Jovana0910 Написано Јануар 10, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2020 пре 16 часа, Срђан Шијакињић рече О.о Ај са мном у недељу на службу да ти покажем једно 20 људи који се причешћују сваке недеље Ок, дефинитивно си трол, мсм само како те не мрзи цео дан да нас овде зезаш. Babe , dede i deca u vecina u tih 20. Retko ko od mladjih i srednjih godina se pricescuje bas svake nedelje. Pa sto dozvoljavas da budes zeznut, hahhaha, idi na drugu diskusiju... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jovana0910 Написано Јануар 10, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2020 пре 15 часа, Вукашин рече Bez namere da ulazim u polemiku, preispitaj malo ove smele reči. U kojoj ti stvarnosti zapravo zivis , realnost je da se ljudi ne pricescuju svake nedelje ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jovana0910 Написано Јануар 10, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2020 пре 11 минута, Ronald рече Koliko imas godina Jovana? Izvini ako je pitanje previse intimno. To ne treba da bude tema tvog interesovanja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јануар 10, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2020 Управо сада, Jovana0910 рече To ne treba da bude tema tvog interesovanja. Naravno, ali me zanima iz jednog razloga a to je da razumijem tvoje pisanje na ovoj temi. Godine nisu precizan pokazatelj ali su dobra polazna osnova zrelosti necijeg razumijevanja teologije, ali I nauke. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Јануар 10, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2020 Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јануар 10, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2020 Пре сат времена, Justin Waters рече Nisam te skontao. Valjda će ovom drugom koji se ne uzdržava uzeti da se uzdržava zbog onog prvog? I ko je ispunuio bračnu obavezu, ovaj prvi ili ovaj drugi? Ovako bi trebalo,... ako jedan supruznik zeli da se uzdrzava i ali sad ipak treba i medjusobni dogovor, ali, ovaj drugi supruznik ipak ne zeli da se uzdrzava (zbog raznih razloga) i onda ovaj prvi mora da ispuni bracnu seks obavezu (jer nema obostranog dogovora)..... onda ce Bog da prihvati zelju za uzdrzavanje ovog prvog koji zeli da se uzdrzava kao da se i zaista to desilo, iako je on morao da izvrsi svoju bracnu duznost jer nije bilo obostranog dogovora za uzdrzavanje. Tako da ovaj prvi u tim Bozijim ocima (kako se kaze) skoro nista ne gubi, jer je imao zelju za uzdrzanjem i Bog mu to uracunava u uzdrzanje iako je morao da ispostuje bracnu postelju posto nije bilo dogovora koji je potreban za zajednickim uzdrzanjem u braku od keksa..... valjda sam sad bolje objasnio sta mislim.... Gajić and Душица је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Јануар 10, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2020 пре 36 минута, Bokisd рече Ovako bi trebalo,... ako jedan supruznik zeli da se uzdrzava i ali sad ipak treba i medjusobni dogovor, ali, ovaj drugi supruznik ipak ne zeli da se uzdrzava (zbog raznih razloga) i onda ovaj prvi mora da ispuni bracnu seks obavezu (jer nema obostranog dogovora)..... onda ce Bog da prihvati zelju za uzdrzavanje ovog prvog koji zeli da se uzdrzava kao da se i zaista to desilo, iako je on morao da izvrsi svoju bracnu duznost jer nije bilo obostranog dogovora za uzdrzavanje. Tako da ovaj prvi u tim Bozijim ocima (kako se kaze) skoro nista ne gubi, jer je imao zelju za uzdrzanjem i Bog mu to uracunava u uzdrzanje iako je morao da ispostuje bracnu postelju posto nije bilo dogovora koji je potreban za zajednickim uzdrzanjem u braku od keksa..... valjda sam sad bolje objasnio sta mislim.... Đurović tvrdi da se tu pre svega misli na evharistijski post. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Јануар 10, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2020 пре 20 часа, Натан рече Брате Флојде, па која девојка данас има дечка без секса? хахах.. Има девојака које другачије размишљају, у праву је @Flojd једна моја добра другарица ми је изјавила да јој чак није потребно ни да се пољуби са дечком пре брака. Побожна је, прелепа и душом и телом. Једноставно, њој су битни доброта и побожност тог неког дечка. Душица, Sanja Т. and Flojd је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Јануар 10, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2020 пре 22 часа, feeble рече Ima li nam Tvrtka tj. Nese tj. @Bojan* ? Pominju ga ovde. Pusti sad ovu dvojicu, šta sam propustio? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јануар 10, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 10, 2020 пре 17 минута, Плаво Небо рече Има девојака које другачије размишљају, у праву је @Flojd једна моја добра другарица ми је изјавила да јој чак није потребно ни да се пољуби са дечком пре брака. Побожна је, прелепа и душом и телом. Једноставно, њој су битни доброта и побожност тог неког дечка. Preporučime Ozbiljan bez obzira na smajli. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јануар 10, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2020 пре 1 минут, grigorije22 рече Preporučime Ozbiljan bez obzira na smajli. Nisi je zasluzio. I ja sam ozbiljna, bez obzira na smajli. Jao, kakve se ovde gluposti mogu procitati, kako vam samo nije dosadno... "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јануар 10, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 10, 2020 пре 4 минута, Anika рече Nisi je zasluzio. I ja sam ozbiljna, bez obzira na smajli. Jao, kakve se ovde gluposti mogu procitati, kako vam samo nije dosadno... A mi grešnici vapijemo: O Gospode ne postupi po našim zaslugama već po velikoj milosti svojoj. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јануар 10, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2020 пре 58 минута, Вукашин рече Đurović tvrdi da se tu pre svega misli na evharistijski post. Ne znam, zaboravio sam, ali, ne znam gde se u onim recima ap.Pavla striktno govori o evharistijskom postu.......mislim, ono, za evharistijski post i posle pricesce i ne treba dogovor za uzdrzanje, to je pravilo ili potreba i to treba da se ispostuje , zar ne.... Nego, ono sto Jovana prica za post sredom i petkom i uzdrzanje, evo sta pise sv.Nikodim Agiorit, navodeci poznatog tumaca kanona Antiohijskog patrijarha Teodora Valsamona (12.vek) : http://bible.optina.ru/new:1kor:07:05#prp_nikodim_svjatogorec Таким же образом и те супруги, которые вступают в плотское общение по средам и пятницам, должны исправляться с помощью епитимьи Tako da Jovanica ipak i jeste dobro pisala u vezi srede i petka na osnovu ovoga. Jovana0910 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Јануар 10, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2020 пре 40 минута, Anika рече Nisi je zasluzio. I ja sam ozbiljna, bez obzira na smajli. Jao, kakve se ovde gluposti mogu procitati, kako vam samo nije dosadno... Данас ако мушкарац каже да помаже жени око ''њених'' послова по кући онда је папучар, да не говорим о томе да је завладало већинско мишљење да нема невиних девојака и да су све заблудничиле некад или блудниче и даље. И тако се оправдава свет овога времена. Глупости ће вазда бити док је год света и века. Е кад дође крај времена, е онда ћемо сви дати одговор па ''ком' опанци, а ком' обојци''. Душица and Flojd је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јануар 10, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2020 Пре сат времена, Плаво Небо рече Има девојака које другачије размишљају, у праву је @Flojd једна моја добра другарица ми је изјавила да јој чак није потребно ни да се пољуби са дечком пре брака. Побожна је, прелепа и душом и телом. Једноставно, њој су битни доброта и побожност тог неког дечка. Нисам ни ја рекао да их нема уопште, али су на нивоу статистичке грешке. Ко такву тражи, боље му је да на време набавља кучиће и мачке, да има са ким да проведе остатак живота. И ко тражи још непољубљену и целомудрену, мора и сам да буде цеОмудрен. =) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука