Љубичица Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Шпагете са маслиновим уљем и туњевином. Мљац! :cheesy: 1414_feel :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 secerac,grasak,testeninu i ajvar (sve zajedno) "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Боривоје Марковић Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Црни хлеб од интегралног брашна из поточаре. 5 динара дневно по особи, а неупоредиво храњивији од куповног белог. Закува се дрвеном кашиком и квасцом, а пече се на 250 степени и 25 минута у модлицама подмазаним уљем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Mislim na jelo...jos malo pa kuci s posla pa na racuk...a za rucak...klot kupus!!!!Radosti moja!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 динстани кромпир на уљу са вегетом и салата од цвекле... 0102_laugh ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Okomi Написано Децембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јануар 2, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 Bon bon...ili bonjbonu, ilti boku tj bonu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јануар 2, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2011 Opet nokte Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Јануар 8, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2011 nista, stvarno sam preterala, taman se ispovedis i opet greh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јануар 8, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2011 Још увек варим бадњачки пасуљ! Мада ми се и јучерашња чоколада "враћа"! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 8, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 8, 2011 Opet nokte smej.gif smej.gif smej.gif јадни твоји нокти Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Јануар 8, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2011 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Јануар 8, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2011 SARMU "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Јануар 8, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2011 SARMU dada dada СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јуки Написано Јануар 8, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2011 Чесницу, али ону слатку Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука