Jovana0910 Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 3 часа, grigorije22 рече U tome i jeste problem razgovarala si sa monasima. Potpuno je suludo da oni savetuju o bračnom životu a sami su se odrekli ovozemaljskog. Onaj ko hoce da bude hrišćanin za duhovnika treba uzme sveštenika koji ima ženu i porodicu. Što se tiče stiha bez ulaženja u neku dublju analizu može da se primeti sektaška citatologija. Kome je Pavle uputio ovu poslanicu. Kološanima. Kakve veze mi imamo sa Kološanima? To je tumačenje kao protestanti kada citiraju Pavla spasavamo se verom a poslanica upućena Crkvi u Efesu. Apostol Pavle je savetovao da se ljudi ne žene zato što je očekivao drugi Hristov dolazak. Zatim opet ponavljaš več osporene gluposti. Glavna u začeću je majka a ne otac. U budućnosti biće moguće napraviti veštačke spermatozoide pa će oplodnja biti moguća bez muškaraca. Moj otac da nije bacao seme ja ne bi nikada bi začet već neko drugi. Dakle ja sam začet kao i ti po večnom promislu Božjem. Treće, pošto stalno alaudiraš na Sveto pismo sigurno misliš na priču o Onanu. Međutim, on nije bio pogubljen zbog drkanja već zato što je prekršio Leviratski zakon. Valjda ti je jasno koja je razlika između seksa i masturbacije. Kod Pavla se pominju rukobludnici ali reč malakoi je pogrešno prevedena Upravo ovakve gluposti dolaze iz kaluđerske kuhinje. Dakle čovek upada u mastirbaciju po nužnosti pale prirode. Pavle kaže da se supružnici ne zabranjuju jedno drugom da ih satana ne iskuša neuzdržanjem. To Adam I Eva nisu imali polni nagon ne znači ništa. Nisu imali ni potrebu za hranom ni za vodom pa ćemo sada skoro da ne jedemo i spavamo jer je to sve posledica pada. Tipično subotarsko reznovoanje. Drugo, blaženi Avgustin je smatrao da bi i u Edenskom vrtu bilo polnog opštenja. Tako da mani se citatologije. Za Pismo je najvažnije tumačenje. Hahah, tebi je problem sto ljudi razovaraju sa monasima, e Boze dragi, ovakvu neboluzu jos nisam cula. Zasto je suludo da oni savetuju o bracnom zivotu, hiljade i hiljade beseda od svetih otaca i svetitelja o bracnom zivotu , sam apostol Pavle besedi o bracnom zivotu, i tebi je to suludo ??? Ovo je stvarno vise nego bolest i gordost. To sto je tebo lakse da te savetuje svestenik koji ce sve da ti dozvoljava i da te tapse po ramenu i dozvoljava blud i ne daje epitimije i kaze nije to strasno to je tvoje bezanje od stvarnosti i od borbe sa strastima. ahhah, "kakve veze mi imamo sa Kolasanima", pa ko su oni ??, ljudi isto kao i mi , poslanice je apostol Pavle pisao prvim hriscanima u raznim mestima, i nalaze se u svetom pismu jer se odnose na sve hriscane i namenjene su svim hriscanima . Savetovao je ko ne moze da se uzdrzi od bluda da se zeni, ali da je monastvo veci podvig. Oba puta su blagoslovena. U zacecu su oboje vazni i majka i otac , a to sto ti vestacka zaceca smatras blagoslovenim to je tvoje glediste. Jedino pravo zacece od Boga je prirodno zcece gde oboje ucestvuju. Onan je kaznjen zbog prekinutog snosaja sa zenom, jer je bacio seme a ne zato sto se igrao sam sa sobom i cinio rukoblud. Pretuzno je sto ti monahe ponizavas i gradis se vecim od njih. Adam i Eva su imali potrebu za hranom i vodom i lepo pise sta je Bog stvorio njima za jelo, okusili su i plod sa zabranjenog drveta.a bili su nagi i nisu znali za stid i pohotu tela dok nisu zgresili kroz neposlusanje i protivljenje Bogu. BLud je posledica pada, a jelo i pice je bilo i u raju i sad jedemo i pijemo, a u raju bluda nije bilo, a to tvoj mozak ne moze da shvati, jer ti blud konstantno opravdavas kao normalno stanje. Polnog opstenja ne bi bilo u raju kakvo je danas, kroz strasti ,vec na drugaciji nacin, cistiji i svetiji. Ja necu nicega da se manem, ni citanja onog sto pisu svetitelji, ni njihovih propovedi i tumacenja a ni razgovora sa monasima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 Управо сада, Jovana0910 рече okusili su i plod Kakav plod realni( materija)ili metaforicki? Poznajes li ti Muramusu? http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 9 минута, Eurod рече А царство се зваше Аустралија... Можда и није толико смешно. Пре две године доказали могућност негенетског наслеђивања на примеру мушица вида Telostylinus angusticollis. Revisiting telegony: offspring inherit an acquired characteristic of their mother's previous mate WWW.NCBI.NLM.NIH.GOV Newly discovered non-genetic mechanisms break the link between genes and inheritance, thereby also raising the... Sex, flies and sperm count: young scientist's research on male fertility wins award WWW.SMH.COM.AU A young scientist who discovered that sperm from male mice swim faster when fed sugar, and that when male sea squirts... Опа, ал' ћу испасти блесав ако се установи у некој будућности да ово функционише и код људи. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eurod Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 И ово: "Сell-free nucleic acids, such as DNA, long single stranded RNA, and small RNAs–miRNA and piRNA, were identified in human seminal plasma." "Nucleic acids in human seminal plasma may also influence human oocytes. Genetic material present in seminal plasma might contribute to phenotypic changes in the developing zygote, and therefore, influence the offspring." Double Stranded RNA in Human Seminal Plasma WWW.NCBI.NLM.NIH.GOV Recently, human semen was shown to contain cell-free nucleic acids, such as DNA, long single stranded RNA, and small... Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eurod Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 1 минут, Срђан Шијакињић рече Опа, ал' ћу испасти блесав ако се установи у некој будућности да ово функционише и код људи. будућност од 2 секунде, а? " Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eurod Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 Управо сада, Eurod рече будућност од 2 секунде, а? " Nucleic acids in human seminal plasma... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jovana0910 Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 19 минута, Avocado рече Nije. Neko te obmanuo... ali ako te i uverim da te obmanuo, ti ćeš takvima nastaviti da veruješ... jer tako si izabrala... jel da? Jel si sigurna za živu? Татјана Грачова: Вакцине – оружје масовног уништења XN--80AAAAHBP6AWWHFAEIHKK0I.XN--C1AVG.XN--90A3AC Православна породица - породичне вредности, pravoslavna porodica, porodične vrednosti http://xn--80aaaahbp6awwhfaeihkk0i.xn--c1avg.xn--90a3ac/index.php/porodicno-zdravlje/1654-antun-lisec-vakcine-proizvedene-na-celijama-abortirane-dece Бил Гејтс: ВАКЦИНАМА СМАЊИТИ СВЕТСКУ ПОПУЛАЦИЈУ XN--80AAAAHBP6AWWHFAEIHKK0I.XN--C1AVG.XN--90A3AC Православна породица - породичне вредности, pravoslavna porodica, porodične vrednosti http://xn--80aaaahbp6awwhfaeihkk0i.xn--c1avg.xn--90a3ac/index.php/porodicno-zdravlje/264-vakcine-izazivaju-autizam-dokazi http://xn--80aaaahbp6awwhfaeihkk0i.xn--c1avg.xn--90a3ac/index.php/porodicno-zdravlje/229-mm ovo je samo nesto sa pravoslavnog sajta, a mogla bih na temu stetnosti vakcina da posaljem masu toga, sto svedocenja roditelja, to naucnih dokaza lekara iz celog sveta, ali ti veruj sistemu i drzavi koja propagira "efiksne i bezbedne vakcine" a kad ih pitas osnovno, koji je sastav niko ne zna,.Ako tebi to nije sumnjivo da ti neko ubrizgava nesto u telo a da nijedan lekar ne zna sastav toga, ti onda slepo veruj i budi naivan,tvoj izbor. Moj izbor je moj i ne treba da ti smeta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jovana0910 Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 16 минута, Аристарх рече Сећам се негде да сам видео причу да је Русиња била у Африци неких 7-8 година на одмор, пре него се удала за Руса и добила дете у Русију, али се дете родило као да му је отац африканац. И тада је она то правдала тиме што је била у Африку пре 7-8 година и тамо имала неке везе. И тај случај су узели неки људи, доктори у својим областима и користили је да доказују неке хипотезе о Телегонији. У суштину она је вероватно баш волела африканце којих има и у Москву. Нисам нашао њену причу, али ево слична прича, тј. исто је жена родила африканца у Русију много година након раскида везе а неким африканцем и током брака са Русом... извор за овај текст доле (информативни портал Каљининграда) Телегонија је феномен о коме сви требају знати. Датум издавања: 27. мај 2009. 22:00 Тренутно се у Русији веома мало спомиње о чистоћи и наслеђу . У давним временима наши преци имали су посебан скуп моралних правила . Знали су да не постоји добро потомство од лутајуће девојке. Наука о девичанству У 19. веку су ову чињеницу званично потврдили генетичари који су открили феномен назван Телегониа . Реч Телегониа настаје од речи теле - далеко, прогон - хормони, полне жлезде. Феномен телегоније је да први сексуални партнер у њеном животу пресудно утиче на све потомство жене. То је први партнер који полаже генски фонд потомства , без обзира када и од кога ће родити децу. Мушкарац који је прекршио дјевичанство жене постаје генски отац њене будуће дјеце. Све девојке то морају знати да не би направиле непоправљиву грешку. Међутим, феномен телегоније био је одмах сакривен од јавности, јер је ометала сексуалне револуције и друге планиране глобалне промене универзалног људског система. Такве промене су псеудо-хуманизам, корупција младих, космополитизам, развој псеудокултуре, зависности од дрога, атеизам, побачај, сатанизам, итд. Већина људи који се венчају желе имати дјецу, али не знају сви како дјевичанска чистоћа утиче на здравље потомства , јер од тога зависи - каква ће бити рођена деца. Чак су и наши далеки преци знали да од лутајућа девојке не треба очекивати здраво и добро потомство, а строго су кажњавали блуднице. Морално пала девојка сматрана је размаженом и недостојном брака. У исламским земљама су такве девојке једноставно убијене. У наше време, веза између девичности и квалитета потомства била је објашњена генетицима, који су открили телегонију у 19. веку . Све је почело чињеницом да су пре око 160 година на кобили покушали узгајати нову расу коња. Како би повећали издржљивост коња, одлучили су да коња укрштају са зебром. Али без обзира како се трудили, нису могли добити потомство. Кобила није ни затруднела. Експерименти су престали. И сви су већ заборавили на њих. Међутим, неколико година касније, кобиле из чистокрвних пастуха почеле су да се рађају у кобилама које су учествовале у експериментима. Научни свет је овај феномен назвао телегонијом . Бројни експерименти са другим животињама потврдили су постојање ове појаве. Иако су још много пре овог инцидента узгајивачи паса знали за овај феномен и узгајали нове пасмине паса. Узгајивачи паса знали су да ако се бар једном чистокрвни пас помеша са мешанцем, чак и ако као резултат тога, од њега неће родити штенад, онда се у будућности, ипак, од ње не треба очекивати чистокрвно потомство. Људи који су укључени у узгој голубова такође су били добро упознати са овом појавом. Ако је голуб без чистоће оплодио чистокрвну птицу, тада је одмах убијен, јер ће пилићи имати перије различитих боја, а затим другачијег облика кљуна. Да наши узгајивачи нису знали за телегонију, у Русији не би било бољих пасмина животиња - крава које дају пуно млека, брзих коња или одличних паса. Домаће крзно освојило је трећи део глобалног тржишта крзна. Отварање телеграфије у 19. веку одмах је скривено од људи, јер је отворило мистериозне велове судбине многих људи - једноставних и сјајних. Оно што је најважније, блокирало је пут сексуалним револуцијама, и то није укључено у планове непријатеља људске расе. У другој половини 19. века генетика је поставила питање: "Да ли се феномен телегоније шири на људе?" Интензивна истраживања овог феномена почела су међу људима. И убрзо је постојање овог феномена међу људима потврђено. Научници су чврсто изјавили: Ефекат телегоније шири се на људе, па чак и у много израженијем облику него код животиња. Било је случајева да су након међународних догађаја у Русији, на фестивалима младих, олимпијадама, жене родиле црну децу од својих руских мужева. Неке жене су признале да су имале сексуални однос са мушкарцем друге националности пре неколико година. И најневероватније је то што понекад деца плаћају за грехе својих мајки. Било је случајева када је ћерка такве жене родила дете негроидног типа од свог супруга, јер је мајка имала сексуални контакт са представником негроидне расе. Природно се поставља питање, али шта ако је први партнер био алкохоличар, наркоман, генетски чудак, имао неконвенционалну сексуалну оријентацију или менталне поремећаје? Преносе ли се скривени унутрашњи атрибути првог партнера? Да! Пренесено. Стога се испоставило да спољно нормални и здрави физички и психички родитељи у својој деци не виде себе, већ дугогодишње "здраво" од неке врсте генетског наказа. I posle neko kaze nije naucno dokazano ! I ja sam ovakve stvari citala, hvala na ovom tekstu ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 10 минута, Eurod рече будућност од 2 секунде, а? " Рекох ако се установи, а не ако неко предложи то као могућност. У сваком случају, хвала за чланке! Надам се да ћу наћи времена да их детаљније прегледам. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jovana0910 Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 16 минута, Ronald рече Kakav plod realni( materija)ili metaforicki? Poznajes li ti Muramusu? Citaj sveto pismo, nije slucajno sto muskarci imaju tzv jabucicu u grlu , dokaz o padu i probanju ploda.Naravno da nije metaforicki, jer prva zapovest data coveku jeste zapovest o postu, ne jedite sa tog drveta. Post postoji i danas . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 4 минута, Jovana0910 рече I posle neko kaze nije naucno dokazano ! I ja sam ovakve stvari citala, hvala na ovom tekstu ! Јована, ово није научни доказ. Гуглај шта се сматра доказом у науци. Ово је обичан чланак без упућивања на изворе, то сам могао и ја да напишем. Боље прочитај ове линкове које је Еурод поставио - они, колико сам погледао, чак и говоре у прилог могућности телегоније. Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 10 минута, Jovana0910 рече I posle neko kaze nije naucno dokazano ! I ja sam ovakve stvari citala, hvala na ovom tekstu ! Ја не верујем, јер би деца љубавника од прељубница личила на законске очеве, не на биолошке! Разумеш ако је жена била са белцем у браку током авантуре са црнцем, тада дете не личи на белца, него на црнца. Овде оне 100% нису очекивале да роде децу из неких авантура, па кад су их у породилиште дочекале вести, нису знале шта ће да причају Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jovana0910 Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 3 минута, Срђан Шијакињић рече Јована, ово није научни доказ. Гуглај шта се сматра доказом у науци. Ово је обичан чланак без упућивања на изворе, то сам могао и ја да напишем. Боље прочитај ове линкове које је Еурод поставио - они, колико сам погледао, чак и говоре у прилог могућности телегоније. Meni je dovoljan naucni dokazz, imam oci i mozak da vidim sta je u pitanju. Nevernicima ni svi naucnici sveta nece pomoci da progledaju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 (измењено) Не мсм. на већину жена... Али конкретно за ове Рускиње, могу се кладит да ће остала деца да им буду прави Руси, ако постану домаћица Измењено Јануар 9, 2020 од Аристарх Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jovana0910 Написано Јануар 9, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2020 пре 3 минута, Аристарх рече Ја не верујем, јер би деца љубавника од прељубница личила на законске очеве не биолошке! Разумеш ако је жена била са белцем у браку током авантуре са црнцем, тада дете не личи на белца, него на црнца. Овде оне 100% нису очекивале да роде децу из неких авантура, па кад су их у породилиште дочекале вести, нису знале шта ће да причају Pa ocigledno je da nekad lice na ljubavnike a nekad na oceve a nekad je izmesano, tj, poprime neke osobine ne samo fizicke od ljubavnika, lice na oca, a npr imaju neka interesovanja i sklonosti na bivseg. Nisu stvari crne i bele, vec izmesane. Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука