sanja84 Написано Октобар 14, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2019 ja samo ne shvatam zasto je sad covek koji ima vise dece lenj i koristoljubiv po logici nekih od vas. on samo potrebuje vise novca jer mora da nahrani vise usta. i ako drzava moze da ponogne moze ako ne ne. Porez svi placamo i u Srbiji vala odlazi na svakojake gluposti samo na potrebno ne. Ovo sa majkama je dobra ideja. Hvala Bogu pa imaju od cega da uzmu i da nismo gladni i goli... eto toliko na forumu Zru. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Октобар 14, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2019 пре 24 минута, Natasa. рече Našao jeftinu radnu snagu . To to ? Nego mi fascinantno kako ga potreba da pomogne drugom vozi vise nego da napravi nesto od svog zivota. Mnogo je lepo kada covek dozivi taj “drajv” da nesto promeni. sanja84 је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Октобар 14, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2019 пре 19 минута, Natasa. рече Uf, ne znam šta bih rekla. Pre 10 i više godina bih se složila sa tobom bez razmišljanja. Sad imam malo dete i iako se ne bahatimo, sve to bogami košta. Ništa fensi, samo normalno. Naravno, mali je pažen i mažen i sve je to lepo, ali treba para. Mada imaš i ti dece, šta ja to tebi da pričam. Имам, наравно, али тако износити небулозе на теми. Ја сам изнела свој став. И одбранила част мајки и част љубави, а ови што мисле да је свака жена или девојка лака и да може да се купи...и да се деца купују или секс плаћа...па мислим људи...храните ли се Пинком? Прво, кад човек воли жену, он јој даје сву лову да води буџет, то су тек први кораци али то није корист, него поверење. Друго, где се деца рађају са љубављу и вером у Бога, Господ да шта и колико треба, можемо се ми мучити и радити и упирати ако нема благослова Господњег, ништа. Ово пишем о православним хришћанским породицама, које су сваке недеље на служби и труде се да живе врлински, колико је могуће. Веруј Наташа, неком је увек мало..и милионеру, хоће још...а знати меру у свему и смирити се кад немаш не може свако. Само да се уздамо у Господа, да зна Бог шта нам и кад треба и све ће бити у реду. Ова цивилизација може нестати преко ноћи а човек, шта је човек ако се ослони на своје моћи и на новац? АлександраВ and sanja84 је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Октобар 14, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2019 Пре сат времена, Istopljeni kamen рече Људи драги свашта сте ви овде писали, али суштину нисте. Прво мајке које могу да не раде бар до дететове 5. године, идеално ако отац може да заради за све. Друго ако мајке морају да раде, нека раде, битна је љубав и заједница те породице. Од љубави се живи и преживи, она надахњује и даје снагу а Бог шаље кад је и колико потребно..... новац није неопходан, може али и не мора. Ја сам имала милион пута искушења како без новца...и није ме болела глава као искушење како без љубави..... Тако да, чист промашај....мајке ништа не траже, као ни љубав....далеко сте отишли... Ja se slazem ali mislim da ljubav nije u suprotnosti sa novcem. Moze se voleti i u izobilju i u sirotinji, nema to bas puno veze sa novcem. АлександраВ, sanja84 and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 2 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Октобар 14, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2019 пре 1 минут, florenntina рече Ja se slazem ali mislim da ljubav nije u suprotnosti sa novcem. Moze se voleti i u izobilju i u sirotinji, nema to bas puno veze sa novcem. Nije naravno, ali ne mogu da dopustim da pomisle da mogu da kupe ljubav novcem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Октобар 14, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2019 Јој! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Октобар 14, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2019 da li je obavezno biti siromasan da bi se spasio? "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Октобар 14, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2019 пре 6 минута, Istopljeni kamen рече Nije naravno, ali ne mogu da dopustim da pomisle da mogu da kupe ljubav novcem. Nemoj tako, niko ovde to ne tvrdi niti misli, bar koliko sam citala temu. https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Октобар 14, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2019 Управо сада, Ekatarina_mala рече da li je obavezno biti siromasan da bi se spasio? Ма није, овде се не ради о томе, него су људи претерали....ето.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Октобар 14, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2019 Управо сада, florenntina рече Nemoj tako, niko ovde to ne tvrdi niti misli, bar koliko sam citala temu. Ниси добро прочитала, обнови.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Октобар 14, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2019 пре 4 минута, Ekatarina_mala рече da li je obavezno biti siromasan da bi se spasio? Nije. Pozeljno je napraviti sto vise mozes da bi mogao povuci i one koji koji su manje sposobni. Bar ja to tako nekako dozivljavam. Poenta je iskoristiti potencijale koje imas iliti darove koje si dobio na poklon od Gospoda. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Октобар 14, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2019 пре 2 минута, Istopljeni kamen рече Ниси добро прочитала, обнови.... da pisano je svasta. пре 2 минута, florenntina рече Nije. Pozeljno je napraviti sto vise mozes da bi mogao povuci i one koji koji su manje sposobni. Bar ja to tako nekako dozivljavam. samo na kraju ne povucemo manje sposobne... vecina od nas. kupimo nesto nepotrebno ili potrebno... zaboravimo i opustimo se... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Октобар 14, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2019 пре 1 минут, Ekatarina_mala рече da pisano je svasta. samo na kraju ne povucemo manje sposobne... vecina od nas. kupimo nesto nepotrebno ili potrebno... zaboravimo i opustimo se... Мени савест није дала да ћутим, а и да младе учимо таквим вредностима. Да се жена може купити, па мислим стварно. Ух, ух, ух.....Ја желим свима да имају све што им треба и да се млади воле и да заједно раде и стичу и моле се Богу, а искушења ће увек бити. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Октобар 14, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2019 пре 4 минута, Istopljeni kamen рече Мени савест није дала да ћутим, а и да младе учимо таквим вредностима. Да се жена може купити, па мислим стварно. Ух, ух, ух.....Ја желим свима да имају све што им треба и да се млади воле и да заједно раде и стичу и моле се Богу, а искушења ће увек бити. to sam propustila, neko se salio "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Октобар 14, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2019 Управо сада, Ekatarina_mala рече to sam propustila, neko se salio Не може се шалити са мајкама. Не дам! Ми морамо оставити пример млађим генерацијама. Моја бака је остала јако млада удовица, јако млада. Живела је сама а ја сам ишла код ње сваки викенд. И један њен пријатељ је такође остао млад удовац и дошао је да пита њу у присуству свих нас да ли би хтела да се уда за њега. И он је рекао да ће се бринути о њој, и да ће имати све са њим, да се не бринемо ми, породица...она је рекла да ће размислити и разговарати са свима. Сећам се и данас њеног осмеха и благог погледа. Волела га је. А ја сам почела да плачем и мислила сам да ћу умрети ако моја бака оде у другу кућу да живи, где ћу ја долазити...какав ће бити тај деда.... И она је остала, рекла је њему не. А волела га је. Рекла му је не, ради унучице и њених суза. И сад ја се питам.. Ко су мајке и какав пример ми треба да шаљемо нашој деци? Признајем да није требала да ме послуша.. али која је то жртва...волела га је...а не ови што мисле да су све жене..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука