Jump to content

Predsednik koji zaslužuje Crkveni orden?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Tumaralo. рече

Nacionailzam je demode u 21. veku.

21. век је тек почео роде! Ако Бог да, поживимо, доживећеш супротно. Из самог центра глобалиације, САД, председник је "суверениста". Људи и капитал и робе ће се мешати, али државе ће бити наципналне. Национализам је чиста хришћанска појава, и значи волети свој народ, уредити га тако да волиш и друге. Бог је изабрао Јевреје апостоле, Јелине да утемеље догме, Словене да Га прославе по целом свету. Национализам није либерализам јер либерализам потире, национализам стимуише. Либерализам је вавилонска кула, национализам је да "Бог није Бог једнакости него љубави".

Погрешно штиво читаш...либерализам је троцкизам у натроцкистичкијем облику. Има свој Централни комитет (ФЕД), има своје Комесаре (ММФ и друге)...врше испирање мозга и геноцеиде по свето као и Троцки. То је исти дух, исти центри који ту говнариују сервирају народима света...али у илузији да га контролишу....свет нико не може контролисати...то је као ставити океан у дланове. Може се човек поробити, убити, али се не може контролисати јер има слободу дату од Бога. Слободу да чини чак и против Бога.

Човек је толико слободан да може Бога да "матира", да каже "нећу те Боже". Неки сатанисти живе у илузији да могу контролисати човека - али то их нечастиви надахњује. Зна нечастиви да човека не може нико контролисати, па га тим лажима, управо преко људи, уништава. Има кад, не жури му се...а има и будала...

ПС. Нисам се "окомио" на тебе, него узимам то као повод да кажем. Вулгарности нису упућене теби, него су "имена" за појеве о којима говорим. И то су и благе рече, колико је то зло. Жив био.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Док Срби не разумеју да су највећи српски проблеми управо ”домаће производње” нема ништа од тога. Србију није уништио НАТО. Уништила је (и уништава) домаћа банда.

Пази, стоји то...али ако глупог чоовека неко убије, јер је био глуп и наштимао се убици, то не умњује кривицу убице, нити се убица може сматрати романтичаром. То је поклопило.

Срби да су били Срби, НАТО би их узео за савезнике, а у том савезништву ми смо могли остати чистих руку и чак неутрални. Њима је циљ да продре СИСТЕМ, либерални капитализам, и то ка Русији. Није љима циљ ни Русију да спрже уранијумом....

Људи се чуде зашто осиромашени уранијум? Па то је порука...то је "метафора" на онај прави уранијум "богати". Порука другима... Ми смо требали први да разоримо Југосавију, и онда да, то јест у процесу да прихватимо тај сатански либерал-капитализам. То је тај комромис. Али, све је го комуњара био у Србији, или националисти без Бога! Не знаш штта је горе. НАТО не занима ко је ко. Јер Русија је била скинила гаће и питала која им се поза свиђа. Тако да ти сад види...али ето, уздати се да има ту и Боћијег прста. Чињеница је да је после НАТО Бомби, група патриота из КГБа (=ФСБ) у Русији узела ствар у своје руке. макела оног пијнадуру Јељцина и рекла: Или правимо своју државу, независну, или ћемо бити разбијени на више делова и робови.

И направили су. Тада је кренуо немилосрдан, тихи, рат у Русји. Против тајкуна најпре. Онда Чеченија да се покаже ко је газда. Онда полтронство и улизивање НАТОу док се не ојача армија и економија, онда Путинов говор у Минхену. И онда НАТО узвраћа ударац...

Углавном ми надрљали. Али комуњарска багра, локалне геџе су се натресле милиона и милијарди...сви су профитирали осим јадног српског народа. Пар политичара и генерала су били патриоте и то је то...а и они надрљали н акрају сви - Хаг!...

Да, сад имамо оног љигавца Бошка Јакшића, комуњарског ђака и сина, да нам прича о демократији...тако бива.

(Ово је стратегија Владике Атанасија...мислим јединио је он то говорио, на некад индиректан некад директан начин...али то је илузија, као кад би реко пици да се претвопри у карађоршеву шницлу...ми смо оболели од Југославије)

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Ćiriličar рече

као кад би реко пици да се претвопри у карађоршеву шницлу...ми смо оболели од Југославије

Им`о сам и ја сличне "фокусе".

И све, данима, пљуцако длачице; где длачица заправо није ни било јери смокава у "кордонблеу"заправо и нема

Подели на овим сајтовима

Tema je koji predsednik zaslužuje orden, a svela se na to da li je Sloba dobar ili loš. Petnaest strana o Slobi, a nigde novih predloga. Imajući u vidu da se oko dobrog konja diže prašina, ispade da on najviše zaslužuje orden. [emoji23]
Па ево рећи ћу ти ја. Ако је неко заслужио орден Св.Саве онда је то Караџић као оснивач РС коју патријарх стално спомиње као залог и гаранцију опстанка Срба. Па ако је дао Додику који се сетио задњих пар година да је брани онда су могли и Караџићу да га дају па макар накнадно а поготово што је у Хагу. Не знам дал чекају да му дају постхумно али ни тад им неће сатанисти гледати кроз прсте.
Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Ćiriličar рече

Њима је циљ да продре СИСТЕМ, либерални капитализам, и то ка Русији.

То би било супер. Камо среће да цео свет буде ”либералан”, тј. по нашки - слободан - и да се бави продуктивним стваралаштвом (капитализмом) уместо лоповлуком и насиљем.

пре 29 минута, Ćiriličar рече

група патриота из КГБа

То је оксиморон... Те ”патриоте” из КГБ-а побиле су десетине милиона својих суграђана. Какве су то ”патриоте” леба ти?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

То је оксиморон... Те ”патриоте” из КГБ-а побиле су десетине милиона својих суграђана. Какве су то ”патриоте” леба ти?

Нису они никога побили...буђење је болно, али боље икад но никад. Није Лењин убио Романове, јесте егзекутор, али је Лењин плаћеник немчких банкара, а Троцки англосаксонских!

То се данас зна...дакле побили су, уствари, ти тамо "твоји" демократе вајне...то и данс покупшавају, али прошо воз....могу само да добију Флориду спржену као восак, или Вашингтон...гејм ис овер...било је болно...али тешко да ће се поновити.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Ćiriličar рече

(Ово је стратегија Владике Атанасија...мислим јединио је он то говорио, на некад индиректан некад директан начин...али то је илузија, као кад би реко пици да се претвопри у карађоршеву шницлу...ми смо оболели од Југославије)

Sta si konkretno mislio reci sa ovom izjavom? U konktekstu prethodnih recenica… ako smatras da su Vladikina  upozorenja I razoblicenja svih vlasti do sada - iluzija I jos dodajes banalnu analogiju-- hajde prodji nas se. Ali najozbiljnije ti se kaze, naravno ukoliko potvrdis moju podozrivost kada su u pitanju nasi pravoslavni gorostasi.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, "Tamo daleko" рече

Sta si konkretno mislio reci sa ovom izjavom? U konktekstu prethodnih recenica… ako smatras da su Vladikina  upozorenja I razoblicenja svih vlasti do sada - iluzija I jos dodajes banalnu analogiju-- hajde prodji nas se. Ali najozbiljnije ti se kaze, naravno ukoliko potvrdis moju podozrivost kada su u pitanju nasi pravoslavni gorostasi.

Nemoj ozbiljno da ga shvataš, on često menja mišljenja...:0426_feel:pogootovo o gorostasima..

Подели на овим сајтовима

Mnogi ekstremisti koji kritikuju politicke i vojne lidere na taj nacin zapravo okrivljuju druge za svoje promasaje i nesposobnost.

Najzesci kriticari Slobe, Radovana, pa cak i Ratka, koji pri tom isticu sopstveno ucesce u ratu, zapravo njima pripisuju sopstvene promasaje i sopstvene poraze, a ne retko i nesto gore. Izdajniku treba opravdanje za sopstvenu izdaju, lakse ce ziveti ako za to okrivi nekog drugog.

Ako mora da se gine, hbg, da ginemo, ali ja necu da ginem sa poklicem na usnama da je gg. Radovic "svetac koji hoda" zbog toga sto je propustio da radi ono sto mu je bila duznost. A nije mi ni deda, nijedna od moje dve pokojne babe nisu imale nista s njim.

P.S. Moj nalog na ovom forumu je banovan.

P.P.S. Ne druzim se sa fanariotima.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, farisejski.bukvojed рече

Mnogi ekstremisti koji kritikuju politicke i vojne lidere na taj nacin zapravo okrivljuju druge za svoje promasaje i nesposobnost.

Najzesci kriticari Slobe, Radovana, pa cak i Ratka, koji pri tom isticu sopstveno ucesce u ratu, zapravo njima pripisuju sopstvene promasaje i sopstvene poraze, a ne retko i nesto gore. Izdajniku treba opravdanje za sopstvenu izdaju, lakse ce ziveti ako za to okrivi nekog drugog.

O kojim ti izdajnicima pricas majke ti?

Подели на овим сајтовима

Хоће ли ми неко рећи колико прегледа имам на овој теми?

Никако да дођем до форумске стране или је постала затвореног академског типа?

?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...