Paradoksologija Написано Мај 30, 2019 Пријави Подели Написано Мај 30, 2019 On 30. 5. 2019. at 6:57, Јелена011 рече Lepuskasta Paradoksologijo, izvini, al mnogo je bilo veselo sinoc, valjsa od tih pecurki Ti u stvari zelis da kazes da se tebi Nesa ne svidja zato sto nije dovoljno imucan, njegova ljubav ti nije dovoljna, a sad tu sto si u braku jos pre postojanja pouka i sto imas troje dece to je samo izgovor Expand Ma to je Neša, sad si ga ti pomešala sa trećim forumašem! Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Мај 30, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Мај 30, 2019 Само немој неко да овде помене брус, сам ћу тражити да се тема закључа! На Авином фејсу може, тамо је прикладно место. Paradoksologija, Леон Професионалац and Јелена011 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Мај 30, 2019 Пријави Подели Написано Мај 30, 2019 On 30. 5. 2019. at 6:53, Paradoksologija рече Paradoksologija je skoro 14 godina u srećnom braku sa lepim, ne lepuškastim muzičarem i majka troje dece. Na ovoj temi izgleda svako isprojektuje neke svoje lične... zanimljivosti. Da li trezan, da li pod dejstvom nekih posebno poetskih pečurkica, ko će ga znati. Mora da avina svet(l)ost radi kao projektor Expand Dobro barem sad znamo da ste "lepuškasti"... Леон Професионалац and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 30, 2019 Пријави Подели Написано Мај 30, 2019 On 30. 5. 2019. at 6:59, Paradoksologija рече Ma to je Neša, sad si ga ti pomešala sa trećim forumašem! Expand Pa cekaj sad zar nije Nebojsa Nesa? Nesa je bre bio pre par godina Nebojsa s tackom!? Леон Професионалац је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 30, 2019 Пријави Подели Написано Мај 30, 2019 On 30. 5. 2019. at 7:02, Јелена011 рече Pa cekaj sad zar nije Nebojsa Nesa? Nesa je bre bio pre par godina Nebojsa s tackom!? Expand Neša_: žene oće pare, jadan ja O. Nebojša: sveštenik Nebojš.a: poetske pečurkice Tri različite osobe! Јелена011, Zoran Đurović and Леон Професионалац је реаговао/ла на ово 1 1 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Мај 30, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Мај 30, 2019 On 30. 5. 2019. at 7:01, Isusovo magare рече Dobro barem sad znamo da ste "lepuškasti"... Expand Ја сам стално окружен лепим женама, а другу је љубоморни муж заштитио тако што је и он дошао и повео још децу! Што је сигурно, сигурно... Кад сам био на дизајну, један проф. прекине час и каже: Девојке, молим вас лепо, вратите се све на своје место и удаљите се од Ђуровића, а ти престани да на мом часу причаш! Било нас 4 мушка, све остало ђевојке. Какво је то било блаженство! Леон Професионалац, Јелена011, ronin and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 30, 2019 Пријави Подели Написано Мај 30, 2019 On 30. 5. 2019. at 7:05, Paradoksologija рече Neša_: žene oće pare, jadan ja O. Nebojša: sveštenik Nebojš.a: poetske pečurkice Tri različite osobe! Expand Auu a ja napala coveka! Definitivno me dugo nije bilo! Hvala! Леон Професионалац, Zoran Đurović and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Мај 30, 2019 Пријави Подели Написано Мај 30, 2019 On 30. 5. 2019. at 7:06, Zoran Đurović рече Ја сам стално окружен лепим женама, а другу је љубоморни муж заштитио тако што је и он дошао и повео још децу! Што је сигурно, сигурно... Кад сам био на дизајну, један проф. прекине час и каже: Девојке, молим вас лепо, вратите се све на своје место и удаљите се од Ђуровића, а ти престани да на мом часу причаш! Било нас 4 мушка, све остало ђевојке. Какво је то било блаженство! Expand Joj! Bice da je taj ljubomorko u stvari hteo da i on bude u vasem drustvu! Zoran Đurović, Paradoksologija and Леон Професионалац је реаговао/ла на ово 1 1 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Мај 30, 2019 Пријави Подели Написано Мај 30, 2019 On 30. 5. 2019. at 7:06, Zoran Đurović рече Ја сам стално окружен лепим женама, а другу је љубоморни муж заштитио тако што је и он дошао и повео још децу! Што је сигурно, сигурно... Кад сам био на дизајну, један проф. прекине час и каже: Девојке, молим вас лепо, вратите се све на своје место и удаљите се од Ђуровића, а ти престани да на мом часу причаш! Било нас 4 мушка, све остало ђевојке. Какво је то било блаженство! Expand Ne znam kako 'ko ali meni se duša zalijepi za takve "duhovnjake"..po ljudski to bi bila zaljubljenost ali ima tu nešto više..uglavnom nešto predivno..Sam Bog zna.. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 30, 2019 Пријави Подели Написано Мај 30, 2019 @Zoran Đurović сигурно си чуо онај виц о чувеном црногорском џентлменству, елем, за оне који нису чули... Путовали возом у истом купеу пар мушкараца и једна дама. После извесног времена, дама откину, мушки онако. Мушкарци се погледаше међ собом, један се наклони и рече: - Извините, то сам био ја, неће се поновити. Путоваше они даље, девојка опет откину. Други путник се наклони и извини, овај пут сам то био ја... После неког времена, устаде црногорац: Ја сад идем до ресторана да попијем кафу, ако у међувремену ова девојчура опет прдне, слободно реците да сам ја. Јелена011 and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Мај 30, 2019 Пријави Подели Написано Мај 30, 2019 On 30. 5. 2019. at 6:55, Zoran Đurović рече Ево, појави се и овај нечастиви... Родило у Србији, благо нама... - За друге: Неша Илић је исто ослобођен војске, само што је он заглавио у болницу и рокнули му одмах ињекцију! Дошао другар са режије да га обиђе, неши глава забачена уназад и на страну и мрмља тихо... - Другар: Шта? Неша мрмља... - Другар опет: Шта? - Неша: Зар нисам за Оскара? Expand Другима ти то можеш и причати. Служио сам у казненом батаљону, криминалци и политички, нико није успио да исфолира, само ти који су стварно били настрани и један што је оглувио од прехладе на терену. Чак ни онај који је имао шипку у нози од сабраћајне несреће. Одлагало се служење на 2 , па на 4 године, а одједном јок. Сад деси се да некоме прође фолирање, као теби кад си писао молбу као студент да будеш сам у соби тзв.самици, јер хоћеш да се монашиш па ти смета друштво . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Мај 30, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Мај 30, 2019 On 30. 5. 2019. at 7:43, о.Небојша рече Другима ти то можеш и причати. Служио сам у казненом батаљону, криминалци и политички, нико није успио да исфолира, само ти који су стварно били настрани и један што је оглувио од прехладе на терену. Чак ни онај који је имао шипку у нози од сабраћајне несреће. Одлагало се служење на 2 , па на 4 године, а одједном јок. Expand Прика, онда је Гриша запопио лудака - Нешу Илића. Нико није ни рекао да сам ослобођен одједном. Ишао сам после 2 године код неког доктора и ту су ме трајно ослободили. Али не огу да пишем романе. Можда са Дебелим направим једну представу. Зато уживај. Леон Професионалац је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Леон Професионалац Написано Мај 30, 2019 Пријави Подели Написано Мај 30, 2019 On 30. 5. 2019. at 6:29, Zoran Đurović рече Ти си барем бачије, а ја само ђавоиман! Бољи си део изабрао! Expand Aaa, онда добро. Да у нечему будем бољи бар. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 ,,Формалисти, завршићете у формалину!" Блажени Леон Нови Професионалац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Леон Професионалац Написано Мај 30, 2019 Пријави Подели Написано Мај 30, 2019 On 30. 5. 2019. at 6:57, Јелена011 рече a sad tu sto si u braku jos pre postojanja pouka i sto imas troje dece to je samo izgovor Expand Ово звучи као онај део: ко ти је крив кад имаш троје деце. Zoran Đurović and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Формалисти, завршићете у формалину!" Блажени Леон Нови Професионалац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Мај 30, 2019 Пријави Подели Написано Мај 30, 2019 A šta je "bačije"? Јелена011, Zoran Đurović and Леон Професионалац је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука