Jump to content

Однос хришћанства према хомосексуалности

Оцени ову тему

Ronald

Препоручена порука

пре 4 минута, Родољуб Лазић рече

Држте лопова. То је та фора. Али добро, пошто си прешао на аргументе ад хоминем, и уз то потпуно лажне, покупљено од одређених "ауторитета" на овом форуму, мени је знак да имаш проблем. Који су то моји тоталитарни и расколнички методи? 

Nije to nikakav ad hominem samo postoji istorija i tvojih pisanja, itekako ideoloski obojenih, vise artemijevskih.

Totalitarni metodi u smislu da pokusavas dokazati kako mi sirimo proopagandu a ne diskutujemo na ovom forumu u okviru jedne teme.

Autoriteti na ovom forumu, ako govorimo o teologiju, su i dalje daleko veci autoriteti od tebe koji nisi teolog.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ronald рече

Mislim samo cemo se vrtjeti u krug a ne vidim razlog da mi ti objasnjavas nesto sto nije tvoj domen. Ako mi treba savjet advokata obraticu se tebi, Avokadu ili Riletu. Ili se pozovi na ljude koji se time bave i na kritiku od ljudi istog ranga, tako funkcionise nauka i jos treba zapeti i uciti kako bi se nesto razumjelo i vidjeli nedostaci.

Наравно да ја нисам стручњак, али је чињеница да сва досадашња истраживања указују да не постоји биолошка нужност хомосексуализма. А то је оно на чему ви темељите своју идеологију. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Родољуб Лазић рече

Наравно да ја нисам стручњак, али је чињеница да сва досадашња истраживања указују да не постоји биолошка нужност хомосексуализма. А то је оно на чему ви темељите своју идеологију. 

Cinjenica je da ti ne razumijes cinjenice i to je to, ali ne razumijes ni sta znaci bioloska nuznost, ehh jos koristis rijec nuznost, hajde haha.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ronald рече

Nije to nikakav ad hominem samo postoji istorija i tvojih pisanja, itekako ideoloski obojenih, vise artemijevskih.

Totalitarni metodi u smislu da pokusavas dokazati kako mi sirimo proopagandu a ne diskutujemo na ovom forumu u okviru jedne teme.

Рекао си расколнички. Шта сам расколнички писао? То "историја писања" не значи ништа. Просто не говориш истину. 

То што објашњавам да ви овде вршите геј пропаганду није тоталитарни метод. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Родољуб Лазић рече

Рекао си расколнички. Шта сам расколнички писао? То "историја писања" не значи ништа. Просто не говориш истину. 

Ne znaci nista za tebe osim sto je artemijevski obojena, sto za mene znaci.

Jeste jer si se prethodno pozivao na to kako je sve receno i nema vise nista da se kaze i kako ne vidis vise svrhu ove teme sto implicira da bi je vjerovatno zakljucao.

Подели на овим сајтовима

Родољуб Лазић

Ukoliko se ti i ja ogranicimo samo na ovu temu, iskreno necemo se nikad sloziti a posto ja imam vremena trenutno a strpljenja hvala Bogu imam mozemo se ovako natezati do ujutru, medjutim necemo se pomjeriti sa mrtve tacke, ni ti ni ja.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ronald рече

Cinjenica je da ti ne razumijes cinjenice i to je to, ali ne razumijes ni sta znaci bioloska nuznost, ehh jos koristis rijec nuznost, hajde haha.

Разумем оно што је написано и што сам цитирао. То су закључци не моји, него оних који су радили студије. Не морам бити биолог или генетичар да бих разумео ову реченицу:

Nitko se ne rađa kao homoseksualac ili lezbijka. To su dokazala istraživanja mozga i istraživanja na blizancima.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Родољуб Лазић рече

Разумем оно што је написано и што сам цитирао. То су закључци не моји, него оних који су радили студије. Не морам бити биолог или генетичар да бих разумео ову реченицу:

Nitko se ne rađa kao homoseksualac ili lezbijka. To su dokazala istraživanja mozga i istraživanja na blizancima.

To nisu dokazala niti istrazivanja mozga niti istrazivanja jednojajcanih i dvojajcanih blizanaca jer ako sam nesto detaljno citao to su twin study. Ono sto su twin study uspjele donkle je da dokazu odredjeni procenat genetike i svi su svjesni da je homosexualnost epigenetski fenomen, ali to je nepromjenjivo i innate. Istrazivanja mozga imas samo kod Simon LeVay i kasnije replikabilnost te studije koja potvrdjuje razlike u INAH3 u hipotalamusi u odnosu na hetero i homo muskarce. Ne vidim svrhu citiranja radova jer ih neces citati.

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Ronald рече

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Родољуб Лазић рече

Ponavljas komentare na koje sam odgovori misleci na istoriju pisanja artemijevski obojenu, i to mi je raskolnicki s obzirom gdje je Artemije zavrsio, odnosno svaka podrska za njega.

Totalitarno mode u smislu da si nekoliko puta napisao kako su svi rekli svoje na ovoj temi i kako ne vidis svrhu iste, a iskreno to implicura na zelju za njenim zakljucavanjem.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Ronald рече

To nisu dokazala niti istrazivanja mozga niti istrazivanja jednojajcanih i dvojajcanih blizanaca jer ako sam nesto detaljno citao to su twin study. Ono sto su twin study uspjele donkle je da dokazu odredjeni procenat genetike i svi su svjesni da je homosexualnost epigenetski fenomen, ali to je nepromjenjivo i innate. Istrazivanja mozga imas samo kod Simon LeVay i kasnije replikabilnost te studije koja potvrdjuje razlike u INAH3 u hipotalamusi u odnosu na hetero i homo muskarce. Ne vidim svrhu citiranja radova jer ih neces citati.

Види пријатељу, можемо до сутра. Ако је студија показала да је у 11% случајева подударање хомосексуалности мушких близанаца, а 14% код женских, то је у питању не само генетика него и остале биолошке датости. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Родољуб Лазић рече

Види пријатељу, можемо до сутра. Ако је студија показала да је у 11% случајева подударање хомосексуалности мушких близанаца, а 14% код женских, то је у питању не само генетика него и остале биолошке датости. 

Konacno si nesto pametno rekao "i ostale bioloske datosti", vrijeme je da naucis cime se epigenetika bavi i zasto ima mogucnost da bolje objasni kompleksnost fenomena homosexualnosti. Takodje pro enti su ti losi iskreno male homosexualiti je daleko vise ispitana i vise genetski uzrokovana.

Prioni na molitvu za sve gej ljude posto za tebe be postoje ogranicenja, mislim za snagu tvoje vjere.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ronald рече

Ponavljas komentare na koje sam odgovori misleci na istoriju pisanja artemijevski obojenu, i to mi je raskolnicki s obzirom gdje je Artemije zavrsio.

Totalitarno mode u smislu da si nekoliko outa napisao kako su svi rekli svoje i kako ne vidis svrhu ove teme, a iskreno to implicura na zelju za njenim zakljucavanjem.

Не, ово је била грешка. Немаш никакав доказ о мом наводном расколником деловању, бараташ општим местима. Артемије ска обојеност је тек потпуно неодређен појам и можеш стрпати шта хоћеш, а ни за то немаш навод. 

Није тоталитаризам него реалност. Све је већ више пута рече о и втжрти се у круг. Мени је у тој ситуацији сасвим логично да се тема затвори. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Ronald рече

Konacno si nesto pametno rekao "i ostale bioloske datosti", vrijeme je da naucis cime se epigenetika bavi i zasto ima mogucnost da bolje objasni kompleksnost fenomena homosexualnosti. Takodje pro enti su ti losi iskreno male homosexualiti je daleko vise ispitana i vise genetski uzrokovana.

Prioni na molitvu za sve gej ljude posto za tebe be postoje ogranicenja, mislim za snagu tvoje vjere.

Kad ne znaš šta da kažeš, onda u pomoć stiže epigenetika, koja će biti odgovor za sve, pa i kod jednojajčanih blizanaca. Ma da, kako da ne! A procenti su tačni, govori se o studiji iz 2002. godine. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Родољуб Лазић рече

Не, ово је била грешка. Немаш никакав доказ о мом наводном расколником деловању, бараташ општим местима. Артемије ска обојеност је тек потпуно неодређен појам и можеш стрпати шта хоћеш, а ни за то немаш навод. 

Није тоталитаризам него реалност. Све је већ више пута рече о и втжрти се у круг. Мени је у тој ситуацији сасвим логично да се тема затвори. 

Podrska Artemiju( artemijevska obojenost u pisanjima) je indirektno djelovanje za mene, sad kako ti na to gledas ostavljam tebi licno. Jesi li podrzavao Artemija ikad od njegovog odvajanja?

Ako ti je logicno da se tema zatvori, a administratori je ne zatvaraju, najednosravnije bi bilo da je ne citas vise valjda, to mi je logicno.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...