Jump to content

Препоручена порука

Управо сада, feeble рече

Definitivno trol, a ako je Muramasa ima da se samobanujem!

Ако је он, обрнуо је игрицу и алал му вера, мада мсм да није... 

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Jecić рече

Malo se opustite ljudi. Kažu za ovu fotku koju sam postavila, da bi tako izgledao instagram profil Deda Mraza.

Ја мислио Жељко Самарџић :D

• Оплаках :)) 1

"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Jovana0910 рече

Kako u kom.. pa jel telesna zelja ista na pocetku braka  i posle 10 godina...naravno da nije..vremenom opada zelja.

Opada? ...aha, važi....:1319_womens:

Sada imam 41god. Doći ću sa 51- om da ti kažem kako je u tom dobu...možda ćeš tad biti u pravu. Ako ne- dođem opet u 61. Bože zdravlja ;)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Jecić рече

Neee,  Željko  ima neke ružne brke i ružne naočare.

Неееее, има оне врхунске воскиране брке, шта бих дао да могу да имам такве, ето реко' сам :D

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Срђан Шијакињић рече

Неееее, има оне врхунске воскиране брке, шта бих дао да могу да имам такве, ето реко' сам :D

Mene se baš ne dopadaju.:D

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, feeble рече

To ne postoji na ovom nivou revnovanja

Шта ли би тај ниво ревновања рекао за овај јануарски литургијски низ:

3. јануар петак заупокојена литургија за једног свештеника
4. јануар субота редовна заупокојена
5. недеља
6. Бадњи дан
7. Божић
8. Сабор Богородице
9. Св. Стефан
11. субота редовна заупокојена
12. недеља
14. Обрезање

Дакле, за 12 дана 10 (малтене) узастопних литургија :)  Исто то се наставља 18, 19 и 20. као и 25, 26 и 27.

Не волим снег и лед и зиму али је лакше уз овакав јануар.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Jovana0910 рече

Gde sam ja napisala rec sarlatan, nemoj lagati kao sto si lagao i da je David ubio svog sina.

Karikira i te kako ! pogledaj koliko dana po njemu godisnje sme , jel to spontanost ??? a sa druge strane moraju postojati i neka pravila neke norme, kojih se neko pridrzava da ne bi sve bilo preterano . Mera je bitna i kljucna u svemu.

Рекла си да карикира. шарлатан је онај духовник који карикира-лаже (уколико не нагласи да се шалио и карикирао намерно). НИсам испратио до краја ту зоранову тему, али капирам на почетку да је раскринкао као небулозу на основу пракси у Цркву Православну.

Не постоји корен тог тумачења у Православљу. Учење делује Православно али је заправо то прилично душепогубно веровање. Корен овога учења је у веровању неких мосонских ложа у пагана који држе да постоје дани када се календарски одређено имају сексуални односи са циљем добијања предодређеног потомства. Као и код паганских божанстава у Вавилону, Риму, некад у Грчкој... где су постојале ритуалне Оргије у одређеним датумима.
Е па овде се покушава направит супротно, ритуални сексуални односи по светим данима Христу Богу, док се остали проглашавају за блуд!

Само по себи је погубно и блудоточиво!За овај календар не постоји референца нити инспирација у Свето Писмо, то је само неки инат паганизму. Зар не пише да је сваки дан, Божији дан... како онда Црквено слово може да утиче на људске одлуке и живот, ван Храма у коме се причесте или ван молитве, ван неког благословеног подвига...

Поверујеш у чланак, где крију прељубу жена, па пишу да је жена као пас или кобила која носи у себи семе сваког партнера и рађа мешану децу или децу неком партнеру од пре уласка у браг, што датира и 10 година у назад док су се као забављали (што генетика побија јер дете има 99.5% гена своја два родитеља, док је 0.05% индивидуална мутација). А не видиш да се пас и кобила, успешно размножавају свакога дана и рађају као прилично добре сорте ако се врши селекција најбоље генетике, како и радимо.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...