Jump to content

Шта једете у овом тренутку...?


Препоручена порука

@Дејан

Брате, забрањен пасуљ?! Није то добро, то је за људе који превише брину о изгледу свог тела. Ај пиво још и разумем, стварно гоји али житарице и махунарке, то већ не. 

Иначе, управо сам појео гирос са цацикијем, кечапом, црвеним луком и зеленом салатом. :D

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Link to comment
Подели на овим сајтовима

  On 25. 11. 2021. at 22:34, Н И Н Е рече

@Дејан

Брате, забрањен пасуљ?! Није то добро, то је за људе који превише брину о изгледу свог тела. Ај пиво још и разумем, стварно гоји али житарице и махунарке, то већ не. 

Иначе, управо сам појео гирос са цацикијем, кечапом, црвеним луком и зеленом салатом. :D

Expand  

Измеђуосталог је и за људе који би да скину 20 кила, јер колена више не могу да изнесу терет.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

  On 26. 11. 2021. at 22:55, Дејан рече

Измеђуосталог је и за људе који би да скину 20 кила, јер колена више не могу да изнесу терет.

Expand  

Ок, то да али она докторка је о томе  причала као да је најздравија исхрана. Такав сам стекао утисак.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Link to comment
Подели на овим сајтовима

  On 26. 11. 2021. at 23:05, Н И Н Е рече

Ок, то да али она докторка је о томе  причала као да је најздравија исхрана. Такав сам стекао утисак.

Expand  

Не бих да судим да ли је најздравија, то ће време показати. 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

sve-tajne-cvaraka-jednog-od-najvecih-specijaliteta-hercegovine.jpg

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Пијемо водњику управо, по рецепту Јована Мемедовића....ја правила .:D

                               :1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

                                                      Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Grozdje -akvarel -- Mali oglasi i prodavnice # Goglasi.com

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Pašteta od pasulja i pečenog kikirikija i neizbežna NJ.V. PAPRIKA!Слика може припадати воће и у затвореном

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

  On 29. 11. 2021. at 16:52, Плаво Небо рече

Реци рецепт :mahmah:

Expand  

Pečen kikiriki samleti u jakom blenderu ( da bude skoro kao kikiriki puter ). U to dodati kuvani pasulj, so, biber, kurkumu, suvi začin, malo peršuna (to sam ja stavila), i šta god voliš od začina, pa sve to zajedno izmelješ. Probaš i podešavaš ukus sve dok ne budeš zadovoljan. Meni odgovara odnos kikirikija i pasulja, otprilike 1:2, ali to je individualno. Javi utiske, ako budeš pravio.:)

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

  On 29. 11. 2021. at 17:21, Лидија Миленковић рече

Pečen kikiriki samleti u jakom blenderu ( da bude skoro kao kikiriki puter ). U to dodati kuvani pasulj, so, biber, kurkumu, suvi začin, malo peršuna (to sam ja stavila), i šta god voliš od začina, pa sve to zajedno izmelješ. Probaš i podešavaš ukus sve dok ne budeš zadovoljan. Meni odgovara odnos kikirikija i pasulja, otprilike 1:2, ali to je individualno. Javi utiske, ako budeš pravio.:)

Expand  

Хвала, хоћу :mahmah:

Link to comment
Подели на овим сајтовима

  On 29. 11. 2021. at 17:21, Лидија Миленковић рече

Pečen kikiriki samleti u jakom blenderu ( da bude skoro kao kikiriki puter ). U to dodati kuvani pasulj, so, biber, kurkumu, suvi začin, malo peršuna (to sam ja stavila), i šta god voliš od začina, pa sve to zajedno izmelješ. Probaš i podešavaš ukus sve dok ne budeš zadovoljan. Meni odgovara odnos kikirikija i pasulja, otprilike 1:2, ali to je individualno. Javi utiske, ako budeš pravio.:)

Expand  

А јеси ли пасуљ на неки посебан начин кувала или класично на води са запршком само да буде гушће?

Link to comment
Подели на овим сајтовима

  • Чланови који сада читају   0 чланова

    • Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
×
×
  • Креирај ново...