Jump to content

Апел за Владу Димитријевића

Оцени ову тему

Препоручена порука

• 3 weeks later...
On 7.6.2019. at 14:46, Juanito рече

О књижевности кад прича, милина га слушати. Омиљени наставник ћацима, бар је био во времја оно кад  ходах гимназијом чачанском. Комплексна личност. 

Ево како је представио , нпр. Црњанског...https://srbin.info/kultura/milos-crnjanski-i-gejevi-jedno-politicko-nekorektno-citanje/

Иначе, у овом тексту директно поздравља насиље над хомосексуалцима: "Данас, после победе Кончите – Кончитоса на Еуросонгу, нико више није наиван као млади Ного и његови песнички вршњаци па да му не буде јасно какав је то предлог Растко учинио Милошу, после чега је „наследник стражиловске линије“ у нашој поезији био спреман да песнику Откровења метком просвира чело. Данас би за такве приче младим студентима од наших људскоправашких активиста добио претњу судом и затвором – не сме се тако, макар и у асоцијацијама, причати будућој ЕУ омладини."

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, ana čarnojević рече

@Панарет 

ma ne sekiraj se. MC je bio opsednut Mikelandjelom, a on je valjda bio gej...

Али прочитај текст, према Димитријевићу волео је мушку лепоту,али је одбијао било какву хомо алузију :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Панарет рече

Ево како је представио , нпр. Црњанског...https://srbin.info/kultura/milos-crnjanski-i-gejevi-jedno-politicko-nekorektno-citanje/

Иначе, у овом тексту директно поздравља насиље над хомосексуалцима: "Данас, после победе Кончите – Кончитоса на Еуросонгу, нико више није наиван као млади Ного и његови песнички вршњаци па да му не буде јасно какав је то предлог Растко учинио Милошу, после чега је „наследник стражиловске линије“ у нашој поезији био спреман да песнику Откровења метком просвира чело. Данас би за такве приче младим студентима од наших људскоправашких активиста добио претњу судом и затвором – не сме се тако, макар и у асоцијацијама, причати будућој ЕУ омладини."

...pošto ne razumem tekst, izvučen je iz neke priče. pisac otkrovljena je sv Jovan koliko znam...a nemam podataka da je bio gej...pa onda mi nije jasno kakvo nasilje prema gejevima u ovoj priči ima...izvini Vlada Dimitrijević koristi neki pompezni rečnik i ne razumem ga...samo pisac otkrovenja nije bio gej...najverovatnije

...mislim mrzi me da čitam ceo tekst..zato te pitam

... ok pročitala sam...

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, sanja84 рече

@Панарет a kakav je tvoj stav o homoseksualnosti i pravoslavlju?

Дуга је то прича, па да не спамујемо тему...

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...