Jump to content

... letenje ...visine ... ili nešto malo drugačije.

Оцени ову тему

Препоручена порука

• 4 weeks later...
  • 4 months later...
  • 1 month later...
  • 6 months later...
  • 4 months later...
  • 5 months later...

@obi-wan Јуче, предвече, чујем из куће зуји нешто напољу ко тример да ради под пуним гасом. Рекох да није летелица змај, имају обичај да лете изнад нашег насеља, чак и са параглајдингом се спуштају. Не видох ништа али се сетих да ми је колега причао да војни дронови лете често у последње време и да имају специфичан звук. Он је мислио да негде у даљини ради силажни комбајн са гасом до даске. Међутим, после неког времена звук је престао да се чује. И онда, кад синоћ паде мрак, негде око 20 часова, опет исти звук. Изађох из куће и зевах по небу али никакво светло не видех. Само један непрекидан звук мотора и кружи ли кружи. Колега ми је причао да се и по дану нигде не виде иако имају продоран звук. Мали су, релативно мале силуете имају, а и камуфлажно су обојени па се тешко уочавају.

Подели на овим сајтовима

Iznad mene takav neki leteo prosle godine, negde u jesen otprilike. Nasi su, cini mi se, kupili neke kineske valjda, ili tako nesto, pa verovatno isprobavaju. Ja sam ovoga cuo uvece, vec bio mrak. Uglavnom, jeste zvuk jasan, ali ovaj nije bio bas tol`ko blizu, pa se nije cuo bas mnogo jako.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...
WWW.DEFENSEWORLD.NET

Russian ‘Checkmate’ Stealth Fighter has Launch Customer, to Cost $30 Million Apiece

30 miliona za jedan?^^

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...
RS.SPUTNIKNEWS.COM

Стотине авиона које су прекриле небо иду директно једне на друге. Пилоти су добили своје задатке, топови и митраљези су запети, непријатељ је испред — као на длану.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...