Avocado @Juanito @Justin Waters Bio je taj ili slični tom tekstu već više puta na sajtu... u pitanju je naravno nebuloza. Цитат ДНК: Зашто је толико данас деце рођено са великим последицама? Без руку, ногу, са многим другим недостацима? Објашњење научника је: цигарете, протрчао вирус кроз плод, осиромашени уранијум, и много другог... Узрок је заправо далекосежнији и дубљи. Двадесети и двадесет први век су деценије отпадништва од Бога. Изгубила се чедност и девственост. Сексуална револуција, електронска музика и медији, "ослободили" су човека од ропства, и понудили му потпуну "слободу". Тело је заправо постало на тај начин роб страсти: блуда, дроге, алкохола, цигарета, и другог. Видите: свака страст мења нашу ДНК. Можда делује чудно, али навешћу један пример: жена која је примила трансфузију крви, после опоравка из болнице имала је шест месеци тешке борбе да не пије алкохол, иако раније никада није била алкохоличар! Испоставило се анализом да је примила крв алкохоличара. Закључак: ДНК ( крв), памти информацију. Бележи у свој ланац. Американци не би били то што јесу, да не пробају којекакве експерименте... Једном приликом су пробали да укрсте кобилу и зебру. Оплодња није успела... Но, после десет година на њихов шок, при нормалној оплодњи, та иста кобила је ождребила зебру! Закључише да тело памти туђу ДНК при оплодњи... Шта то практично значи? Dve anegdote bez ikakvih inforrmacija koje bi ih učinile proverljivim... nekoj ženi se nekad negde nešto dogodilo i neka kobila, nekad i negde je oždrebila zebru... brilijantno... Цитат Да свако ко не улази девствен у брак,уноси са собом и туђу ДНК у породицу... Страшно звучи, али је тако. И тим путем преноси информације другог човека на своју децу. Nije problem samo u tome što je ovo glupost... nego što je toliko očigledna glupost da zaista ne znam koliko neko mora biti naivan da u to poveruje... da je to zaista tako, bilo bi sasvim očigledno na DNK testovima... i u zemljama sa mešovitom populacijom bi se rađao veliki broj iznenađujućih meleza... Цитат Да би се организам очистио од блуда, потребно му је 10 година целомудрија, да би се потпуно преновио у чишћењу ланца. После десет година, човек заправо има нов организам, доказаше научници. Jednom davno, u nekom dalekom carstvu, iza sedam mora i sedam gora, živeše neki naučnici i dokazaše nešto... Цитат Какви ли ће наши унучићи бити не покајемо ли се за наше преступе? Болести са којима се рађају, и које су, сада видимо искључиво последица греха, довешће до далекосежних и страшних последица. Ljudima koji imaju bolesnu decu samo fali u životu da im degeni nakače i ovakve tripove na vrat... Justin Waters, feeble and Благовесник је реаговао/ла на ово 1 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 2 минута, Срђан Шијакињић рече Мислим да су последице блуда толико очигледне да не треба додатно измишљати страшне приче. Što onda prenosiš izmišljene strašne priče??? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 И наравно, ништа не радити на сопствену руку (no pun intended :D) и по форумским саветима, већ питати свог свештеника. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 2 минута, Avocado рече Što onda prenosiš izmišljene strašne priče??? Гле дисклејмер: пре 5 минута, Срђан Шијакињић рече Ето, то је моје *искуство и размишљање*, нико не треба да ме слуша и схвата претерано озбиљно јер нисам свештеник нити на било каквом духовном нивоу, да бих био ауторитет на ову тему. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jovana0910 Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 44 минута, Срђан Шијакињић рече Вероватно си трол, али ето да напишем за случај да ипак ниси - прогуглај 15 минута и скапираћеш да није научно доказано и да је обична глупост. Јеси учила биологију у 8. разреду? Ако јеси, ту укратко објашњава како настају људска бића. Нико озбиљан то не оспорава. Предлажем да мало претражиш тему Питајте о. Саву Јањића, он је пре неколико година писао на тему кажњавања деце за грехе предака. И иначе је супер тема, па ти предлажем да читаш више таквих текстова, а мање тих што до сада читаш. Па кад будеш упознала и једне и друге, моћи ћеш да упоредиш и осетиш где је истина. И то је део духовног раста и сазревања. Procitaj ti knjigu Jednom za ceo zivot , imas je i u pdf u, pa ce ti biti jasno da je istina ovo o cemu pisem i da upravo to biologija dokazuje . Sto se tice Save Janjica prepustam tebi da njega proucavas i zanosis se sa njim, meni je kristalno jasno ko i kakav je on. Svako bira u sta ce i kome ce da veruje, smesno je druge nazivati trolovima samo zato sto se ne slazu sa tvojim stavovima. Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 4 минута, Срђан Шијакињић рече Гле дисклејмер: Izvini molim te, mislio sam (ne znam kako) da je to Grišina poruka (a ne tvoj odgovor njemu)... pa sam njega to pitao (tj. njega hteo da pitam) u kontekstu ovih priča da se DNK bivših partnera prenosi na potomstvo... Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 1 минут, Jovana0910 рече Procitaj ti knjigu Jednom za ceo zivot , imas je i u pdf u, pa ce ti biti jasno da je istina ovo o cemu pisem i da upravo to biologija dokazuje . Pa je li ta knjiga naucni dokaz? Sta biologija dokazuje? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jovana0910 Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 Управо сада, feeble рече Pa je li ta knjiga naucni dokaz? Sta biologija dokazuje? Pa procitaj prvo knjigu pa prosudi sam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 3 минута, Jovana0910 рече Procitaj ti knjigu Jednom za ceo zivot , imas je i u pdf u, pa ce ti biti jasno da je istina ovo o cemu pisem i da upravo to biologija dokazuje . Sto se tice Save Janjica prepustam tebi da njega proucavas i zanosis se sa njim, meni je kristalno jasno ko i kakav je on. Svako bira u sta ce i kome ce da veruje, smesno je druge nazivati trolovima samo zato sto se ne slazu sa tvojim stavovima. Да си ти мени жива и здрава Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 3 минута, Jovana0910 рече Pa procitaj prvo knjigu pa prosudi sam. Pa rekla si da je naucno dokazano da deca lice na bivse partnere majke. I to ako se ne pokaje. Kako se to moze naucno dokazati? Moze samo na institutu Miroljuba Petrovica. Благовесник and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jovana0910 Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 2 минута, feeble рече Pa rekla si da je naucno dokazano da deca lice na bivse partnere majke. I to ako se ne pokaje. Kako se to moze naucno dokazati? Moze samo na institutu Miroljuba Petrovica. NIsi ocigledno citao knjigu, pa ti ne vredi ni odgovarati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 17 часа, Jovana0910 рече Vakcine su siroka tema, u SAD je isplaceno 4 milijarde dolara porodicama koje su dokazale na sudu da su im deca bolesna i trajno ostecena usled vakcina. Nije. Neko te obmanuo... ali ako te i uverim da te obmanuo, ti ćeš takvima nastaviti da veruješ... jer tako si izabrala... jel da? пре 17 часа, Jovana0910 рече U vakcinama se nalaze alimunijum , ziva, razni virusi, Jel si sigurna za živu? Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eurod Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 22 минута, Avocado рече Jednom davno, u nekom dalekom carstvu, iza sedam mora i sedam gora, živeše neki naučnici i dokazaše nešto... А царство се зваше Аустралија... Можда и није толико смешно. Пре две године доказали могућност негенетског наслеђивања на примеру мушица вида Telostylinus angusticollis. Revisiting telegony: offspring inherit an acquired characteristic of their mother's previous mate WWW.NCBI.NLM.NIH.GOV Newly discovered non-genetic mechanisms break the link between genes and inheritance, thereby also raising the... Sex, flies and sperm count: young scientist's research on male fertility wins award WWW.SMH.COM.AU A young scientist who discovered that sperm from male mice swim faster when fed sugar, and that when male sea squirts... Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 2 часа, Jovana0910 рече Ako se nije pokajala i ispovedala jer se svetom tajnom ispovesti brisu gresi ,onda dete poprima osobine . Blud nije uopste naivna stvar...posledice po dusu i telo su brojne i to je i naucno dokazano. Сећам се негде да сам видео причу да је Русиња била у Африци неких 7-8 година на одмор, пре него се удала за Руса и добила дете у Русију, али се дете родило као да му је отац африканац. И тада је она то правдала тиме што је била у Африку пре 7-8 година и тамо имала неке везе. И тај случај су узели неки људи, доктори у својим областима и користили је да доказују неке хипотезе о Телегонији. У суштину она је вероватно баш волела африканце којих има и у Москву. Јер иначе деца прељубница би личила на мужеве не на љубавнике. Нисам нашао њену причу, али ево слична прича, тј. исто је жена родила африканца у Русију много година након раскида везе а неким африканцем и током брака са Русом... извор за овај текст доле (информативни портал Каљининграда) Телегонија је феномен о коме сви требају знати. Датум издавања: 27. мај 2009. 22:00 Тренутно се у Русији веома мало спомиње о чистоћи и наслеђу . У давним временима наши преци имали су посебан скуп моралних правила . Знали су да не постоји добро потомство од лутајуће девојке. Наука о девичанству У 19. веку су ову чињеницу званично потврдили генетичари који су открили феномен назван Телегониа . Реч Телегониа настаје од речи теле - далеко, прогон - хормони, полне жлезде. Феномен телегоније је да први сексуални партнер у њеном животу пресудно утиче на све потомство жене. То је први партнер који полаже генски фонд потомства , без обзира када и од кога ће родити децу. Мушкарац који је прекршио дјевичанство жене постаје генски отац њене будуће дјеце. Све девојке то морају знати да не би направиле непоправљиву грешку. Међутим, феномен телегоније био је одмах сакривен од јавности, јер је ометала сексуалне револуције и друге планиране глобалне промене универзалног људског система. Такве промене су псеудо-хуманизам, корупција младих, космополитизам, развој псеудокултуре, зависности од дрога, атеизам, побачај, сатанизам, итд. Већина људи који се венчају желе имати дјецу, али не знају сви како дјевичанска чистоћа утиче на здравље потомства , јер од тога зависи - каква ће бити рођена деца. Чак су и наши далеки преци знали да од лутајућа девојке не треба очекивати здраво и добро потомство, а строго су кажњавали блуднице. Морално пала девојка сматрана је размаженом и недостојном брака. У исламским земљама су такве девојке једноставно убијене. У наше време, веза између девичности и квалитета потомства била је објашњена генетицима, који су открили телегонију у 19. веку . Све је почело чињеницом да су пре око 160 година на кобили покушали узгајати нову расу коња. Како би повећали издржљивост коња, одлучили су да коња укрштају са зебром. Али без обзира како се трудили, нису могли добити потомство. Кобила није ни затруднела. Експерименти су престали. И сви су већ заборавили на њих. Међутим, неколико година касније, кобиле из чистокрвних пастуха почеле су да се рађају у кобилама које су учествовале у експериментима. Научни свет је овај феномен назвао телегонијом . Бројни експерименти са другим животињама потврдили су постојање ове појаве. Иако су још много пре овог инцидента узгајивачи паса знали за овај феномен и узгајали нове пасмине паса. Узгајивачи паса знали су да ако се бар једном чистокрвни пас помеша са мешанцем, чак и ако као резултат тога, од њега неће родити штенад, онда се у будућности, ипак, од ње не треба очекивати чистокрвно потомство. Људи који су укључени у узгој голубова такође су били добро упознати са овом појавом. Ако је голуб без чистоће оплодио чистокрвну птицу, тада је одмах убијен, јер ће пилићи имати перије различитих боја, а затим другачијег облика кљуна. Да наши узгајивачи нису знали за телегонију, у Русији не би било бољих пасмина животиња - крава које дају пуно млека, брзих коња или одличних паса. Домаће крзно освојило је трећи део глобалног тржишта крзна. Отварање телеграфије у 19. веку одмах је скривено од људи, јер је отворило мистериозне велове судбине многих људи - једноставних и сјајних. Оно што је најважније, блокирало је пут сексуалним револуцијама, и то није укључено у планове непријатеља људске расе. У другој половини 19. века генетика је поставила питање: "Да ли се феномен телегоније шири на људе?" Интензивна истраживања овог феномена почела су међу људима. И убрзо је постојање овог феномена међу људима потврђено. Научници су чврсто изјавили: Ефекат телегоније шири се на људе, па чак и у много израженијем облику него код животиња. Било је случајева да су након међународних догађаја у Русији, на фестивалима младих, олимпијадама, жене родиле црну децу од својих руских мужева. Неке жене су признале да су имале сексуални однос са мушкарцем друге националности пре неколико година. И најневероватније је то што понекад деца плаћају за грехе својих мајки. Било је случајева када је ћерка такве жене родила дете негроидног типа од свог супруга, јер је мајка имала сексуални контакт са представником негроидне расе. Природно се поставља питање, али шта ако је први партнер био алкохоличар, наркоман, генетски чудак, имао неконвенционалну сексуалну оријентацију или менталне поремећаје? Преносе ли се скривени унутрашњи атрибути првог партнера? Да! Пренесено. Стога се испоставило да спољно нормални и здрави физички и психички родитељи у својој деци не виде себе, већ дугогодишње "здраво" од неке врсте генетског наказа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука