Jump to content

Препоручена порука

Cetir` poruke zaredom, evo i pete... aj` ziveli!

...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Vladan :::. рече

Која је кифла мрснија:

Печена на уљу са 15 грама водене саламе или печена на масти са 15г џема? А? :) 

Одговор:

Обе су посне, јер са таквом храном све и да хоћеш не мож' се омрсиш :smeh1:

A cips sa ukusom sunke, taj je tek mrsTan... :smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, obi-wan рече

"Hrono" kifle... :smeh1:

Хиљадама година су људи јели... хлеб. Обичан, стари добри хлеб. Одједном, у првој петини двадесет првог века, сви напрасно постадоше алергични на глутен. И сад им уваљују разне обојене глупости под фенси именима - хроно, ово оно. Овце су за шишање, а одавно није било горих оваца од савремених људи.

Подели на овим сајтовима

E to sa nožem kojim je prethodno sečen burek sa mesom ili sirom,pa potom neki posni je ozbiljno narušavanje posta u nečijoj glavi i poimanju posta.:) Koliko se znači kod nas ozbiljno posti,i koliko smo posvećeni postu,kad  bi i  neki tragovi masti na nožu doveli u pitanje post.To spada u grehe učinjene u neznanju:))

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, obi-wan рече

Cetir` poruke zaredom, evo i pete... aj` ziveli!

...

Замишљам модерну верзију...

Спремила нам кума Лена кифле суве без глутена

Хроно лебац црне боје

И млеко од соје...

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, obi-wan рече

A cips sa ukusom sunke, taj je tek mrsTan... :smeh1:

Е, али пази ово. Чак и чист тзв. посни чипс је по килу скоро дупло скупљи од јефтиније шунке. Ја да сам неки поп, ја бих давао епитимије свима који током поста једу чипс само због тога... :)) 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Juanito рече

Замишљам модерну верзију...

Спремила нам кума Лена кифле суве без глутена

Хроно лебац црне боје

И млеко од соје...

Ovo cu d`ukradem obavezno... 12:smeha:

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Vladan :::. рече

Е, али пази ово. Чак и чист тзв. посни чипс је по килу скоро дупло скупљи од шунке. Ја да сам неки поп, ја бих давао епитимије свима који током поста једу чипс само због глупости :))

Ljudi nemaju blagog pojma da su stednja i briga za zajednicu apsolutno sastavni deo posta. Kad to budu naucili, onda smo nesto uradili.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Juanito рече

Хиљадама година су људи јели... хлеб. Обичан, стари добри хлеб. Одједном, у првој петини двадесет првог века, сви напрасно постадоше алергични на глутен. И сад им уваљују разне обојене глупости под фенси именима - хроно, ово оно. Овце су за шишање, а одавно није било горих оваца од савремених људи.

Amin brate! Inace, ko nije u toku, nas Juanito je hemicar po struki, kol`ko da se zna.

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, obi-wan рече

Drugim recima, kad neko sece pecivo na veliko naravno da nece non-stop da pljuska noz, jer za to pre svega nema vremena.
Jeri je sve to pecivo, nije ni luk ni jabuka.

Naravno ali ja sam videla u nekim pekarama imaju posebne noževe.:)

Подели на овим сајтовима

Domacinstvo jos uvek postoji, kao izborni predmet, ali postoji. 

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, ViktorijaV рече

Naravno ali ja sam videla u nekim pekarama imaju posebne noževe.:)

Ima se, moze se. Ova ostala sirotilja nema, sta ces.

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Juanito рече

A ima i zvanicno da ne postoji nikakva glutenska osjetljivost. 

• Радостан 1

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...