Jump to content

Karadžić osuđen na kaznu doživotnog zatvora

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 11 минута, Predragmoratic рече

Радованов култ у народу. :ladan:

Мислим да би требало онда да се као народ запитамо где смо, ако овај човек има свој култ.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Милан Ракић рече

Мислим да би требало онда да се као народ запитамо где смо, ако овај човек има свој култ.

неки треба а неки и не морамо. :945729: 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Милан Ракић рече

Везано за Републику Српску, да! Да није Радована, к врагу би помињали Републику Српску у молитвама! Не би било - Да помене Господ Бог народ ... у  Републици Српској, Хрватској, БиХ, Црној Гори... РС би постојала, да Караџића није, као што постоји Српска Крајина! Пази ти њега - да се као народ запитамо где смо... Море, треба покренути неки култ Милана Ракића и Серге Труффаут,  какав Караџић!

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Kako cinismo kao narod, tako nek nam se i vrati.Prodali,predali i izdali smo nase generale, nase vojskovodje.Nijedan narod na svetu to nije uradio.Biti nam dobro nece, sve dok se ne pokajemo.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Sofija_ рече

Kako cinismo kao narod, tako nek nam se i vrati.Prodali,predali i izdali smo nase generale, nase vojskovodje.Nijedan narod na svetu to nije uradio.Biti nam dobro nece, sve dok se ne pokajemo.

управо тако, 59 официра смо продали. 

Подели на овим сајтовима

Da dodam jos: sadasnja vlast je pre 2 godine prestala da pomaze finansijski zatvorene u Hagu, znaci pustili ih niz vodu...bez dinara, da familiju ne mogu pozvati...da nemaju da licnu higijenu..znaci nek crknu, jer ne trebaju nikom. Kako da kao narod koji je to dozvolio, ocekujemo nesto dobro, kako cemo pred nase pretke, koji odgovor cemo dati?

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Благовесник рече

Везано за Републику Српску, да! Да није Радована, к врагу би помињали Републику Српску у молитвама! Не би било - Да помене Господ Бог народ ... у  Републици Српској, Хрватској, БиХ, Црној Гори... РС би постојала, да Караџића није, као што постоји Српска Крајина! Пази ти њега - да се као народ запитамо где смо... Море, треба покренути неки култ Милана Ракића и Серге Труффаут,  какав Караџић!

Ја тебе млади човече нигде нисам поменуо у свом коментару на начин како ти овде покушаваш да ме денунцираш. 

Но,  од воље ти. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Ко не воли Дабић Рашу... :)

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Караџић и комунистички генерал Младић су били у завађи...

Радован је кудикамо био бољи од Брозовог официра Младића, Младић је терао војнике да брију браду и скидају кокарде са капа... и још из Хага поздравља Комунистичку партију у Совјетском Савезу!? 

Једмом комуниста - увек комуниста! :)

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Golub рече

И то што је Радован увео веронауку у школе је огроман допринос... 

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...