Jump to content

Препоручена порука

пре 12 минута, Драшко рече

Uh...mnogo volim Earl grey sa bergamotom i malo med i mleko uz to

?

Мени су ароматизовани чајеви (+додаци у виду меда, млека, колачића...) пре за посебне прилике а за свакодневну употребу препоручујем чисте. Од црних  Цејлон и Асам а од зелених убедљиво Барут (Gunpowder), посебно добар кад се охлади.

пре 5 минута, Драгана Милошевић рече

Па неки чајеви имају исту дозу кофеина као и кахва.

Процентуално чак и већу дозу. Разлика је у томе што се количински (гледано по грамажи) мање троши чај него кафа.

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, GeniusAtWork рече

Грех је само ако пијеш Гранд кафу. То је омиљено масонско пиће, што се и види из имена (гранд=велика, од Велика Ложа). Паметноме доста.

Nije samo Grand... svaka koja sadrži Arabiku u sebi... Robusta je u redu... ako je osvećena i pravoslavna... 

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, ana čarnojević рече

@Nikola Stojanovic imas srce u kafi pored rakije. 

to znaci da ces da sretnes uniformisanog brkatog muskarca i da ces preko njega da upoznas zensku osobu neodredjenih godina zbog koje ces da pijes i da pevas. taka ti je sudbina.

Malo pre sam bre zaodio jednu, pa gu gletkam , pa vu namignjiava i kad skupi dancamu, pridjo vu i ona si me otkaci. A rasna kokerka bejase, nego priglupa, ne zna kakvog romatnika je propustila. :D:D:D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, vetrometina рече

Naizgled bezvezno pitanje, ali ne tako naivno. Naime, kafa je poprilično psihoaktivno piće. Zanima me stoga, da li ima to negde decidno objašnjeno da li je greh, ili se ljudi po sopstvenom nahođenju vode kad dođe do tog pića?

Hvala!

Rajovicu, `esi to ti?? 100 godina te nema, covece...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Svaki muskarac ili zena koji vole parfeme koriste kafu kao sredstvo za resetovanje cula mirisa.

Npr. pomirisem 6-7 parfema, culo mirisa se zasiti, miris svakog sledeceg parfema doziveo bih deformisano. Onda otvoris kecu kafe, mlevene, udahnes nekoliko puta I culo mirisa je u pocetnom stanju. Opet mozes da se nasladjujes mirisima zahvaljujuci kafi.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Broken рече

Kafa mi prija jedino kad je pijem rano dok svi spavaju, dok je tišina i dok sam sam.

200.gif

• Свиђа ми се 1

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, RYLAH рече

Брате мили... Још мало па ће и вожња кола ил тако неке ствари да постану грех... Оно, возиш кола и испушташ отрове у атмосферу, трујеш људе око себе.

E ovo je ozbiljna priča. CO2 otisak nije tema za bacanje!

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

Кад смо код кафе,моја велика препорука,најбоља и најјефтинија,мељу ти на лицу места...:ok:

Резултат слика за cafe&factory

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...