Jump to content

Ima li utehe i za one koji nisu pravoslavci?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости
Guest ага пије млеко

Sirota Jestira, uspela je da se posvadja i sa poslednjim sagovornikom. Moze biti da smo svi mi bezobrazni i ludi, a samo ona da je pametna. No, to se desava kada se "pruza uteha" onome ko to (u stvari) ne zeli.

nekaje  otisla  i ovako je nastrojena inicirana  i prica kao navijeni  programirani sat  4chsmu1 0409_feel bicycle slava3
Ko je otisao i gde? Imas halucinacije? slava3
sorry ,nisam  primjetila  ,ipak mislim kad vec si tu onda dobro dosla ,ostavi samo svestenike  na miru nemjesaj ih sa nama  ovdje sto smo manje vise  isti svako na svoj kalup nastrojen a svestenike mozes samo  da pitas  ako te nest o pravoslavlju interesuje  jel nisu tu za prepucavanje  ,mozes li se ovog pravila pridrzati i sve u redu je onda  

Onda ne trebaju da se mesaju tamo gde nisu pozvani i da prostace i vredjaju.

dobro svako drugacije sve vidi ,nije se umjesao nigdje  ,dobro da kaze ponesto  bar nekad ,nece naskoditi,smijem li znati odkad si na zemlji to jest kolko imas godina ako neje previse  slobodno pitanje

Jednom ocu ne prilici vredjanje vernika i tu nema sta da se diskutuje.

Zasto te zanima koliko godina imam, radoznalost? Napisi koliko ti imas, pa cu ti reci da li mogu da ti budem majka ili baba.

nevidim nikakvu uvredu od o agapije  ,nebi htjela da ispadne da branim  ali nama isto neprilici da  tako  pricamo sa svestenicima  ,za godine sam pitala   samo onako usput

Драга Сузо, свако види оно шта хоће а не онако како је реално ...

Али шта ћеш, ово је потврђени начин на који протестанти разговарају са теолозима и свештеницима Христове Цркве...онда када им понедостају аргументи крену неке тривијалне приче које немају везе са вером и духом искрене побожности и духовности.

Ponovo me naziovate protestantom? Da li ja vas treba da nazovem sotonistom? Nije vam bio dovoljan moj jasan i glasan odgovor za NE pripadanje ni jednoj religiji? Kakav psihicki poremecaj vi imate, to bih zaista volela da znam. I takvo nesto je OTAC!!! Mislim da cu ovo da objavim u novinama, dusevni bolesnik na celu crkve. Zaista interesantno koliko puta gluvom treba reci i koliko puta slepom treba da bi procitao napisano. Sada sam sigurna da lazete ovde i da niste otac, nego neka budala koja sebe naziva ocem, jer ni jedna religija ne bi sebi dozvolila ovakav ljudski otpad u svojim redovima.

Хвала ти што ми кажеш да сам будала, то исто мислим и ја за себе ......

Ако наставиш овако са увредама и параноичним понашањем на форуму добићеш забрану јер не видим даље сврсисходност дијалога са једном оваквом особом. Хајде поразмисли још једном да ли желиш нормално да комуницираш са нама овде, ако не - поступићемо како је речено и како је правило форума.

Подели на овим сајтовима

Sirota Jestira, uspela je da se posvadja i sa poslednjim sagovornikom. Moze biti da smo svi mi bezobrazni i ludi, a samo ona da je pametna. No, to se desava kada se "pruza uteha" onome ko to (u stvari) ne zeli.

nekaje  otisla  i ovako je nastrojena inicirana  i prica kao navijeni  programirani sat  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha
Ko je otisao i gde? Imas halucinacije? smej.gif
sorry ,nisam  primjetila  ,ipak mislim kad vec si tu onda dobro dosla ,ostavi samo svestenike  na miru nemjesaj ih sa nama  ovdje sto smo manje vise  isti svako na svoj kalup nastrojen a svestenike mozes samo  da pitas  ako te nest o pravoslavlju interesuje  jel nisu tu za prepucavanje  ,mozes li se ovog pravila pridrzati i sve u redu je onda  

Onda ne trebaju da se mesaju tamo gde nisu pozvani i da prostace i vredjaju.

dobro svako drugacije sve vidi ,nije se umjesao nigdje  ,dobro da kaze ponesto  bar nekad ,nece naskoditi,smijem li znati odkad si na zemlji to jest kolko imas godina ako neje previse  slobodno pitanje

Jednom ocu ne prilici vredjanje vernika i tu nema sta da se diskutuje.

Zasto te zanima koliko godina imam, radoznalost? Napisi koliko ti imas, pa cu ti reci da li mogu da ti budem majka ili baba.

nevidim nikakvu uvredu od o agapije  ,nebi htjela da ispadne da branim  ali nama isto neprilici da  tako  pricamo sa svestenicima  ,za godine sam pitala   samo onako usput

Драга Сузо, свако види оно шта хоће а не онако како је реално ...

Али шта ћеш, ово је потврђени начин на који протестанти разговарају са теолозима и свештеницима Христове Цркве...онда када им понедостају аргументи крену неке тривијалне приче које немају везе са вером и духом искрене побожности и духовности.

Ponovo me naziovate protestantom? Da li ja vas treba da nazovem sotonistom? Nije vam bio dovoljan moj jasan i glasan odgovor za NE pripadanje ni jednoj religiji? Kakav psihicki poremecaj vi imate, to bih zaista volela da znam. I takvo nesto je OTAC!!! Mislim da cu ovo da objavim u novinama, dusevni bolesnik na celu crkve. Zaista interesantno koliko puta gluvom treba reci i koliko puta slepom treba da bi procitao napisano. Sada sam sigurna da lazete ovde i da niste otac, nego neka budala koja sebe naziva ocem, jer ni jedna religija ne bi sebi dozvolila ovakav ljudski otpad u svojim redovima.

Имате последњу опомену пред бановање! Овакав начин комуникације са људима оставите за неке друге форуме и друга места. Такође, вређање свештеног лица на форуму и вређање Администрације је строго забрањено, те Вам је ово крајње снисхођење што уопште остајете и даље као члан форума.

Администрација ЖРУ

4chsmu1 0409_feel bicycle slava3 slava3 :229229229:

Мислим.... шта рећи? :bla:

Подели на овим сајтовима

I takvo nesto je OTAC!!! Mislim da cu ovo da objavim u novinama, dusevni bolesnik na celu crkve. Zaista interesantno koliko puta gluvom treba reci i koliko puta slepom treba da bi procitao napisano. Sada sam sigurna da lazete ovde i da niste otac, nego neka budala koja sebe naziva ocem, jer ni jedna religija ne bi sebi dozvolila ovakav ljudski otpad u svojim redovima.[/b]

Matej 5:22 „Ko kaže budalo bratu svome, biće kriv paklu ognjenom.“

"Sveta Jestero" bi li nam otkrili s kojim to Bogom razgovarate? Jer po vašoj histeriji i gordosti koju pokazujete u SVAKOM svom komentaru, lako se da zaključiti da ste "izloženi" silama velzevuva.

Da vidimo: Bog vam ionako ne valja. Zbog čega? Zbog toga što vam je uzeo brata. Zaboravljate da kome Crkva nije majka, tome ni Bog nije otac. Sveštenstvo SPC su vam budale. Pljujete po svakome ko je antipod vašoj nezdravoj distinkciji.

Sa takvima kao vi nemoguća je verska diskusija. Fokusirajte se na sledeća tri primera:

1. Paranoja parničenja (paranoiaquerulatoria) –veoma neugodna paranoja, bolesnici uvek imaju osećaj nepravde, te neprekidno pokušavaju isterati pravdu, i večno su nezadovoljni.

2. Šizofrenija javlja se u različitim oblicima, a najčešće sa manijom (paranoična manija, religiozna manija (u kojoj bolesnik umišlja da je Isus, Bog, postavlja se sad na nivo verskog autoriteta)

3. "Izloženost" (poznato, zar ne?)

I još nešto "Jestiro": Da li je bolje umreti kao čovek ili živeti kao monstrum?!

Подели на овим сајтовима

vizuelno bi to vodjstvo teme izgledalo nekako ovako

http://i19.tinypic.com/4u2ewih.jpg

4chsmu1 e otkad nisam ušla na ovu temu, ovdje se pravo zaratovalo   0409_feel   bicycle   slava3

...Што је уништено не може се повратити. Али Ти оживљујеш оне чија је савест замрла и враћаш првобитну лепоту душама које су је изгубиле. Твоме милосрђу све је могуће, Ти си Љубав, Ти си Творац и Обновитељ. Тебе хвалим песмом: Алилуја!

Подели на овим сајтовима

I hoću  4chsmu1  0409_feel

...Што је уништено не може се повратити. Али Ти оживљујеш оне чија је савест замрла и враћаш првобитну лепоту душама које су је изгубиле. Твоме милосрђу све је могуће, Ти си Љубав, Ти си Творац и Обновитељ. Тебе хвалим песмом: Алилуја!

Подели на овим сајтовима

Ljudi dobri, sve je jasno. Kao sto napisah ranije - potrebno je vreme da covek pokaze svoje prave namere i (ne)lice. Meni je zao sto je sve ispalo kako je ispalo, ali tako je. Toliko nepostovanje i tolike uvrede. Mislim, sta reci.

Preporucujem svima da jednostavno zaborave ovaj dijalog - bice lakse i nama i njoj. Sirota zena.  70zfof0qsamomolitva  4chsmu1 Bogorodicaaaaaa

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Е ајде да закључате тему и да завршимо са тим. :cheesy:

Паметан предлог. ekstra

Тема је закључана.

Сестру Јестиру очекујемо на другим темама. ne_shvata

Подели на овим сајтовима

Ja ću još jednu poruku da napišem  ne_shvata

Vladika Nikolaj Velimirović je jednom rekao: Lako će biti na staršnom sudu onima koji ne znaše pa ne ispuniše a teško nama koji znamo a ne činimo !

Подели на овим сајтовима

Ja ću još jednu poruku da napišem  ne_shvata

Vladika Nikolaj Velimirović je jednom rekao: Lako će biti na staršnom sudu onima koji ne znaše pa ne ispuniše a teško nama koji znamo a ne činimo !

То исто је рекао и Сундар Синг Енглезима , када су га питали како је постао Хришћанин.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...