ВИЛМА Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 link=topic=6529.msg364514#msg364514 date=1298150031] ne jedem... pijem.... ali je fenomenalno gazirano mešano voćno vino sa 4,7 posto alkohola.... koji se inače i ne oseća.... ovo je fenomenalno... bukvalno sam ushićen algabacaju Ма тих 4,7 % се уопште не осећа ... само си усхићен 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 algabacaju evo za sestre... 6,8 posto Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Нешто ме плаше ове етикете, делују ми као неки отрови ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 А што је ова тема у Женском ћошку, зар само жене једу.. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 А што је ова тема у Женском ћошку, зар само жене једу..Браво, брате 4chsmu1ваљда зато што углавном жене спремају храну ... algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 link=topic=6529.msg364514#msg364514 date=1298150031] ne jedem... pijem.... ali je fenomenalno gazirano mešano voćno vino sa 4,7 posto alkohola.... koji se inače i ne oseća.... ovo je fenomenalno... bukvalno sam ushićen algabacaju Ма тих 4,7 % се уопште не осећа ... само си усхићен 4chsmu1 0102_laugh 0102_laugh Ushićen i 4chsmu1 0304_smile4 4chsmu1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Ништа..држим дјету.. algabacaju Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 усхићен и walking like an Egyptian algabacaju 4chsmu1 0304_smile4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 А што је ова тема у Женском ћошку, зар само жене једу..Браво, брате 4chsmu1ваљда зато што углавном жене спремају храну ... algabacaju Јок, мене ухватила манија кувања задњих недеља, мало пред пост док још има меса 0304_smile4 И углавном успело, али само са овим биљкама ми слабо иде. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Ништа..држим дјету.. algabacaju ал ћеш да се развалиш од клопе кад прође дијета... има да читамо разнолик мени овде 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 усхићен и walking like an Egyptian crvenilo dada .mislise.Pa i to spada pod ushićenje..."...levo desno,nigde moga stana,oj ulice ala si pijana..." “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 crvenilo dada Нема Моција ... да га није собалило усхићење ? .mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 crvenilo dada Нема Моција ... да га није собалило усхићење ? .mislise. Moci di si?Ima li tog ushićenja koje Magda pominje? 0102_laugh “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 19, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 Собаљен, гарант Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 19, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2011 А што је ова тема у Женском ћошку, зар само жене једу..Браво, брате prstgoreваљда зато што углавном жене спремају храну ... Јок, мене ухватила манија кувања задњих недеља, мало пред пост док још има меса И углавном успело, али само са овим биљкама ми слабо иде. Ма додај купуса ако волиш, и не можеш да погрешиш... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука