Jump to content

Ко су "кртице" у СПЦ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

:) Па ако неко тужи не мора судија да осуди...или мора. Лепо од тебе...немој само да молиш за опроштај...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 109
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 20 минута, Ćiriličar рече

добио сам упозорење од модератора задуженог за духовна созерцанија

koji je tvoj problem...?

пре 21 минута, Ćiriličar рече

Вел диер Џесика, ару ју биг грл нау?

reakcija ista kao i postovi...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Управо сада, RYLAH рече

И шта сад, ти да будеш духовна милиција која ће да одређује појединим епископима да смеју или не смеју да пласирају ствари у медије?

:) Па каква милиција? Родољуб лазић на "про-срБском" сајту објави писма Патријарха, или Бљиц шта је Вућић рекао у Патријаршији...мислим зар ти смислиш да су људи глупи да не закључе колико им треба. Назив теме не иште имена, јер је то немогуће а и непотребно...какве небулозе. не буди смешан са тим закључцима.

А јеси ти читао икада на Борби за веру, рецимо, кад лоле пишу у току Сабора "како редакција сазнаје из наших извора у Патријаршији...итд."? Мислим зар мора владика неки да да? Или баш да да Борби за веру? Ви сви, који пиирујете горе, пирујете са унапред изграђеним ставом да је ово Жељка, Ерцеговина и др...

Па Борба за веру сваки Сабор и свако дешавања УНАПРЕД објави...сваки! Ош'да кажеш да су они љубимци Григорија, Максима или? Не булазни...и зар није све то о чему кажем ниво Информера? И горе...јер нека Цеца је Цеца, ми говоримо о стварима пребитним за све нас....ако је владика није Бог, а шта имају владике са Борбом за веру, Стањем ствари и сругим "срБским" билицевима...нема разлике од Блица, чак и горе коментаре чујемо са Борбовераша? И шта ћемо сад?

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Ćiriličar рече

:) Па ако неко тужи не мора судија да осуди...или мора. Лепо од тебе...немој само да молиш за опроштај...

Neću 

Prijavio sam te pre nego što sam izneo javno izvinjenje 

Nema šta da se izvinjavam ako sam prijavio post u kome se neko vredja 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Управо сада, JESSY рече

koji je tvoj problem...?

Са ЖРУ немам проблем, а оно што није у твојој "надлежности" не бих са тобом...твој проблем је што си ми дао/дала опемену а немапш појма зашто. Ако имаш онда је валда треба макар објаснити, или?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ćiriličar рече

Кога сам увредио и чиме? Копирај, молим те, јер већ знаш.

Možeš ti i bolje ;)

Ajde ajde....

• Волим 1

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ćiriličar рече

твој проблем је што си ми дао/дала опемену а немапш појма зашто. Ако имаш онда је валда треба макар објаснити

to nije moj problem već moja obaveza...

objašnjenje ti je dato u opomeni...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Родољуб лазић на "про-срБском" сајту објави писма Патријарха, или Бљиц шта је Вућић рекао у Патријаршији...

јеси ти читао икада на Борби за веру, рецимо, кад лоле пишу у току Сабора "како редакција сазнаје из наших извора у Патријаршији...итд."?

ема разлике од Блица, чак и горе коментаре чујемо са Борбовераша? И шта ћемо сад?

Апсолутно ништа. Јер ово о чему причаш је део унутарцрквене борбе за превласт. Некад су пуштали своје људе међу народ да пљују конкуренцију, а сад то не морају него објављују по медијима, друштвеним мрежама, итд. Не знам шта очекујеш друго од њих? И раније су се објављивала писма, и раније су се пуштале буве, итд. Ево, сад видим буву на другој теми, која није први пут поновљена, да Амфилохије ради на томе да се отцепи са својом Митрополијом из СПЦ, док се неки други дижу у небеса, па можеш да претпоставиш из које кухиње долази који абер.

И шта сад? Апсолутно ништа. Све се ради као што се радило и раније, само су се меидји променили, али је у корену иста ствар - борба за власт и клановске поделе унутар СПЦ. Да ли је то добро? Није. Да ли је тога било раније? Од самог почетка Цркве, откако су се фракције око апостола међусобно сукобљавале. 

Не знам шта си уопште хтео овом темом да постигнеш сем да направиш таблоидну тему на којој ће да дође до таблоидних препуцавања.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

imena braćo i sestre,imena a ne tvitovi i komentari!

el sam bio dovoljno u duhu prosvetiteljstva?

dajte bre ta imena nemote okolo naokolo!

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Драшко рече

Možeš ti i bolje ;)

Ajde ajde....

Озбиљан сам, заиста није извлакуша...не могу да листам 100 постова. Је ли лична увреда некоме? Је ли опрши "опис" како ја називам пировања? Или оно за Ану?

Ево ако је за Ану, јер сам спомену сине...то заиста, на прво читање звучи одвратно...али, да лли Ана мушко или женско небитно, жена почиње (упешно) пошто је тема већ спинована - нормални форумаши који су моји истомипљеници нече да ускачу у бљувотине - дакле жена са вулгарностима, ма како оне конотиране и биле кул, спамује тему.

Чекај, жали се како јој девојка старија сину, дечаку окреће "гузу", њене речи....па бре...

И сад да кажем: то што је некој Ани смешно "сиса" и "гуза" некоме, богами није. Моја сестричина је дете, напусла посао, била 2 године у дубокој депресије - Модераторе Џети! - знаш ради чега? ради свакодневне говн*арије и вулгарности! Где се сваки изречен глагол све окреће на неки сексизам, на "сисе" и "гузе". То што је Ани за*ебанција, некоме је траума. Па бре, где је мера? Где је мера. Оћеш да будеш фаца - па ајде да мало и други шоу теј "поетри"...немојте мени продавати те форе или из Смедерева или из Гагаринове...

Постоје границе - граница је подлост и злоба. Може шала, може кротика, може све, лицемерје још брутално не може. Да будем сваком лонцу поклопац, али кад неко мене, и индиректно, темом "очепи", е тад сам ја фаца...па неће моћи. Ни близу...ће се ћерамо. Ја браним овде ставове, ви пирујте...ето имате и Модератора са вама...

Не можете да изокренете чињеницу: СТтваро само деличмично и они сада, Борба за веру, Блиц и још неки су захваљујући људима из Цркве направили од смртно озбиљних ствари направили риалити!

Али пази болештине логичне . сад као неки бране, све са "гузама" од срамоте Цркцву? Па шта бре браниш кад је срамота пукла од Пенттагона, преко Москве до Информера и Курира и данас и Бљицева...шта бре браниш? Кога од кога?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ćiriličar рече

Озбиљан сам, заиста није извлакуша...не могу да листам 100 постова. Је ли лична увреда некоме? Је ли опрши "опис" како ја називам пировања? Или оно за Ану?

Ево ако је за Ану, јер сам спомену сине...то заиста, на прво читање звучи одвратно...али, да лли Ана мушко или женско небитно, жена почиње (упешно) пошто је тема већ спинована - нормални форумаши који су моји истомипљеници нече да ускачу у бљувотине - дакле жена са вулгарностима, ма како оне конотиране и биле кул, спамује тему.

Чекај, жали се како јој девојка старија сину, дечаку окреће "гузу", њене речи....па бре...

И сад да кажем: то што је некој Ани смешно "сиса" и "гуза" некоме, богами није. Моја сестричина је дете, напусла посао, била 2 године у дубокој депресије - Модераторе Џети! - знаш ради чега? ради свакодневне говн*арије и вулгарности! Где се сваки изречен глагол све окреће на неки сексизам, на "сисе" и "гузе". То што је Ани за*ебанција, некоме је траума. Па бре, где је мера? Где је мера. Оћеш да будеш фаца - па ајде да мало и други шоу теј "поетри"...немојте мени продавати те форе или из Смедерева или из Гагаринове...

Постоје границе - граница је подлост и злоба. Може шала, може кротика, може све, лицемерје још брутално не може. Да будем сваком лонцу поклопац, али кад неко мене, и индиректно, темом "очепи", е тад сам ја фаца...па неће моћи. Ни близу...ће се ћерамо. Ја браним овде ставове, ви пирујте...ето имате и Модератора са вама...

Не можете да изокренете чињеницу: СТтваро само деличмично и они сада, Борба за веру, Блиц и још неки су захваљујући људима из Цркве направили од смртно озбиљних ствари направили риалити!

Али пази болештине логичне . сад као неки бране, све са "гузама" од срамоте Цркцву? Па шта бре браниш кад је срамота пукла од Пенттагона, преко Москве до Информера и Курира и данас и Бљицева...шта бре браниш? Кога од кога?

Jel imas neke obaveze danas?

Ajd zdravo 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Драшко рече

Jel imas neke obaveze danas?

Баш лепо од тебе што се бринеш - да тумачим буквално или алегорисји?

Имам, да направим жени и децу ручак; да изведам децу у парк, леп је и сунчан дан без много обавеза па да се искористи, а после...субота је...а сутра Недеља...зато сам мало покушао да твитер.пировања отерам где му је воља...ал далеко од теме.

Оно типа: ако не добијем лајк одо са форума, а ако ја не одем, оћерајте овог несрћника...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Стаљиново унуче рече

mena braćo i sestre,imena a ne tvitovi i komentari!

el sam bio dovoljno u duhu prosvetiteljstva?

dajte bre ta imena nemote okolo naokolo!

Ево га, стари НеКеВе-деовац....унуче, јест да сам ти ђеда ономад оцрнио...помагај макар ти, растргаше ме ође ка курјаци јагње умиљато... ако 'вако наставе бојати се да ћу ревидирати ставове о твом ђеди...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...