Jump to content

Шта једете у овом тренутку...?

Препоручена порука

Spanać i keselo mleko. calabrc

Не могу да верујем  :( .please. :)

Ја спанаћ и јогурт.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Spanać i keselo mleko. calabrc

Не могу да верујем  .please. :) calabrc

Ја спанаћ и јогурт.

0110_hahaha smej.gif Pa,prijatno ti bilo  0102_laugh bendoff :(
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

'фала, такође  :(

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

http://vukajlija.com/var/uploads/illustrations/200812/37698/kacamak.jpg?1296904410

dobar decko)) једино јело које могу да једем сваки дан!

Moгу ли овде мушки да се јављају!?? :)))) не видех да је женски кутак! :)

Подели на овим сајтовима

http://vukajlija.com/var/uploads/illustrations/200812/37698/kacamak.jpg?1296904410

:))) једино јело које могу да једем сваки дан!

Moгу ли овде мушки да се јављају!?? greengrin))) не видех да је женски кутак! greengrin

Naravno da mogu Japet...samo ti nama serviraj šta klopaš,kad god poželiš! :)dobar decko
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

greengrin)) једино јело које могу да једем сваки дан!

Moгу ли овде мушки да се јављају!?? :)))) не видех да је женски кутак! :)

Naravno da mogu Japet...samo ti nama serviraj šta klopaš,kad god poželiš! greengrin dobar decko
А немамо ништа против ни да нам, ако буде прилике, сервираш да клопамо  greengrinМоже качамак, њам, њам.... :) ) :) Даћу ти пет захвалница greengrin

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

0110_hahaha)) једино јело које могу да једем сваки дан!

Moгу ли овде мушки да се јављају!?? :group111:))) не видех да је женски кутак! 0102_laugh

Naravno da mogu Japet...samo ti nama serviraj šta klopaš,kad god poželiš! 0110_hahaha crutches
А немамо ништа против ни да нам, ако буде прилике, сервираш да клопамо  :drugarstvo:Може качамак, њам, њам.... greengrin ) greengrin Даћу ти пет захвалница :drugarstvo:
Увек!Пошто не могу да донесем у просторије форума мсм нема смисла администратори ће правити проблем да не исфлекамо! ахахахах 4chsmu1)) Нека ми пошаље пп ,,Једе ми се качамак''  bleh)) ако одговорим ПУРА онда сте гост прву суботу а ако одговорим МАМАЉУГА онда сте гост наредну,да не правимо гужву спремам специјално и будете моји гости!! :)))))
Подели на овим сајтовима

ја могу пасуљ сваки дан, сва три оброка, само да је другачије спремљен  :drugarstvo:

мисим, јел треба да помињем хлеб?  0304_smile4 0102_laugh 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

тебе је лако наранити, што би рекле бабе, то јест ја... :bla:

ја волим разноврсност, па нек је иста намирница трипут дневно :drugarstvo:
Подели на овим сајтовима

чек, :drugarstvo: не разумем  дете  моје...објасни ми то...

значи волиш различито  спремљену исту храну...

мислим можеш јести пасуљ три пут дневно, али

различито спремљен...

значи волиш свежу храну... :bla:

Подели на овим сајтовима

не смета ми да једем исту намирницу сваки дан ако треба, хлеб и вода ми тешко не падају, али ми није ни свеједно. уосталом, тако сам целе прве године после крштења и постио, чак нашао и задовољство у томе.  amin-nas

трудим се да ми све буде на радост, иначе нема поенте.

никад се не гадим хране која ми је на столу и захвалан сам. ако могу да бирам, бирам. генерално, волим да је другачије спремљена или да могу да додам нешто што ће бити другачије.

прихватио сам да могу да једем из љубави према некоме и кад сам већ сит и кад ми принесе нешто што ми се не свиђа, чак и нешто што никад нисам пробао а може да буде шок кад чујем шта је спремљено или како.

јео сам свашта, и никад не бих одбио храну, поготово од оног ко се потруди специјално за мене или од оног који нема и од својих уста одвоји да бих ја појео на његово задовољство. трудим се да будем хришћанин и на мрсу кад је пост слушајући Нови Завет где каже да све једемо кад се изнесе и где год се затекнемо и да не мора ни око ни ум ни ни стомак ни савест да нам се гади јер је све од Бога благословено  :)

нормално, у идеалном случају волим да једем оно што ми се свиђа и што разноврсније и све свеже ... ко то не воли?  slava3

Подели на овим сајтовима

ја не правим питање уопште једем све осим шпината, од њега ми је моментално мука на сам мирис, толико ми лоше  буде да сам једном пао у несвјест јер сам гледао када мајка циједи ону воду у чему је кухала шпинат... од тог тренутка сам одлучио да се женим... amin-nas

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...