звечанац Написано Фебруар 28, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 Пасуљ.... Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 28, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 Сада ништа, а за неки минут неку боранију од пре недељу дана. Гре'ота да се баци. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 28, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 28, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 Uh,Marty oči mi ispale 0442_feel Jesu li sa đem? Od šipkova? klapklap “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 28, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 sas 0442_feel klapklap klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 28, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 Ekrema cepaš?Nije loše,nije loše klapklap 0442_feel Ja sirac i lebac...mljac klapklap “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 28, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Госпођица Марпл Написано Фебруар 28, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 Воћни јогурт crutches Made by me! Јеси ли утеху делила људима као чисту свету водицу? Јеси ли увек на грудима савести носила Богородицу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Фебруар 28, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 Пријатно и мљац,мљац... мајкл Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 28, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 Ммммммммммммммм http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTSLJVRHrb39dMH5tbcJl5ukYPJW3py47TJ0NzsfMBsuan_Hs4_ њам,њаммммммммм Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 Ммммммммммммммм http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTSLJVRHrb39dMH5tbcJl5ukYPJW3py47TJ0NzsfMBsuan_Hs4_ њам,њаммммммммм Сејо, јесу ли ово домаће кнедле... Ево, попих мало јогурта... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 28, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 Ммммммммммммммм http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTSLJVRHrb39dMH5tbcJl5ukYPJW3py47TJ0NzsfMBsuan_Hs4_ њам,њаммммммммм Сејо, јесу ли ово домаће кнедле... Ево, попих мало јогурта... Ове на слици нису, а оне које сам ја јела јесу (и још су лепше). Пошто већ три дана радим по цео дан, скувао ми их је мој мужић да се окрепим. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 Сјајно, ... greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 28, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 Tahini “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука