Jump to content

Жена блудница. А он?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Опет самозвани праведници, духа талибанскога, острвили се на најлепшу творевину што је Господ замислио. Ништа створено није надмашило женску лепоту.

Жена са густом и разбарушеном косом, идеално златне боје, бујних груди, уског струка и дугих ногу, треба да светли ко свећа што није метнута под мерицу, а не да скрива своју лепоту под изговором скромности и смерности. Да уздигне мушки дух и да прославе Бога што је такву створио.

Ако је који мужеложник види, да се обрати са свога содомског пута на пут праведни.

Подели на овим сајтовима

пре 23 часа, Богомислић рече

Истину говориш, брате у Христу. Идеална жена је верна своме изабранику, али споља делује као блудница и у кревету се тако понаша. Има врц у себи и може се десити да се самозвани праведници баце осудама на њу. Зато нам ваља свима пазити кога осуђујемо.

Molim detaljnije objašnjenje boldovanog

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Драшко рече

Molim detaljnije objašnjenje boldovanog

Блуднице привлаче мушкарце тако што делују врцкаво, а не уштогљено и што су ко ватра живе. Лоше је код блудница што нису верне.

Идеална жена је врцкава, носи кратке сукње на ресице, које се затресу када врцне и лако упали похоту код свог мушкарца. Додуше, упали код многих, али је свом верна.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Богомислић рече

Блуднице привлаче мушкарце тако што делују врцкаво, а не уштогљено и што су ко ватра живе. Лоше је код блудница што нису верне.

Идеална жена је врцкава, носи кратке сукње на ресице, које се затресу када врцне и лако упали похоту код свог мушкарца. Додуше, упали код многих, али је свом верна.

Sto to zvuci poznato. ?

Nego, kako mi se cini ti rece da volis devstvene, od kud sad ova idealna?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

On 7.8.2019. at 17:04, Juanito рече

А може ли ово уместо кола? :ani_biggrin:

Ova je očigledno od onih koje imaju potrebu da svoje telo prikazuju što većem broju muškaraca. Možda joj dobro plaćaju za to. Onda bi to bio jedan od vidova prodaje. A ako nije zbog novca, onda zbog čega to radi?

Подели на овим сајтовима

On 7.8.2019. at 14:11, Снежана рече

"када мушкарац зна да води, жена не пита где"

DAWto8PXUAUgJmJ.jpg

Ako muškarac ženu uzbuđuje svojim fizičkim izgledom, ona očekuje da je on odvede u krevet, pa je on i vodi ako mu je do seksa.

Jako mi je to znanje i šta ona da pita kad zna šta će uslediti.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Bojan* рече

Jako mi je to znanje i šta ona da pita kad zna šta će uslediti.

исто јако као и твоје, кад не знаш да ћу изигнорисати овако несувисле и заједљиве коментаре...

па, па :mahmah:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Bojan* рече

Ova je očigledno od onih koje imaju potrebu da svoje telo prikazuju što većem broju muškaraca. Možda joj dobro plaćaju za to. Onda bi to bio jedan od vidova prodaje. A ako nije zbog novca, onda zbog čega to radi?

Зато што плеше баћату. Физика, динамика флуида, аеродинамика. Смањује трење. Математика је јасна, синко. Знам о чему говорим! Кад би облачила пуританске или викторијанске аљине, не би могла да се врти како треба.

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Bojan* рече

kad zna šta će uslediti.

nece ako ona kaze "see you tomorrow"

pa onda mozda tamo posle drugog treceg dejta....ili posle kokica u bioskopu...ili posle prvog zalaska sunca dok im se zrikavci necujno mrse po kosi

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Flojd рече

Sto to zvuci poznato. ?

Nego, kako mi se cini ti rece da volis devstvene, od kud sad ova idealna?

Рекох, али нисам себи противречио када сам описао каква је идеална. Жена треба да буде девствена, ал да не изгледа девствено, него врцкаво.

Кад врцне да се затресе сукња са ресицама и зазвече врц наруквице, ал да не буде блудница, него верна свом мушкарцу.

Зло је код Срба што они воле блуднице, не само какве су у кревету него се и жене њима, али оне нису за брак, јер нису верне, него остају блуднице. Србин мисли да ће се она специјално променити због њега и да ће му бити верна. Неће.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Богомислић рече

Рекох, али нисам себи противречио када сам описао каква је идеална. Жена треба да буде девствена, ал да не изгледа девствено, него врцкаво.

Кад врцне да се затресе сукња са ресицама и зазвече врц наруквице, ал да не буде блудница, него верна свом мушкарцу.

Зло је код Срба што они воле блуднице, не само какве су у кревету него се и жене њима, али оне нису за брак, јер нису верне, него остају блуднице. Србин мисли да ће се она специјално променити због њега и да ће му бити верна. Неће.

А Срби? Треба ли и они да буду верни својој верној, блудно изгледајућој, некад девственој врци или се ту примењује онај принцип о добром кључу и рђавој брави?

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Богомислић рече

Cek cek. Znaci ti kazes da zena treba da bude stidljiva, finam, postena domacica, i pobozna zavijena hriscanka, a sa druge strane da bude " vrca" tj da ima nekoga a da flerta skim stigne, i cim oseti da je nekog " nalozila" da zbrise kod svog " viteza" tj tebe. Pa sad nema veze ako povredi te momke sami su se upecali.... Ona je se samo bogati " vrckala" a oni se psihopate upecali a posle jadna, nevina i nista kriva ne moze da ih se otarasi jer se on budala nakacio bas njoj.... Sio mu ga djura.

Jaoooo mako sto me rodi.... ako ovako razmisljaju ovi "Bogomisleni" sta da mislimo mi " grehomisleni" .

@Nikola Stojanovic daj mi pucaljku da se utepam ki siroce, al da bude "bazdarena" da ne promasim pa ubijem neko neduzno golupce. U vir cu da ripim be zvo da je, samo da ne cujem ovako uzviseno Bogomislenije. joooj7896634

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, Gogić рече

E sad eto zene, saznasmo da pored bludnica postoje i "vrci-vrc" :)))

To bi mogao da bude i unosan posao i profesija. Vrci, vrc ovde vrci, vrc tamo i cim se jadnici naloze, jedno tuzba za uznemiravanje, drugom tuzba za uznemiravanje a dzepovi puni. :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Богомислић рече

Ти покварени мушкарци и њихова покварена машта, не може жена ни полугола да врцка слободно по улици. 

пре 2 часа, Flojd рече

U vir cu da ripim be zvo da je, samo da ne cujem ovako uzviseno

Идемо заједно. Можда ухватимо и неку жабу. 

1 hour ago, Gogić рече

E sad eto zene, saznasmo da pored bludnica postoje i "vrci-vrc" :)))

Гледао човек Срећне људе. Кад каже Луне Шћепану да Ђину зову врци-врц, а он га пита, а како зову тебе, прци-прц? 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...