Jump to content

Жена блудница. А он?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Flojd рече

Moje misljenje je da smo Mi ono sto zelimo da budemo a ne sto neko napravi od nas. 

I to je obuhvaćeno ovde-ili na šta se iz grehopada odluči, ili odupre. -, do neke smo i tuđa odgovornost, ipak ne mogu ni to da isključim. 

Poštujem i tvoje mišljenje. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Богомислић рече

целомудрена.

Evo jedne: ne odmotana bombona - zamotuljak. :)))

Fina, dobra, postena, na drustvenim mrezama kaci samo crkve, duhovne citate, uvsk je smerno obucena. Na njenom profilu ne mozete videti da je istakla zadnjicu u prvi plan, ili da je ne daj Boze obukla, mini suknju, kratak sorts ili da se slikala sa gomilom muskaraca. Ona je smera, posti, ide samo u crkvu i nikada nije pogledala nijednog muskarca sa se ne bi ne daj Boze sablaznila. 

Ako zelite ovakvu zenu kontaktirajte agenciju Super nova i necete se pokajati, obavezno proveravamo kandidatkinje i garantujemo za zamotuljke. Samo za vas pravoslavne, zena za sva vremena. 

Ps: nosi crne naocare kad izadje medju narod da se ne sablazni. 

IMG-c84f1b4c7fa66d9c8718a3fd7c092d97-V.jpg

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Сања Т. рече

I to je obuhvaćeno ovde-ili na šta se iz grehopada odluči, ili odupre. -, do neke smo i tuđa odgovornost, ipak ne mogu ni to da isključim. 

Poštujem i tvoje mišljenje. 

Oke, donekle jesmo. Ali nam je dato da radimo na sebi i da se ispravljamo. Zato smatram da smo ipak mi sami najodgovorniji za sve sto zelimo da budemo ili postignemo. Zneci ne kako se pokazujemo ili pricamo za sebe da smo vec ono sto cinimo na delu. Meni to tako nekako lepse zvuci. :)))

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Flojd рече

Fina, dobra, postena, na drustvenim mrezama kaci samo crkve, duhovne citate, uvsk je smerno obucena. Na njenom profilu ne mozete videti da je istakla zadnjicu u prvi plan, ili da je ne daj Boze obukla, mini suknju, kratak sorts ili da se slikala sa gomilom muskaraca. Ona je smera, posti, ide samo u crkvu i nikada nije pogledala nijednog muskarca sa se ne bi ne daj Boze sablaznila. 

Ako zelite ovakvu zenu kontaktirajte agenciju Super nova i necete se pokajati, obavezno proveravamo kandidatkinje i garantujemo za zamotuljke. Samo za vas pravoslavne, zena za sva vremena. 

hahaha ovo za naočare je vrh

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Flojd рече

:bighug: tako te volim.

Pa vidis, ne mogu to da pohvatam kad me volis, kad ne. Mora da skidas latice sa bele rade, pa kad mi sta zapadne. :D 

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Flojd рече

Oke, donekle jesmo. Ali nam je dato da radimo na sebi i da se ispravljamo. Zato smatram da smo ipak mi sami najodgovorniji za sve sto zelimo da budemo ili postignemo. Zneci ne kako se pokazujemo ili pricamo za sebe da smo vec ono sto cinimo na delu. Meni to tako nekako lepse zvuci. :)))

Da, tek kad počnemo da shvatamo (uviđamo ), radimo na sebi i ispravljam se - tada smo Mi ono što želimo da budemo. I odgovornost pada na nas i činimo izbor veoma jasno... 

A to kako kome zvuči - eeeeee. :)))

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Flojd рече

od kad si postao provodadžija?:D

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Nikola Stojanovic рече

У Милице, у Милице дуге трепавице. Преклиле јој, преклиле јој румен јагодице. :D:D

Misliš u Milice veštačke trepavice budi malo savremen :D

Подели на овим сајтовима

On 30.7.2019. at 19:35, Сања Т. рече

Ljudi se menjaju ponekad... Ponekad sami sebe iznenade. 

Ни један мушкарац који држи до себе се неће оженити њоме.

Подели на овим сајтовима

On 30.7.2019. at 21:38, Anika рече

Pa vidis, ne mogu to da pohvatam kad me volis, kad ne. Mora da skidas latice sa bele rade, pa kad mi sta zapadne. :D 

Oo, os ti mene volet takvog? :0212_rolleyes:

Подели на овим сајтовима

On 30.7.2019. at 22:52, ronin рече

od kad si postao provodadžija?:D

Ako mi budes prva musterija za tebe poseban popust. :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

On 30.7.2019. at 11:30, БанеЛ рече

Дечаци нису били криви. 

Da decaci nebi bili krivi,evo gosin Flojd daje primer kako treba umotati zenu da se "decaci" nebi sablaznjavali na zensku lepotu.

Ronine, ne padaj na njegove reci, pa vidis da ni sebe nije ozenio :)))

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Flojd рече

Oo, os ti mene volet takvog? :0212_rolleyes:

Kakvog? Non capisco. 

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...